Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
Nasza rodzinka z dnia na dzień co raz większa :P Happy Arrow Day!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose"
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
To tempo zaczyna mnie przerażać :P
oby jak najszybciej się wpasował :P
ja tylko się modlę żeby nie wysłali do Nanda Parbat Laurel razem z Oliverem, Diggle i Royem(??) bo to by była przesada:P
Mnie w sumie juz nic nie zdziwi:-) ..
Ciekawie mnie za to czy Atom stanie u boku Arrow w jakieś walce:-)
no właśnie nie, bo jest tam scena z mieczem, a Nyssa będzie w SC więc może to scena z nią akurat :) nadzieja jest:P
te sceny na zwiastunach szybko przeskakują i są tak pomontowane że ciężko się połapać.
trzeba czekać
no tam jak walną spoilerem to nie ma czego zbierać :)
Tak jak ostatnio z Theą jak patrzy na strój arrowa
noo... wiesz mi spoilery nie przeszkadzają, wręcz je wyszukuje :p ale nie dziwię się irytacji innych że takie info dali w zwiastunie :D
no ja zawsze oglądam a potem jak oglądam odc to się wkurzam że już o tym wiem :)
Chociaż tak mam tylko z arrow
a oglądasz jeszcze jakieś inne seriale?? sorry jeżeli pisałeś juz o tym wcześniej, nie było mnie przez chwilę na forum, a nie będę się przekopywała przez masę wcześniejszych wypowiedzi :P
no oglądam i to nawet sporo:)
flash, walking dead, banshee, the 100, person of intrest, better call saul, suits
Better Call Saul dobry?? oglądałam Breaking Bad i ciekawe czy spin off jest równie dobry...
też oglądam Flasha, Walking Dead, PoI i Suits :)
Hej :* Ja muszę oglądnąć jeszcze raz :P Ciągle widzę gify z jego uśmieszkiem i ciągle tego nie kupuję :P
Jakoś nie potrafię, rozumiem że wydała się mu słodka i w ogóle i że jak przyszedł później do niej w 1x03 to poznał ją, ale wiesz to nie jest dla mnie od razu zakochanie się, to tak nie działa.
A i teraz słowa z randki chyba bardziej pasują do tej sceny, niż do tej z 1x03 ale nadal tego nie kupuję :P
wtedy po prostu coś kliknęło i go zaintrygowała itd., no zakochał się dużoo później, przed nami jeszcze tyle możliwych potencjalnych flashbacków, że nie zdziwiłabym się jakby nie raz nam takie sceny zaserowowali twórcy w nastepnych sezonach :P
Ja wolę, żeby nie dawali ich więcej, bo to wtedy kłóci się całkowicie z 1 sezonem :D
Hej kochana ;)jak dzień?? Obejrzalas pozniej jeszcze raz scenki?ja juz chyba z kilka razy ;D
czyli się lenisz?? tak jak ja :D aż sama się sobie dziwię że tak bardzo te scenki mi się podobają :) szczególnie ta w firmie QC, jestem oczarowana :P
wiesz ja po głębszym zastanowieniu doceniłam tą scene;p
Od niej się wszystko zaczęło;p Patrz Oliver uśmiechnął się na widok obcej osoby a jak zobaczył swoją wielka miłość ( Laurel) nawet kąciki ust mu nie drgnęły ;p
..Laurel w ogóle wygladala w tych flashback'ach jak stara baba a nie ..mloda dziewczyna :-)
to jest szczerze mówiąc chyba moja najlepsza scena Olicity w tym sezonie (nie liczę pocałunków ) :D
przy paprotce też dobra, ale tutaj wiesz nie spotkali się Face to Face i dlatego jest taka wyjątkowa dla mnie :D
wątpię, jak nie powiedział że widział ją z Rayem to tego też nie powie, ahh ta nasza Maruda, nie jest zbyt wylewny :P
slade dobrze powiedział że Oliver lubi mieć tajemnicę. Tak naprawdę to nikt z teamu nie wie co robił przez 5 lat