Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
To tempo zaczyna mnie przerażać :P
nie:P ale nie dziwie się że go nie wprowadzają, zbyt ważna postać :)
ale historia z tym dzieciakiem ciekawa i sama gra aktorska genialana, chłopak jest lepszy niż ten nieszczęsny panicz Bruce :P
..super był ten dzieciak...jakie emocje na twarzy;D ...
Panicz B to porażka:-)
mimo że w tym akurat odcinku w firmie dawał radę, to irytuje mnie jakoś tak jak Gordon ;p
Mnie irytuje od początku;p..wiesz do Jim to typowy kij od miotły..teraz nawet juz mnie smieszy;pp
dziwne ma miny i ten wytrzeszcz oczu :P dziwi mnie ta sytuacja bo Ben McKennzie jest dobrym aktorem
może za bardzo się stara :P
obejrzyj sobie z nim serial Southland, tam grał policjanta, świetnie mu wychodziło, szczególnie w dalszych sezonach:p a tutaj tak nijak :(
Hej;**
..no tak uśmiech ładny ale litości to nie mogła być scena w której się w niej zakochał;pp
..a Slade rewelacja..i ta mina Olivera;pp
Troll jak zwykle trollował :P
oczywiście że to nie jest ta scena i pewnie długo się nie dowiemy kiedy tak naprawdę się zakochał (może on sam nie wie :p ), ale te jego spojrzenie i teraz można obejrzeć jeszcze raz ich spotkanie w odc 1x03 i tylko się szerzej uśmiechać :D
wiesz co, ja zaczęłam po prostu do każdej jego odpowiedzi na tumblr podchodzić z rezerwą i jest lepiej :)
Ja ciągle myślę, że wszystko się zmieniło na wyspie między 1 a 2 sezonem :P Dopiero od powrotu zmieniło się jego zachowanie, a uświadomienie sobie kiedy że się zakochał stawiam na 22 odcinek 2 sezonu :D
przy tym jak Felka powiedziała że nie jest sam i w niego wierzy?? hmmm no w sumie
ja jeszcze nie wiem i na razie nie zastanawiam się nad tym głębiej :)
Uważam tak jak Ty:-) ...może wczesniej mu się podobała..2x06 ..ale zakochał się 2x22;D
Agatko ja twierdzę, że zakochał się na początku sezonu, ale uświadomił to sobie pod koniec :P
a zmieniając temat, po obejrzeniu proma nast odc po raz kolejny stwierdzam że Atom wygląda dziwnie i mi się nie podoba na razie :((( mam nadzieję że w odcinku lepiej będzie się prezentował ...:)
..a wiesz ze to samo pomyslalm...na zdjęciu było dość ok ale jak tak stal to wyglądał jak zabawka do dzieci haha;D
dokładnie, na zdjęciu super a tutaj ... wręcz masakra :P
i szczerze po wtorkowym Flashu wolałabym aby to Firestorm dostał oddzielny serial a nie Atom :P ale Routha dalej ubóstwiam :)
..o nie jeden serial z Amellem w roli glownej wystarczy:-) ..
..ja osobiście wole bardziej Atoma niż Firestroma:-)
ja już wcześniej oglądałam Tomorrow People więc mi nie robi, ale jak na razie efekty i sama historię ma Firestorm. ale to moje zdanie na dzisiaj, kto wie co nam twórcy zaserwują przy postaci Atoma :)
Lubię Palmera ale jakoś w tym stroju mnie nie przekonuje. Wygląda jak kolorowy Robocop :)
Swoją drogą kolejny super bohater w Arrow to nie najlepszy pomysł moim zdaniem. Mam nadzieję że nie będzie fruwał w tym stroju po SC
nie wpasowuje się w akcję jak na razie tak jak np (nie wierzę że to mówię :p ) Laurel jako Black Canary, Atom pasuje ale raczej do Flasha :P
też lubię Palmera :)
Fakt Laurel jako BC pasuje bardziej z tym że jakby się tak scenarzyści nie pospieszyli i dali jej strój w czwartym sezonie to wypadłoby to dużo dużo lepiej
a serial z Palmerem jako Atom jest już oficjalnie zamówiony czy to tylko plotki?
dokładnie, wysłaliby ją z Nyssą na przeszkolenie, zniknęła by z sezonu 3 lub 4 i powróciła jako BadAssowa Black Canary wtedy miałoby to ręce i nogi, ale mimo to daje radę tylko ...sa pewne elementy które mnie irytują
no właśnie , a tak to ubrali jej rękawice bokserskie, przerobiła kilka lekcji boksu i teraz wzięła kij i macha nim jak cepem :)
Ciekawe jakie wrażenie zrobi na zabójcach z Ligi jak ją wezmą na akcję za tydzień
oo nie i właśnie tego się obawiam, nie ma opcji żeby ją wzięli, ktoś musi chronic miasto, niech z Royem zostanie w SC a Oliver i Diggle niech działają :D