Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
No ja kiedyś pamiętam że na Arrow czekałem cały tydzień bo już się nie mogłem doczekać co będzie w następnym odcinku a teraz obejrzę ale chyba też już po prostu z przyzwyczajenia :) Jeśli chodzi o retrospekcję to ja też ich nie czaje ;) A Flash to wiadomo super się ogląda cały czas :)
Smieszny sie ten Arrow robi. Jak nie durne love story to swiecace oczy. A u mnie sie pogoda zepsula pada drugi dzien.
No u mnie też słońce cały czas grzeje jakby już była lato bo jest strasznie parno :( Więc taki przelotny deszczyk nawet się przydaje ;)
No na takie parno i duszno to taki deszcz to zbawienie ;) To też tak u Ciebie ciągle grzeje słońce ?
Dziś jest mniej słońca, ale bardziej parno się zrobiło. Miałem nadzieję na deszcz bo coś się na to zbierało, ale ostatecznie przeszło, ani kropla nie spadła;(
No u mnie od wczoraj wieczora tak przyszło ochłodzenie i tak ma się trzymać przez następny tydzień ;) Mam nadzieję że u Ciebie też deszczyk popada albo zrobi się chłodniej :)
aż szok że Oliver na czlowieka bez zadnych mocy potrafi ją sobie zdobyc poprzez chwile skupienia i wyobrazenie głosu przyjaciol w swojej glowie:D też tak chce;( ;P
Mówie Ci On jest fenomenalny:-D glos Felicity potrafi go bronić przed okrutnym demonem:-P
Szkoda, ze marnuja potencjal serialu i takie bzdety wymyslaja. A Felicity to chyba pipka zaczyna swedziec.
Też tego żałuje...jak sobie pomyśle jak bardzo lubiłam to oglądać a jak teraz się męcze i przewijam odcinek to szok, podobnie z Felką...z ulubionej postaci stała się nie do zniesieia.
No ja Arrowa to tak po lebkach ogladam. Ostatni odc to Diggla przewijalam bo jego watek z bratem co ma wielkie nozdrza mnie nudzil
Haha fakt nie da się tego ukryć:-P teraz Andy już nie żyje więc sprawa nozdrzy załatwiona:-D
Jego albo Laurel:-D która jutro będzie we Flashu bodajże jako kumpelka zooma:-D
super:-) tzn urlop mi się skończył ale da się to przeżyć:-P a Twój weekend? Odbyło się to spotkanie?
To juz w PL jestes? :) no byla siostra z chlopakiem, nawet eurowizje obejrzelismy haha a potem urzadzilismy sobie konkurs jaka to melodia :D
Tak wróciłam w czwartek:-)
no proszę:-D znaczy wszystko się udało:-) a właśnie jak tam oceniasz ten eurowizyjny show?:-D
A daj spokoj, w ogole nie wiem dlaczego ja to ogladam. ☺ wszystkie piosenki na jedno kopyto jakies ballady, a nie Cypr mial fajna rockowa piosenke, a polski Szpak tez sie dla mnie szczegolnie jie wyroznial a no chyba, ze wygladem hehe
Ale to jury polityczne było, dali Szpakowi przedostatnie miejsce a widzowie trzecie;)
Prawda widzowie ważniejsi:-)ale jury to jakaś kompletna kicha:-D zachwycali się ta babeczką z Australii a mi akurat piosenka się średnio podobala
Tak końcówka super, choć sporo osób jest z niej niezadowolona, a początek taki emocjonalny;)
A no,, poczatek fajny ;p w koncu.. na to czekalem..
A to dziwne.. jeszcze zadnych kom nie czytalem.. myslalem ze wlasnie ostatnia scena sie podobala wszystkim ^^