Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nie wiem jaką notatkę dać, więc dam zadanie. Niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A walić #schwitezrOlicity :P Dziś jestem team Oliver. Akcja team przeciwko Oliverowi była świetna, Roy boski i w ogóle. Ale trochę ten nalot mi jednak nie pasował. Nie dziwcie się, że Oliver robił to co zwykle. To zna i na tym bazuje, dlatego się tak szarogęsił. Ale team nie powinien mieć o to pretensji. Mogli mu pokazać, wprowadzić go w to wszystko, a nie tylko opieprzać bo im się coś nie podoba. To team do cholery czy oddzielne jednostki? :P
To jest team do cholery;D...hihi
..ale Oliver zawsze ma jakieś ,,ale'' cos jak Laurel;D
niech ta nasza Felka mnie nie wkurza;p uwielbiam ją ale takie głupoty robic- toż to do niej niepodobne;p
znając felkę... ta to wszystkim współczuje doradza chce pomóc;p no ale litości takiemu kurczakowi...
a moze teraz Laurel ma grac pierwsze skrzypce a Felicity zejdzie na drugi plan? i jak Oliver cos ją pochwalil to robila miny jakby miala miec orgazm
ona teraz będzie cały czas mieć takie miny... niedobrze mi się robi jak na nia patrze...
To co dziś zrobiło przechodzi ludzkie pojęcie, aż ma ode mnie dużego minusa. Zostawiać wymarzonego faceta tylko po to by bratać się z wrogiem ( Laurel). Nie do pojęcia :P
nie kawusiu. Oni chcą zrobić z nich psiapsiółki. Które póżniej będą zakochane w tym samym facecie;p I jedna drugiej ustąpi miejsca wiesz żeby nie niszczyc "przyjażni".
Nosz Ku**a Moda na Sukces.
Do tego jeszcze Palmer jako Ken, serialowi podskoczy oglądalność zobaczycie. Zwłaszcza że moda na sukces podobno się kończy, te fanki/fani z mody przejdą do Arrow;p
a ja wie;p czeka nas wspaniały związek Miedy Laulicity;p Pieprzyć Olicity, Lauliver, Ralicity teraz i na zawsze Laulicity ;p;p
tak ona się już powstrzymać nie umie;p;p
Kochana ja rzucam Olicity;p przechodzę do teamu Laulicity;p Ile tak było chemii;p;p