Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(
o tak Amell potrafi nas podnieść na duchu :-) i za to Go kochamy :-) Teraz ide spać Rodzinko ;p Dobranoc :-*
tutaj kochani cały wywiad Amella (video) :D
http://www.accesshollywood.com/arrow-stephen-amell-on-that-fight-black-canary-an d-olicity-ndash-felicity-is-olivers-match_article_102803
https://www.youtube.com/watch?v=9DNSJyiGyuw O BOŻE, OBEJRZYJCIE DO KONCA:D Dr Wells (tak wiem:D) i Cisco do Granta Gustina!!
oto jak według Johna Campei z ArrowAfterShow powinien skończyć sie odc 3x09 :))) padłam
http://ow.ly/i/8gqK0
W końcu się zadecydował. Może Ramsey go namówil, albo nadchodzące odcinki bedą bardzo wazne dla Olicity ( jakieś deklaracje) i ciężko już bedzie się z tego wycofać, albo po prostu postanowił brać przykład z Gustina, który też się opowiada za tylko jedną parą ( chociaż za wiele wyboru to on nie ma:D)
ale Amell już na Comic Conie w San Diego na wakacjach mówił że jedyna kobietą Olivera w tym roku jest Felicity, tylko teraz to jeszcze bardziej podkreślił :)
Ja nie wiem jak oni mogą lubić i wierzyć w tą parę: kiedy Oliver był w związku z Laurel bzyknął jej siostrę i i dodatku zapłodnił jeszcze jakąs inna. Po wyspie wraca i co? Po raz kolejny bzyknął jej siostrę. Jak można chcieć takiego w związku? Przecież to jawny brak szacunku dla Laurel. A zobaczcie teraz. Oliver żyje nam jak mnich mimo, że też nie może być z Felką tak samo jak nie mógł być z Laurel z powodu Tommy'ego
Dokładnie..jest tak jak mówisz:-) ..Laurel niby taka wielka miłość a zdradzał ja przy każdej okazji..Ci co wierzą w jej paring z Oliverem chyba nie wiedza co to prawdziwa miłość..;D..a nie to co MY ;pp
Gdybyś kochał jedną tak naprawdę, to nigdy nie zakochałbyś się w drugiej- i tu trzeba zmodyfikować- i nie puknąłbyś 578 innych kobiet w SC:D
Ano widzisz;pp..On do tej pory szedł w ilość a nie jakość;D..
..swoją droga teraz kiedy mamy juz pewność ze ze strony Olivera jest to miłość i wydawałoby się ze wszystko będzie pięknie...martwie się o Felke...teraz to Ona będzie robić glupoty..
bo taka prawda, że oni muszą oboje dojrzeć. Oni zrobią powtórkę z pierwszej połowy sezonu, Felka zrobi głupoty ale mam nadzieję, że obejdzie się bez Palmera.
Ja tez mam nadzieje ze nie będzie On miał wielkiego udziału w uczuciach Felki;pp
wydaje mi się że jakiś będzie miał...śmiem nawet przypuszczać ze Felka przez chwile będzie się z nim spotykać nie tylko w pracy...
Heh..tez tak podejrzewam ale bardzo cichutko;p..nadzieje mam ze jednak nie...
..ale nas katują ..ważne ze powoli zbliża się ta ważna środa;D
Choć ze spoilerów nie wynika żeby Felicity w przyszłości miała związać się z Palmerem....
ajc tak naprawdę już bym chciała wiedzieć jak to będzie :-)
Jeszcze tylko 6 dni:-)
Trool potwierdził że Felicity będzie w 4 sezonie:-) wiec na pewno nie uśmiercą Felki :-)
Ulga Ulga... wiesz niby była pewnośc ze ją nie uśmiercą bo to Felka ale jednak jakieś obawy były ;p
Zdecydowanie były i to duże..(przynajmniej moje;pp) ..zwłaszcza po tej niespodziewanej wypowiedzi Trolla o Olicity...dobrze ze to się wyjaśniło:-)
o tak rose;p sam ramsey powiedział że jest róznica miedzy innymi kobietami a Felicity.... :-) Oliver naprawdę kocha Felicity :-)
SŁuchajcie, Ramsey i Amell takie coś mówią, wiec może odwołują się po prostu do jakiejś konkretnej sceny?
może może;p Wiesz to że Felka odrzuci Olivera w 12 odcinku nie znaczy że będzie się to dalej ciągnąć w następnych odcinkach... Może byc tak że w 12 odcinku będzie żle a np. w odcinku 15-16 Będzie inaczej?
Wydaje mi się że Felka nie będzie aż tak uparta w swojej decyzji...
No przecież kocha Olivera nie! ..przez cały drugi sezon to widać a teraz zaczną kombinowac z jej uczuciami... Mogliby ich połączyć i dac szanse na wspólne życie..
Wiesz jak tylko beda chcieli się ze soba przespać, to do drzwi zapuka Baby Mama. Bo to jest Arrow i CW
nie no może jak już dojdzie to tego kulminacyjnego momentu między nimi to nic im nie przeszkodzi :-)
gdyby od razu ich połączyli było by zbyt cukierkowe....
Patrz mimo że Oliver wyznał Felcicity że ją kocha... to też niejednokrotnie ją odrzucał. Wyznał jej miłość i potem znowu zostawił... wiec nie dziwie się że po powrocie Olivera Felicity nie rzuci mu się w ramiona... myśle że ona po prostu będzie bała się kolejnego odrzucenia tego że może znowu Go stracić albo że po kolejnej akcji (takiej jak z tym wybuchem w restauracji) Oliver po raz kolejny zmieni zdanie... Felicity będzie musiała zobaczyć i uwierzyć w to że oliver naprawdę ją kocha i chcę z nią być...jak do tego dojdzie to wtedy będą mogli zacząć wspólne zycie...
Nie, wiesz co wydaję mi się ze wszystko rozwiaze dopiero w koncowce, relacje beda czysto "biznesowe", Oliver bedzie myslal ze Felicity jest z Rayem bo prowadzi spokojn, normalne życie takiego , potem slade wraca, odcinki z Suicide Squad. Wiec pewnie zleci. Ten 14 odcinek, Slade wraca kolejny powod dla którego nie mogą być razem. Btw to ulubiony odcinek Amella.
Racja przez kilka dni relacja olicity będzie "zawieszona " myśle że wszystko na nowo zacznie się rozkręcać gdzieś 18-19 odcinek. I będzie się wałkować do końca sezonu.
Mowie Wam oni sobie będą z nami tak pogrywac AZ to ostatniego sezonu serialu..może wtedy cos się wydarzy;D
pogrywać będą na pewno, ale myślę że drugi pełny kiss dostaniemy jeszcze w tym sezonie :D
Całkiem możliwe:-) ...kurcze mam nadzieje ze zobaczymy jakaś piękna scenę miedzy Olicity we wspomnieniach..może to być choć rozmowa byle byłoby magicznie;Pp