Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Arrowholikami/Olicityholikami/Amelloholikami ( tylko niektórzy :P)/Antyfanami Laurel Lance. Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Jasne! Nawet grałam w kilku odcinkach :D Ale Mateo to drugi maruda i broody man jak Oliver :P
Najbardziej śmieszy mnie to, że dzieci podbiegają do jego roweru i krzyczą na cały głos "DOTKNĄŁEM JEGO ROWERU! JUŻ NIGDY NIE UMYJE TEJ RĘKI!" Serio, takie rzeczy się dzieją :P
Na razie ni ma go w mieście i chwała bogu! JAk jest to żyć się nie da. Wszystko zablokowane bo dupę wozi :P
Nie, serio. On nie może przejść z góry na dół rynku. Rower mu znoszą, a on sam wsiada do auta i dupę wozi :P Zakała Sandomierza :P
Taaaa, tylko mi życie utrudnia. Chociaż sprowadza turystów do miasta, tylko to u niego na plus :P
Jasne, za moje grzeszki 10 zdrowasiek i do domu. Nie to co inni spowiadający się :P
Ja ostatnio bylem u spowiedzi kilka lat temu ciekawe czy dalby mi rozgrzeszenie:p
mam nadzieję, że tak jak w komiksie arrow i black canary się pobiorą. dla dobra fabuły i dla dobra serialu. będzie ból dupy ludzi, to przyciągnie jeszcze więcej widowni.
felicity może sobie dalej być śmieszną kobietą do pomocy. to jest dla niej maksimum.
zadziałałem właśnie na ciebie jak ślub arrow i black canary. na własnej osobie doświadczyłaś, że inne zdanie budzi emocje. tak właśnie byłoby z serialem. liczę, że twórcy pójdą za komiksem bo felicity powinna zostać taką kobietą dla żartu. świetnie sobie w tym radzi, jednak im dalej w las tym gorzej,
zaś z black canary można ciągle zrobić dobrą postać.
wiesz co Twoja wypowiedz jest dla żartu a nie Felicity :-)
Zdajesz sobie z sprawę że 3/4 widzów Arrow to fani Olicity więc wniosek jest prosty Łącząc BC/GA serial traci widzów ;p
haha zauważyłam;p ale wkurza mnie jak ktoś taki się wtrąca do naszych rozmów;p
masz racje;p ale jak widze że ktoś pisze takie pierdoły to aż mnie trzęsię :-)
dlatego właśnie piszę, że z black canary da się jeszcze zrobić ciekawą postać. jest ciągle szansa i czas. felicity budzi tak pozytywne emocje bo wprowadza humor do ponurej rzeczywistości serialu. dalej mogłaby być taką osobą, gdyby black canary wyszedł z cienia.
przykład fanów to niestety twój błąd. w serialu the flash caitlin snow też jest ulubienicą fanów, a czeka ją transformacja w killer frost. czy to spowoduje odejście fanów? oczywiście, że nie.
wiesz co Ci powiem tylko jedno :-) Ty i Twoje Komentarze niech się ulotnią bo nikt tu Cię nie chce.... !!!!
Ktos Cie prosił o zdanie? i zapraszał tu? nikogo tu nie interesuje Twoja żałosna opinia. Żegnamy !!!
Zastanawia mnie dlaczego napisałeś coś takiego, skoro wyżej pisze że nie lubi Laurel i jesteśmy za Olicity i temu poświęcony jest ten temat?
wiesz Kawusiu jak ktoś nie nabył umiejętności czytania ze zrozumieniem w podstawówce to tak juz jest:D
Hej wszystkim witam w nowym temacie ;) Jesteśmy 3 drużyną na święcie w piłce ręcznej ;) Wygraliśmy po pięknym meczu ;)