Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Czekaliśmy do odcinka, czekaliśmy i się doczekaliśmy. Odcinek boski. A do kolejnego jeszcze 6 dni :P
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
czy nie mógł by on pokonać rasa i być jednocześnie z felka? dla mnie to jest nielogiczne
Ten też widziałam :P Ale widziałam też z mamą smoak :)
http://kawusia25.tumblr.com/post/110251398091/undeeercoveeer-sigh-i-miss-mama-sm oak-and
No własnie nie wiem na twiterze jakies teorie kraza,dopiero niedawno weszłam na neta. Myslicie ze to mozliwe? W sumie Felka moze bedzie miała jakis wypadek i ostatecznie skonczy na wozku? Czyli wtedy juz kaplica z Olciity... Juz czekam na te komentarze, że Arrow zasługuje na kogos lepszego, sprawnego.
Daj spokój i przestań czytać teorie na twiterze. Nic dobrego ci to nie daje tylko nerwy sobie psujesz :P
witaj:-) Kochana te plotki krązą już od początku 3 sesonu; Że niby ma się ona stać Oracle ;p;p
Bo na SDCC Kreisberg mówił że tytuł odcinka o Felicity będzie Oracle ale potem zmienili, ale spekulacje już wtedy się wzięły :P
tak tak wiem;p jeśli o mnie chodzi to nie wierzę w to że umieszczą Felkę na wózku;p
Bo Felka to arrowowa wersja postaci Oracle a wiadomo ze ona byla sparalizowana i poruszala sie na wozku ;)
cos teraz w komiksach jest postac Felicity i nie jest na wózku;p
Dlatego sądze ze ta teoria o wózku jest mało prawdopodobna;p
czytałaś komentarz Guggenheima: Ktos zapytał czy moze opisać resztę sezonu : a on I can't believe we're doing this- o matko boję się...
wiesz wydaje mi się że takie cos albo nastapi pod koniec sezonu i będą mieli temat na 4 sezon...
sadze ze jeśli takie cos miało by się stać to pod koniec sezonu..
potem połowa 4 sezonu opierała by się na tym żeby wyrwac Olivera z Ligi
No bo wiesz, Oliver ma dylemat Arrow Vs Oliver Queen, od premiery wybiera Arrowa by na koncu wybrac Ligę? Bez sensu
yes... ciekawe czy kaze Oliverowi wybierać, albo wiesz co gorzej, moze Oliver dostanie zadanie zabicie Felki??
ale wtedy nie był by obecny na slubie diga w 17 odcinku... chyba ze dołączy do ligi na dwa odcinki
niektorzy z Wa sa naprawde zafiksowanie na punkcie tego serialu :) skad wy te wszystkie info bierzecie? :)