Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Ludzie to już część 20! Kiedy to się stało? :D
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
ja tak samo tv bardzo rzadko, no chyba że dla towarzystwa współlokatorce przy dennym M jak Miłość ;P hehe a tak tylo seriale i filmy w necie :D
to jeszcze Chasing Life, TVD, The Originals, Jane The Virgin, Revenge, GOT, The Fosters, Switched at birth, Pretty Little Liars, Sposób na morderstwo, Scandal, Reign, Chirurdzy, Teen wolf, beauty and the beast , The 100 :-)
a wiesz kochana wymieniłam te swoje najbardziej ulubione';p jest jeszcze kilka innych które oglądam dla zabicia czasu;p
hahahah, niezła maniaczka z Ciebie:D Kiedyś nałogowo oglądałam seriale m in Czynnik PSI, Archiwum X, Cold Case, Without a Trace, Are you afraid of the dark? Dr house (pierwsze 4 sezony), zabójcze umysły, chirurdzy (2 sezony) kosci,
z tych wszystkich co wymieniłaś najbardziej lubiłam Archiwum x ;p a chirurgów teraz oglądam z sentymentu;p ale pierwsze sezony były najlepsze;p
Tylko??!!jak na mnie to mnóstwo;pp..podziwiam Was ze dajecie rade z większa ilością seriali:-)
haha może;p;p ja swoja przygodę z serialami zaczęłam kilka lat temu;p i od tego czasu trochę się ich uzbierało;p
Ja pamiętam ze bardzo dawno temu ogladalam...przyjaciół a później życie na fali i pogodę na miłość takie młodzieżowe bzdety;pp
też to oglądałam;p a w Pogodzie na miłość kochałam Brucas a nienawidziłam Leyton;p
ooo OTh, super serial, czasami sobie oglądam odcinki, ja uwielbiałam Nathana i Haley oraz Juliana i Brooke :D Julian tez ciacho ;)
a muzyka jaka:D
Mialam tak samo;pp..ciekawe dlaczego kręcą nas bardziej te pary które wiemy ze i tak się rozpadną;D
Brucas się rozpadło głownie dlatego ze aktorzy w prawdziwym zyciu wzięli rozwód i nie bardzo chcieli grać zakochanych;p
i tak samo teraz z Delena jest problem, zero chemii :P
ale ja uwielbiam Sophie Bush ( Brooke), między innymi dlatego też oglądam Chicago PD ;)
nie w Chicago PD, tylko w Chucku, ale z Sophia Bush Brandon też grał w serialu jakimś ale nie przetrwał on chyba :P bo bym słyszała o nim coś więcej :P
a Sophia Bush na twitterze pogratulowała Brandonowi ostatnio roli itd, jak zobaczyła go w stroju Atoma :D
Tak..partnera dokaldnie:-) ..to Milo z jej strony:-) ..moim zdaniem wygląda super jak Atom;D
tak delena teraz ma zero chemii;p widać ze robia to wszystko z przymusu;p
Ja Sophie Bush tez uwielbiam ;p a w roli Brooke była genialna;p
Ja zaczęłam oglądać Chicago PD ale poddałam się po kilku odcinkach;p
ja uwielbiam policyjne seriale,wszystkie, więc mi się bardzo podoba ;) moja pasja ...:D
Haha ;D...no tak ale wlasnie tak często bywa:-) ...razem w pracy i w domu to koszmar;pp
Niestety...ach ciężkie to życie;pp
Teraz muszę lecieć ale mam nadzieje ze będziecie później..chetnie sobie z Wami pogadam:-)
Masz racje ale jeszcze chyba miał taką kategorie;pp...tam działy się rożne rzeczy haha
no na początku tak wszyscy tacy młodzi byli itd, ale od sezonu 5 to już wchodzili w świat dorosłości :P
Tak..lepiej razem wyglądają wizualnie:-)
..nie uwazasz ze aktor grajacy Jake'a jest troszkę podobny do Jamiego Dornana?
..
no właśnie jest;p jeszcze jakby trochę brudki zapuścił to już całkiem;p ale aktor grający Jake według mnie jest przystojniejszy od Jamiego;p
Powiem Ci dla mnie tez jest troszkę przystojniejszy ale Jamie tez ma swój urok;pp..
oj ma ma;p pamiętam jak lamentowałam jak uśmiercili jego postać a OUAT ;p to była tragedia;p