Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Witamy nowego członka rodzinki :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
az się czasem boje co oni jeszcze wymyslą... wiesz oni są czasem nieobliczalni
ja wiem ze odc 15 i 16 nie obejrze live. Felka zacznie randkować z Rayem, Oliver w NP, a Ken bedzie sie puszyc... o nie, nie ma mowy...
ja tam to przecierpie i będę oglądać;p Oliver w NP to nie jest taki zly pomysł;p a felke i Raya będę omijac;p
no to przestańmy;p nie chce się ani dziś kłócić ani denerwować;p
Pełen spokój i relaks ;p
a wiem widziałam;p wiesz to co on pisze to spływa po mnie;p Nie będę się zniżać do jego poziomu ;p
ale on jest WSZEDZIE!!!!!!!!! Arrow/ Flash, twitter, tumblr, filmweb, greenarrow imdb!!! On stał sie głownym bohaterem najwyrazniej...
Ja bym sie nie nakrecała tak... ale niedługo streszczenia beda zawierac informację: Ray Palmer zrobił kupę, a Felicity powąchala i stwierdziła ze to wspaniala i perfekcyjna kupa i nie ma porownania z kupą Olivera.Litości!!!! Nachalne promowanie nic wiecej...
Kiedyś ledwo go tolerowałam , ale teraz on doprowadza mnie do furiii!!!!
no do takiego poziomu absurdu to dochodzi, od poczatku sezonu w streszczeniach tylko Felicity i Ray i Ray i Felicity, Chyba Ray to jakiś blizniak syjamski Felki połaczony z nią głową. Rzeczy wazne dzieją się miedzy Oliverem i Felką ale nie Ray i Felicity tylko. Chryste Panie!
a zwłaszcza no odc 11 Felicity widzi nowa twarz swojego szefa. odc 15 pol opisu odcinka o Rayu odc 23 Felicity objawiają się cudowne pośladki Raya!! nawet tesknie za Laurel w opisie!!
kochana to się tak szybko nie skończy ten Trójkat będą ciągnąć do końca sezonu... żeby na koncy palmer wyszedł na bohatera który oddaje Oliverowi Firme i rezygnuje z Felki...
Cálmate querida amiga!!..nie ma co się tak denerwowac:-) --On zakończy swoim udział w Arrow na trzecim sezonie:-)