Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Czekaliśmy do odcinka, czekaliśmy i się doczekaliśmy. Odcinek boski. A do kolejnego jeszcze 6 dni :P
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
On się uśmiecha jak Osioł ze Shreka;p Oczywiście nie obrażając Osiołka ;p
The ma swoje wady ale nie wkurza mnie tak jak laurel;p ta to dopiero durna jest;p
Olivera nic nie przebije :P Ale nie rozumiem czemu one się tak na tego biednego ślicznego Palmera uwzięły :P
Wiesz, teraz może przez trochę być z nim, ale myślę że zmądrzeje albo ona albo on i Olicity na koniec :D A Palmer niech dostanie swój serial i swoje trójkąty :D
ale to troche wychodzi na puszczalstw Felicity. Bo z Oliverem nie moze to za innym lata. Troche to wkurzajace. Mam wrazenie, ze ja po prostu cipka swedzi
Ohhh to już przerabialiśmy w poprzednim temacie :P Taaa Felka nie wie czego chce to krąży od jednego do drugiego, ale my nic na to nie poradzimy :P
Coś czuję, że na tym polu się nie dogadamy. Ale zobaczysz, jak Palmer pójdzie do swojego serialu to stwierdzisz, że mimo wszystko nie był taki zły :P
i tak nie będę oglądac tego serialu;p szkoda mojego czasu na niego;p
Ja Już z Agatka wypowiedziałam wojne o Palmera ;p w tym przypadku się nie dogadamy ;p
Nie mówię że masz oglądać, ale jak pójdzie z arrow to jeszcze za nim zatęsknisz :P
w życiu;p potem na nerwach będzie mi grac BabyMama ;p palmer mi do szczęścia nie będzie potrzebny;p
Witaj w team Palmer! Mamy tu też team anty Palmer :P Ale teraz powoli wyrównują nam się siły w obozach :P
PS: Większość kłótni ( o ile jakieś są :P) idą o palmera i felkę :P
Nie prawda. Grzybek jest jeszcze z wami i Chris chyba choć jego nie jestem pewna :P
W sumie Sin pokazali chyba tylko po to zeby powiedziala Lanceowi ze Kanarek to nie Sara i znowu o niej zapomna
No możesz mieć rację że tylko po to wróciła ;) Ale fajnie że była chociaż tylko w tym jednym odcinku ;)
Nie miałeś co kojarzyć, bo nie podałam nazwiska :P I nie czuję się urażona tylko rozbawiona :D Lata praktyki przyzwyczaiły mnie do takich sytuacji :P
Tylko słodkie cappucinko z mleczkiem. I tylko rano jak muszę gdzieś wcześnie wstać. Na co dzień preferuję herbatę :P
otóż to;p
kawusiu skad Twoje pesymistyczne nastawienie? czytałam wcześniejszy post ;p
To przez pogodę :P Bynajmniej tak sobie mówię :P Ale teraz już wróciłam do mojej tęczowej, pełnej szczęścia i nadziei krainy optymizmu :D
a dobrze ;p aczkolwiek dużo pracy miałam a len mnie dopadł i pierwsze godziny w pracy się leniłam a potem musiałam dwa razy szybciej zapieprzać ;p