Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Ludzie to już część 20! Kiedy to się stało? :D
Zadanie: niech każdy z rodzinki napisze jedno zdanie, które chce przeczytać w anonimowych przygodach :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Bardzo prawdopodobne....i mam nadzieje ze to będzie ich jedyna wspólna scena ...w sensie ich dwójki samej..
ja się jakoś w ogóle nie obawiam o tą dwójkę;p niech sobie mają sceny ale razem nie będą;p będą tylko partnerami w akcji;p
Wiadomo ze to njagorsza serialowa para ever ale Troll to Troll i nigdy z nim nic nie wiadomo..
Dajmy mu ostatnia szanse ..może jednak cos mu tam jeszcze w głowie zostało;pp...troszkę nas będzie teraz draznil ale koniec końców będzie mila niespodzianka:-)
Nie no kochana nie bój się... oni buduja miedzy nimi piękną przyjażn i tylko tyle;p
Oby!.. Inaczej wiesz zakładam konta gdzie tylko się da i pisze do niego aż mu w piety pójdzie ;pp
Olicity musi być...czy mu się to podoba czy nie;D...nie mogę doczekać się środy;pp
hahah, Agatko wcale nie załuje:P Po kiego grzyba mam ogladać po raz kolejny durną nic nie znaczącą scenę Olicity, w dodatku z przeszłości(!!!) by w nastepnym odcinku patrzec jak Felicity robi cielece oczy do Raya czy bzyknie się z nim, a Oliver odnawiać bedzie swój cudowny związek z Laurel?
to jest tylko w Twojej głowie... skąd Ty to bierzesz co? czy troll cos gadał o związku Olivera i laurel? Nie... a cały czas gadasz że on kłamie tylko dlatego ze nie idzie po Twojej myśli? a co ten troll takiego zrobił co? w czym skłamał? w niczym...
Po takiego zeby się troszkę powkurzac razem z nami;pp..Felka nie będzie robiła żadnych oczu do Palmera bo ten będzie skupiał się na swoim stroju..watpie tez ze miedzy nimi będzie jeszcze chociazby pocałunek a Ty juz sex;pp..a Laurel pff ona jest tak durna ze nie ma szans na żaden związek z Oliverem..no chyba ze tylko w ratowaniu miasta..
jakaś jest.... pisało tez że jak Thea dowie się że zabiła sare to Roy będzie przy niej... i mysle że może wtedy się do siebie zbliżą... pozatym oni nadal się kochają potrzebują tylko czasu żeby poukładać swoje sprawy...
Dobrze by bylo:-) ..chociaż ja do końca nie ufam Thei..może ona i Malcolm tylko udają...może są w jakieś zmowie..;D jej reakcja na wieść ze Oliver to Arrow mnie zaskoczyła..
no mnie też... niby wszystko pięknie ale jak dla mnie za pięknie... ona albo okaże się zła... albo zginie na koniec sezonu jak bohaterka...
Tez tak myślę i bardziej pasuje mi opcja ze okaże się zła..ale nie wiem czemu uważam ze zginie..pokrecone ;pp
tak jak wcześniej pisałąż Thea może zginąć.... ostatni członek rodziny Olivera... i wtedy Oliver odrodzi się na nowo wiesz taki nowy start...
Yhym...inaczej jak ma stać się innym człowiekiem..jak na razie jest takim samym czubkiem jak był;pp
ha ha dokładnie;p wiesz pisało tez ze na koniec sezonu będzie więcej bohaterów i Oliver w końcu będzie mógł być sobą nie tylko Arrow
No czekam na to cały czas;pp
..hm apropo tych bohaterów...tej dwojki co ma jeszcze założyć stroj..stawiamy na Thea i Digga a co jeśli jedna z tych osób będzie Felka;D haha
Diggg na pewno nie... miała niby być on green Lantern ale zaprzeczyli temu... Ja stawiam na thea... ale Felka i kostium no nie wydaje mi się... ale kto inny? bo mi nikt do głowy nie przychodzi... chyba ze Malcolm stanie się dobry i włozy kostium bohatera...
Eee..Malcolm nie..straci swój urok;pp..hm Lance odpada..a nikt inny nie przychodzi mi na myśl;pp
...chyba ze matka Laurel..może będzie chciała pomścić córkę..haha
ale czy było powiedziane że to ktoś kto się już pojawił w serialu? czy ktoś nowy? Bo ze stałej obsady to zostaje nam tylko: Lance, Thea,Felka, Diggle,Malcolm,.
Digg odpada bynajmniej w tym sezonie... Thea jest więcej niż prawdopodobna... Malcolm to Malcolm... wiec zostaje Lane i Felka. No chyba ze Nyssa stanie po stronie Olivera i reszty i stanie się bohaterką.
Tego to niestety nie wiem..ja czytałam o tym tutaj na forum...
Lance i Felka ..w sumie wierzyc się nie chce;pp..no chyba ze to jednak będzie powód dla którego Oliver będzie ja szkolił..
Nyssa hm nie wiem ale nie wydaje mi się...:-)
Nawet jeśli Felka by chciała zostać jakąś bohaterka to Oliver na pewno by jej nie szkolił... wierzysz w to? pozatym mi ciężko uwierzyć w to... Felka to jest geniusz komputerowy i tyle :-) już bardzie Lance obstawiam;p
Nie wiem sama..może Oliver by się przelamal dla Felicity..
Nie no w Lance'a to ja nie uwierze;D...jak On wygladalby w kostiumie;D
powiem Ci że ja bardziej wierzę w Lance niż felkę;p wyobrazasz sobie ja na akcji np. z Olivere. Przeciez ten nie mógł by się na niczym skupić tylko myślał by o tym czy Felka nie oberwie;p nie no ten pomysł jest niedorzeczny;p
Hahaha ja ich tam widzę na akcji;D ..ona robi wszystko źle i jeszcze docina jakieś teksty a On się wkurza i ciągle ja ratuje;D
Ale masz racje chyba ten Quentin jest bardziej realny ;D
a najbardziej Realna to Jest Nyssa... ona w końcu się odróci od Ojca i stanie po stronie dobra;p
Możliwe:-) ...dobrze by bylo:-) ...Milo by bylo zobaczyc takze walke
Nyssa/Al Ghul;D
oj fajnie fajnie... a znasz historie ra'sa i Ligi? czy Nyssa rzeczywiście odwróciła się od Ojca?
Pewnie najwięcej na ten temat wie nasz Al Ghul ale tego to zawsze nie ma jak jest potrzebny;D haha
a to tez jest możliwe;p w końcu mamy zobaczyć jak Tatsu zmienia się w Katanę? chyba ze cos pokręciłąm...