Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nie wiem jaką notatkę dać, więc dam zadanie. Niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Bo wszyscy piszą na raz i ciężko mi nadążyć :P I może jeszcze dla tego, że siedzę na tumblerku :P Tu po polsku tam po angielsku :P
Ja się czuję jakby była pijana w tym momencie i na dodatek wychodzi ze mnie ciemna jokerowa strona :P Jak napiszę coś superdziwnego nie przejmujcie się, ze mną wszystko okej :D
Kurde nawet zimna woda mi nie pomogła :P Ciągle się czuje odurzona przez złe moce :D
HAhahahahahahaha, taaaaak. Jeszcze trochę i będę mieć czarne oczy, mówię ci :D I jeszcze uśmiech Jokera :D
Po co? Dawaj ze mną, będziemy panami rozdroży, a pewnego dnia przejmiemy piekło :D HAHAHAHAHAHAHA!
Chodziło mi oto że czujesz że jesteś pijana, dziewczyno ta czekolada musi być wysoko procentowa;)
Ale wyjaśni mi ktoś po kiego oni tam są? I dlaczego wypuścili Slade? Tak dla treningu?
To że sprawka Malcia to wiem, tylko po jaką cholerę? A dowiemy się trochę za dwie godziny jak puszczą promo po odcinku :P
wiadomo jest tylko Tyle ze Malcolm coś zrobi co postawi ich w niebezpieczeństwie i będą musieli zwiewać do Lian Yu...
a slade czemu jest na wolności to nie mam pojęcia;p Bo to ze akurat uciekł z więzienia w tym samym czasie co Oliver i thea są na wyspie jest dla mnie podejrzane...
w sumie troche sie dziwie ze po smieci Moiry Thea nie wypytywala go o Slade'a czemu sie msci, co robili na wyspie razem itp
bo wiedziała że Oliver po raz kolejny ją okłamię... teraz pewnie wszystkiego się dowie...
Ja teraz najbardziej czekam na moment w którym ona się dowie ze zabiła Sarę i że jej kochany tatuś za wszystkim stał.
Oglądałam, oglądałam tylko nie było mnie na forum:-) ..jakoś pod koniec dnia straciłam humor i..omijałam wszystkie fora..
Tak :-) ..zdecydowanie juz mi lepiej:-) ..wiesz czasem ma się takie trudne dni;)