Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Arrowholikami/Olicityholikami/Amelloholikami ( tylko niektórzy :P)/Antyfanami Laurel Lance. Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
a mnie tyle sezonów odrzuca;p Boję się że jak się wkręcę to nie będę już miała czasu na nic;p
Ehh, wciągnie ale czas znajdziesz :P Ja się teraz zabrałam za Archiwum X. 9 sezonów, zaczęłam w zeszłym tygodniu, teraz jestem w trzecim sezonie i znajduję czas na wszystko. To tylko kwestia organizacji :P
Wiem coś o tym, niby mam tylko 12 ale czasami ledwo daję radę :P Ale wiesz możesz nad tym siąść dopiero jak będziesz mieć urlop czy trochę więcej wolnego. Nie lecą nowe odcinki to nie masz się co stresować. Jak będziesz mogła to siądziesz i oglądniesz, jak nie to to nie nikt cię nie zmusza :P
no właśnie nie starcza;p dobrze żemam taką pracę że mogę sobie włączyć odcinki i oglądać;p;p
nom;p dlatego pomysł oglądanie następnego serialu wydaje mi się nierozsądny ;p na razie zatrzymam się na tych co oglądam ;p
pewnie że się opłaca :-) zarabisty serial a dopiero się rozkręca :-) No i Tommy:-) Pokochasz Go :*
Ale tutaj akurat masz historie jak Clark Kent stal sie Supermanem. Wiec aktora w stroju S nie zobaczysz :))
Ale mnie sama postać Clarka Kenta odrzuca. Jest za moralny jak dla mnie, za dobry. Podobny problem mam z Batmanem. Większości oglądam Batmany dla złoczyńców, nie dla tego gościa. Jakoś go nie lubię :P
Ja zaczelam go ogladac jak jeszcze lecial na tvn (czasy gimnazjum ;p ). 10 sezonow wiec sporo do obejrzenia ale warto;)
może kiedyś się skuszę;p na razie to już oglądam tyle seriali że aż się zastanawiam że mi zycia starcza;p
Mnie te pierwsze dwa odcinki nie chciały pójść. A potem jak siadłam to przez dwa dni obejrzałam do 13 czy 14 odcinka 2 sezonu ( w tamtym czasie tyle było) i od tamtej pory się z nim nie rozstaje :P
zazdroszczę tym którzy dopiero zaczeli oglądać Arrow:-) dostać od razu taka dawkę emocji w tylu odcinkach:-)
No to jest boskie. W jednym odcinku skończyło się jakimś cliffingerem i natychmiast musiałaś włączyć kolejny bo tak cię wciągnęło. Ach stare dobre czasy :P
dlatego właśnie tego im zazdroszczę ;-)
a teraz nienawidzę tego naszego czekania na kolejny odcinek;p To jest takie męczące;p a w głowie pojawia się tysiąc myśli ;p
To pomyśl sobie co będzie jak ktoś za 5 lat włączy sobie skończony arrow i przejdzie przez wszystkie sezony hurtem. Niby fajnie, ale nie przeżyje tej wspaniałej przygody co my, nie zawrze tych wspaniałych znajomości. Wiele go ominie. My co prawda teraz cierpimy, ale jak miło będzie nam to wszystko wspominać :D
no masz racje:-) a kto wie może za 5 lat Arrow jeszcze będzie lecieć? :-) oby nasza przygoda z Arrow trwała jak najdłużej :-)
Ja tez zaczelam ogladac od lutego zeszłego roku;D...
Moja pierwsza rocznica z Arrow za dwa tygodnie<3 haha