Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
To tempo zaczyna mnie przerażać :P
Jakbym zobaczył nieznaną uroczą blondynkę która mówi do mojego zdjęcia to też bym się uśmiechnął :)
Ale czy zaraz bym się zakochał to nie wiem
ale my nie twierdzimy że sie wtedy zakochał, nie nie...:)
po prostu go zaintrygowała :D
ja wstałam jak budzik zadzwonił ale napisałam sms do szefa że mnie brzuch boli i mam torsje i kazał mi siedzieć w domu;p
haha, powiedziałabyś że tu chodzi o wyższą sprawę - Steroline itd, pewnie by odpuścił :D
Uu..szatański plan;D hihi ja nie dalam rady dziś wstać:-) ...ale przynajmniej jestem wyspana;pp
widziałąm;p Mówie wam będzie polowanie na Arrow;p coś czuje ze Felka i Roy trafia za kratki;p
ale zastanawiam się co się stanie takiego że nagle Arrow stanie się wrogiem publicznym;p
..albo to będzie cos w stylu prowokacji albo..Quentin dowie się kim jest Arrow i po raz kolejny uzna ze smkerc Sary to wina Olivera ..
25.02.2015 - odcinek 15
25.03.2015 - odcinek 16
01.04.2015 - odcinek 17
15.04.2015 - odcinek 18
22.04.2015 - odcinek 19
29.04.2015 - odcinek 20
prędzej Lance się dowie zeOliver to Arrow i znów będzie go obwiniać o smierc sary... i jeszcze laurel z nim działą
Uu..czuje ze On dowie się kim jestem Arrow..
Choć z drugiej strony kurcze wiedzial kim jest Arsenal a przecież wie ze pracuje z Arrow i jeszcze z Felką przy okazji...a teraz jeszcze Laurel zostaje BC i Sary, która była BC ..nie no a może On wie tylko nic nie mówi haha;pp
może;p on jest dość inteligentnym człowiekiem i naprawdę poskładać to wszystko do kupy nie jest ciężko;p
No zależy co tam Troll będzie miał dla nas ciekawego;D..ja juz w nic mu nie wierze:-)
chociaż tera już nie wiem;p bo na jednej stronie pisze ze wraca 18 marca a na innej że 25 ;p
18 wraca ..chyba ze czekaj Flash ma przerwę tydzien wczesniej ..jeśli będą chcieli wyrównać liczbę odcinków to Arrow moze wrocic 25
ja mam dość tych przerw;p wolałabym żeby puszczali nowe odcinki i sezon skończył się w kwietniu;p a oni to tak rozciągają żeby się zakończył w maju