>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
Oo wiedzę ze tu duże szansę na opuszczenie naszej gry ma Annie, a wiec ja będe jej bronić , bo to Dixon bardziej mnie denerwuje szczególnie w 2 sezonie.
A wiec niech odpadnie DIXON!!
A ja na Dixona szkoda że w tamtym tygodniu odpadł Ryan a nie Annie albo Dixon przynajmniej jego gra nie była taka nudna i nie jest dalej
DIXON - chodz to i tak nic już nie zmieni =//
Hello, gdzie są fani ANNIE?!
GŁOSUJCIE!!! jeszcze kilka godzin do końca!!!
Czyżbyś był wielkim fanem Annie?
Niech wygra lepszy w tym przypadku Dixon bo to co zrobili w drugim sezonie z Annie to tragedia jej postać oraz jej gra to jedna wielka beznadzieja.
Niech odpadnie Annie
Czytając wasze komentarze, nasuwa mi sie jedno rozwiązanie tej sytuacji. W tym tygodniu odpada... Annie i Dixon!
Nie, nie! Żartuje! Tak dobrze to nie ma! Nie pozbędziecie sie tak szybko obu zakał serialu!
Jako pierwszą na banicje skazaliście ANNIE obdarzając ją 63% jadowitych, negatywnych, bluźnierczych głosów. Tu skromne sprostowanie autora - nie przepadam za Annie, ale z dwojga złego wolałem pozbyc sie D! Niestety dla mnie, Waszym zdaniem gorszą połową tych delikatnie nieudanych serialowych bliźniaków jest Annie...
Na polu bitwy pozostaje już 10 zawodników!
Aktualna lista:
ADRIANA
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
Czy Dixon będzie następny? Jeśli tak to z kim bedzie walczył w strefie zagrozonych? Czy Naomi znów wygra?
WY MI POWIEDZCIE SWOIMI GŁOSAMI!!!
p.s. Absolutnie nie mam nic do Naomi - wręcz przeciwnie, to moja ulubiona bohaterka tego serialu, o czym choćby może świadczyć moje pierwsze głosowanie na samym początku...
GŁOSUJCIE!!!
3pkt - Naomi (oglądałam wczoraj odcinek z początku pierwszego sezonu i naprawdę zrobiło mi się jej żal kiedy jej ojciec zamiast lecieć z nią do Vegas wolał spędzić czas z kochanką a Naomi na przeprosiny kupił samochód)
2pkt - Liam
1pkt - Navid
Widzę, że tu tak samo głosowanie jak na Gossip Girl. :D
3 pkt. - Kelly
2 pkt. - Naomi
1 pkt. - Liam
3pkt- Ade
2pkt- Navid
1pkt- Harry
Mam pytanie do założyciela, czy punkty z poprzednich rund też wliczają się do tych w tej rundzie? Jeśli tak, to trochę bez sensu.
Pozdrawiam ;)
3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam
1 pkt - Navid
Z tego co mi wiadomo to punkty liczone są od początku od poniedziałku do piątku ale może w finale będą liczone wszystkie głosy ze wszystkich tygodni aby było sprawiedliwiej i ciekawiej bo to zachęca do głosowania
W kazdym tygodniu dotychczasowe punkty sa kasowane i uczestnicy zaczynają z czystym kontem, o czym napisałem w regulaminie na początku gry =)
Co do finału, zastanawiałem sie nad tym i myślę, że najlepiej będzie, jeżeli decyzję podejmiemy wspólnie. Coprawda, jak zwykł mawiać Churchil, demokracja jest najgorszą formą władzy, ale nie wymyślono nic lepszego, jednak tak będzie najbardziej sprawiedliwie.
Bliżej finału, poproszę Was, drodzy decydenci, o decyzje w tej sprawie.
Póki co, zdecydujmy kto do tego finału nie trafi na pewno!
p.s. Dixon w nieciekawej sytuacji! Czyżbyście jednak dotrzymali słowa?
3pkt - Naomi (dlaczego? bo fajnie się ją ogląda, czasami można się pośmiać, czasami zobaczyć jak pomaga przyjaciołom a czasami po prostu zobaczyć że żaden człowiek nie jest idealny i perfekcyjny i każdy popełnia błędy)
2pkt - Liam (dlaczego? bo nie jest idealny)
1pkt - Teddy (dlaczego? bo walczy o to co chce mieć)
3pkt- Adriana (bo nie jest nudna i w jej życiu wciąż coś się dzieje)
2pkt- Harry (bo ma mało głosów, więc trochę mu pomogę)
1pkt- Debbie (bo jest sympatyczną i piękną kobietą)
3 pkt Navid (spoko facet, zawsze mogą wszyscy na niego liczyć)
2 pkt Liam (jest na co popatrzeć:)
1 pkt Debbie (chciałabym w jej wieku tak wyglądać:)))
3 - Naomi
2 - Liam
1 - Silver
Świetne jest to podsumowanie tygodnia oraz dnia przez prowadzącego:) jak dla mnie bomba
3 pkt - Liam
2 pkt - Naomi
1 pkt - Silver
Szczerze to myślałam że na początku odpadną te starsze postacie jak Harry czy Kelly a tu proszę taka niespodzianka słynne rodzeństwo idzie na pierwszy ogień. Swoją drogą szkoda że wśród postaci w grze nie znajduje się Ivy mogłoby być gorąco między fankami Liama no bo w końcu która lepiej do niego pasuje?
3 pkt - Ade
2 pkt - Navid
1 pkt - Harry
I dzięki za odp na moje pytanie, teraz widzę, że to jest w regulaminie :)
3pkt- Adrianna
2pkt- Debbie ( spodobało mi się uzasadnienie o tym, aby też tak wyglądać na starsze lata )
1pkt- Harry