Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Ludzie to już część 20! Kiedy to się stało? :D
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
prawda;p ale teraz w OUAT mamy Haka;p no i Robin Hooda;p dla mnie to tez ciasteczka do schrupania;p
hmmmm Hook jest boski, i rzeczywiście shippuje reginie i Robinowi, należy jej sie troche szczęścia, mimo że uwielbiam ją w wersji Evil :D
Witam rodzinkę :) dla mnie dzień dopiero sie zaczął po nocce w pracy, ja maraton nocnych zmian od wczoraj zaczęłam az do wtorku :( ale liczy się tylko środa i seans Arrow :P aa i w środę idę jednak na Greya więc same przyjemności :)
z tym Greyem to nie będzie przyjemność tylko katorga;;p;p ale najważniejsze ze będziesz z nami w środę;p
hehe no ocenię :) Dornan mi wszystko wynagrodzi ;P tak kombinowałam z tą środą że masakra :P ale się udało :D
Okropne nocki;pp..
Ja pewnie do srody nie obejrze Greya wiec i tak licze ze cos mi tam opowiesz;pp
no niestety, ale nie ukrywam, że dobra kasa jest więc się ich trzymam :P
opowiem :D
z jednej strony zazdroszczę, ale z drugiej juz jestem tak przyzwyczajona do nocek że nie robi mi to różnicy, tylko zalezy jeszcze która robota, czy stała czy dorywcza, bo w sumie w tej drugiej mam tylko nocki :P
To Ty jesteś pracowita mróweczka;p dwie roboty;p ja się przy jednej męcze;p ja w sowjej pierwszej pracy miałam nocki;
hehe nie ukrywam i że jeszcze znajduje czas na was i na seriale, sama siebie podziwiam :P
hej widzieliście nowe promo Arrow - Thea chyba dowie się prawdy o Sarze - a co myślicie o tym , że to Felicity powie jej prawdę i to będzie to co ma niby zszokować internet ? Takie tam moje chaotyczne myśli ?:)
widziałam widziałam... ale nie wiem czy thea się dowie prawdy... a felka na pewno jej tego nie powie. ja tak myśle ale jak będzie to nie wiem....
nie wiem ten caly watek Thea Malcolm Oliver jest chory!! Raz się nienawidzą raz się kochają. Oliver ratuje Malcolma bo Thea go kocha? Boże litości.
Własnie, jeśli podobno w 13 mu nie ufa, 14 teoretycznie dowie się prawy a 15 nadal go kocha a Oliver poswieci swoje zycie dla ratowania zycia mordercy Sary, Tommy'ego i 502 osob. Ja nie wiem co oni ćpają podczas pisania tych scenariuszy...
Moje przewidywania: Laurel dowie się prawdy o Thei, ale oczywiście nie bedzie miała do niej o to żadnych pretensji bo oczywiście świeta, boska Laurel jest litościwa i na pewno nie bedzie zadnego konfliktu miedzy Oliverem-Laurel (oni w końcu mają zbliżać się do siebie, te deep connection między nimi etc), Oliver dołączy do Ligi, Lance bedzie się mścił na Queenach- moze bedzie jakis konflikt z Laurel
Co jak co ale to ze Laurel wybaczy Thei to pewne...ona teraz jest innym człowiekiem...bohaterką...blee;/
dokładnie i do Malcolma tez pewnie nie, jako jedyna bedzie wspierac Olivera w jego decyzji wspołpracy z Malcolmem:D