PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei  

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-) 
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze 

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

o tak Amell potrafi nas podnieść na duchu :-) i za to Go kochamy :-) Teraz ide spać Rodzinko ;p Dobranoc :-*

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Dobranoc..miłych snów :-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Aaa czytalam go ;))) cudnieeeeee..... :*:D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

tutaj kochani cały wywiad Amella (video) :D
http://www.accesshollywood.com/arrow-stephen-amell-on-that-fight-black-canary-an d-olicity-ndash-felicity-is-olivers-match_article_102803

bzyczek881126

Dzieki Bzyczku!! Super info, w koncu sie zdecydowal !!

bzyczek881126

https://www.youtube.com/watch?v=9DNSJyiGyuw O BOŻE, OBEJRZYJCIE DO KONCA:D Dr Wells (tak wiem:D) i Cisco do Granta Gustina!!

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

haha no świetne aż musiałam udostępnić na Twitterze :D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

świetne;p

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Hahah ;D..cudne;p

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

oto jak według Johna Campei z ArrowAfterShow powinien skończyć sie odc 3x09 :))) padłam
http://ow.ly/i/8gqK0

bzyczek881126

Widziałam Bzyczku cudne, a pieski Laurel i Cassidy już ujadają:D

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

a niech ujadają, my żyjemy teraz wypowiedzią Amella :D

bzyczek881126

W końcu się zadecydował. Może Ramsey go namówil, albo nadchodzące odcinki bedą bardzo wazne dla Olicity ( jakieś deklaracje) i ciężko już bedzie się z tego wycofać, albo po prostu postanowił brać przykład z Gustina, który też się opowiada za tylko jedną parą ( chociaż za wiele wyboru to on nie ma:D)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

ale Amell już na Comic Conie w San Diego na wakacjach mówił że jedyna kobietą Olivera w tym roku jest Felicity, tylko teraz to jeszcze bardziej podkreślił :)

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Daj spokój ..jak można być fanem Laurel i Laurlivier?? ..dno ;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

to chyba tylko fani Cassidy...:P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Hmm..dziwacy;D

agueda0712

Ja nie wiem jak oni mogą lubić i wierzyć w tą parę: kiedy Oliver był w związku z Laurel bzyknął jej siostrę i i dodatku zapłodnił jeszcze jakąs inna. Po wyspie wraca i co? Po raz kolejny bzyknął jej siostrę. Jak można chcieć takiego w związku? Przecież to jawny brak szacunku dla Laurel. A zobaczcie teraz. Oliver żyje nam jak mnich mimo, że też nie może być z Felką tak samo jak nie mógł być z Laurel z powodu Tommy'ego

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Dokładnie..jest tak jak mówisz:-) ..Laurel niby taka wielka miłość a zdradzał ja przy każdej okazji..Ci co wierzą w jej paring z Oliverem chyba nie wiedza co to prawdziwa miłość..;D..a nie to co MY ;pp

agueda0712

Gdybyś kochał jedną tak naprawdę, to nigdy nie zakochałbyś się w drugiej- i tu trzeba zmodyfikować- i nie puknąłbyś 578 innych kobiet w SC:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ano widzisz;pp..On do tej pory szedł w ilość a nie jakość;D..
..swoją droga teraz kiedy mamy juz pewność ze ze strony Olivera jest to miłość i wydawałoby się ze wszystko będzie pięknie...martwie się o Felke...teraz to Ona będzie robić glupoty..

agueda0712

bo taka prawda, że oni muszą oboje dojrzeć. Oni zrobią powtórkę z pierwszej połowy sezonu, Felka zrobi głupoty ale mam nadzieję, że obejdzie się bez Palmera.

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ja tez mam nadzieje ze nie będzie On miał wielkiego udziału w uczuciach Felki;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

wydaje mi się że jakiś będzie miał...śmiem nawet przypuszczać ze Felka przez chwile będzie się z nim spotykać nie tylko w pracy...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Heh..tez tak podejrzewam ale bardzo cichutko;p..nadzieje mam ze jednak nie...
..ale nas katują ..ważne ze powoli zbliża się ta ważna środa;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Choć ze spoilerów nie wynika żeby Felicity w przyszłości miała związać się z Palmerem....
ajc tak naprawdę już bym chciała wiedzieć jak to będzie :-)
Jeszcze tylko 6 dni:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Trool potwierdził że Felicity będzie w 4 sezonie:-) wiec na pewno nie uśmiercą Felki :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ooo to ulga;D .. W sumie gdyby to zrobili ..ulala byłoby źle; pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Ulga Ulga... wiesz niby była pewnośc ze ją nie uśmiercą bo to Felka ale jednak jakieś obawy były ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Zdecydowanie były i to duże..(przynajmniej moje;pp) ..zwłaszcza po tej niespodziewanej wypowiedzi Trolla o Olicity...dobrze ze to się wyjaśniło:-)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

o tak rose;p sam ramsey powiedział że jest róznica miedzy innymi kobietami a Felicity.... :-) Oliver naprawdę kocha Felicity :-)

MagdaLena121

SŁuchajcie, Ramsey i Amell takie coś mówią, wiec może odwołują się po prostu do jakiejś konkretnej sceny?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

może może;p Wiesz to że Felka odrzuci Olivera w 12 odcinku nie znaczy że będzie się to dalej ciągnąć w następnych odcinkach... Może byc tak że w 12 odcinku będzie żle a np. w odcinku 15-16 Będzie inaczej?
Wydaje mi się że Felka nie będzie aż tak uparta w swojej decyzji...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No przecież kocha Olivera nie! ..przez cały drugi sezon to widać a teraz zaczną kombinowac z jej uczuciami... Mogliby ich połączyć i dac szanse na wspólne życie..

agueda0712

Wiesz jak tylko beda chcieli się ze soba przespać, to do drzwi zapuka Baby Mama. Bo to jest Arrow i CW

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Witaj rzeczywistości;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie no może jak już dojdzie to tego kulminacyjnego momentu między nimi to nic im nie przeszkodzi :-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

gdyby od razu ich połączyli było by zbyt cukierkowe....
Patrz mimo że Oliver wyznał Felcicity że ją kocha... to też niejednokrotnie ją odrzucał. Wyznał jej miłość i potem znowu zostawił... wiec nie dziwie się że po powrocie Olivera Felicity nie rzuci mu się w ramiona... myśle że ona po prostu będzie bała się kolejnego odrzucenia tego że może znowu Go stracić albo że po kolejnej akcji (takiej jak z tym wybuchem w restauracji) Oliver po raz kolejny zmieni zdanie... Felicity będzie musiała zobaczyć i uwierzyć w to że oliver naprawdę ją kocha i chcę z nią być...jak do tego dojdzie to wtedy będą mogli zacząć wspólne zycie...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Zgoda..masz racje:-) .. Wiem wiem jak to bym chciala wszystko od razu;D

MagdaLena121

Nie, wiesz co wydaję mi się ze wszystko rozwiaze dopiero w koncowce, relacje beda czysto "biznesowe", Oliver bedzie myslal ze Felicity jest z Rayem bo prowadzi spokojn, normalne życie takiego , potem slade wraca, odcinki z Suicide Squad. Wiec pewnie zleci. Ten 14 odcinek, Slade wraca kolejny powod dla którego nie mogą być razem. Btw to ulubiony odcinek Amella.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Racja przez kilka dni relacja olicity będzie "zawieszona " myśle że wszystko na nowo zacznie się rozkręcać gdzieś 18-19 odcinek. I będzie się wałkować do końca sezonu.

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Mowie Wam oni sobie będą z nami tak pogrywac AZ to ostatniego sezonu serialu..może wtedy cos się wydarzy;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

pogrywać będą na pewno, ale myślę że drugi pełny kiss dostaniemy jeszcze w tym sezonie :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Tez tak mysle..nie mogą tak długo czekać z kolejnym pocałunkiem;Pp

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Całkiem możliwe:-) ...kurcze mam nadzieje ze zobaczymy jakaś piękna scenę miedzy Olicity we wspomnieniach..może to być choć rozmowa byle byłoby magicznie;Pp

agueda0712

moze beda wyciete sceny z 23 odcinka lub premiery

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Oby Rose oby;pp

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Kazda scena Olicity mnie zadowoli;p

MagdaLena121

Mnie nawet jedna by zadowoliła, byle zeby była z 23 odcinka, wiecie o czym mówie:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

wiem wiemy;p Kiss Kiss Kiss <3
Nie ukrywam że też bym chciała to zobaczyć :-)
Na razie mieliśmy tylko jeden kiss Olicity to STANOWCZO za MAŁO !!!