Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
To tempo zaczyna mnie przerażać :P
Koszmaaarr;pp...ale teraz wyjaśnia się dopiero skąd Oliver wiedział o narkotykach Thei, o tym ze Walter jest mężem Moiry, i o tej książeczce z nazwiskami..
Tak trzeba było czekać dwa sezony na to, a na kurczaka 2 odcinki! Wspaniała kolejność priorytetów...
ale o książce z nazwiskami wiedział chyba wcześniej.
w pierwszym sezonie jak podtrzymywał ognisko to zauważył że coś na tych kartkach się pojawia jak się zbliży do ognia
..ale te flashbacki chyba miały miejsce wczesniej niż to co działo się w pierwszym sezonie hm?..sama nie wiem jak to juz jest:-)
tak, ale w pierwszym sezonie były flashbaki z wyspy i tam najpierw oliver znalazł ten niby pusty notes w kieszeni kurtki ojca, potem palił kartki przy ognisku i tak to odkrył.
..faktycznie..bylo coś takiego..:-)
Przepraszam ale ja juz nie pamiętam pewnych rzeczy:-)
Poczekajcie jeszcze dwa lata i wszystko się ładnie chronologicznie ułoży :D Ale tak najpierw widział nazwiska podświetlone przez ogień a teraz się dowiedział mniej więcej co ma z nimi zrobić, ale całej prawdy o nich dowiedział się dopiero pod koniec sezonu 1 :P
szczerze to mnie teraz bardziej flashbaki interesują i to co się stanie z oliverem że znowu wyląduje na wyspie bo historia tego sezonu z czasów obecnych nie jest tak porywająca jak w poprzednich dwóch sezonach.
Niby mamy Ligę i Rasa ale oprócz zabicia Sara to nic się takiego nie dzieje
Podzielam twoje zdanie, to co się dzieje z Queenem w przeszłości zaczyna być ciekawsze niż to co się dzieje teraz. Chociaż ta Thea... ona coś kręci... coś czuję że jeszcze nas zaskoczy :D
Myślisz że Tea ma coś za uszami??
No ale chyba nie to że wiedziała że zabija sarę?? Chociaż byłoby to ciekawa opcja
Tak, myślę, że ma porządnie za uszami. Wydaje mi się że ona to wszystko udaje, żeby zemścić się na wszystkich za to co jej zrobili. Początki nawet widać w zwiastunie kolejnego odcinka :P
promo pokazuje że to ona sprzeda Malcolma Rasowi, ale jak to promo może okazać się że to ktoś inny :P
wątpię że to ktoś inny, ale może po azjatyckim i kanadyjskim promo się to zmieni :P
no mam nadzieję że się okaże inaczej
No bo co Ras ściga Malcolma od chyba 8 odc drugiego sezonu po tym jak Moira poinformowała że żyje, od 4 odc trzeciego sezonu wie że jest w SC i każe go porwać dopiero teraz gdy Tea go wystawia?? Co ona zadzwoniła do niego?? :)
tu wszystko jest podejrzane ;P
Ras jest ale jednak nie podejmuje jeszcze żadnych decyzji, a juz dawno mógłby ich wszystkich wyeliminować, dlatego ja czekam do końca sezonu, na wyjaśnienie wszystkiego i nie osądzam sezonu dopóki nie zobaczę całej historii:)
oo tak :) a bazując na tytułach odcinków ( Public Enemy i Broken Arrow ), może planem Rasa będzie zwrócenie mieszkańców Starling City przeciwko Arrowowi? :P tyle ciekawych spekulacji że aż chce się więcej tych odcinków :)
Intrygujące tytuły. Na zdj widać że Arrow jest ścigany przez policję więc coś się będzie działo
Może zostanie w coś wrobiony.
Pewnie cos więcej będzie działo się pod koniec sezonu...ale masz racje te flashbacki sa interesujace:-)
witam wszystkich w tym pięknym dniu :D
obejrzałam sobie kilka razy ulubione sceny z odcinka i muszę przyznać, że ten mini uśmieszek Olivera przy obserwowaniu Felki mnie urzekł, no i Slade i jego FELICITY ...:D ahhhh
tylko nie przesadź z alko bo znowu będziesz cierpiał później :D
PS wypij za rodzinkę :P