Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(
Ra's mentorem olivera? Może być ciekawie...ale trochę w tą wątpię... chyba że po tej "śmierci" Oliverowie się pomieszało w głowce;p
No ciekawa sytuacja;pp..koleś który go ,,zabil'' nagle staje się wzorem do naśladowania;D
ten serial robi się glupszy, Oliver rzuca wszystko dla bycia Arrowem, a potem nagle udaje sie do Ligi....
taaaa:) Nie zdziwiłabym się, Al ghul nie moze sie pogodzic ze jego córka jest lesbijką, wiec namowił Malcolma do zabicia Sary przy uzyciu Thei. Niezła z niego swatka:D
A co do Nyssy, myślę że to ona będzie pomagać Olivierowi. Pamiętasz słowa Ra'sa "Powinienem kazać Cię ściąć, nie za to że zabiłeś ukochaną mojej córki (Nyssa tak na niego spojrzała)"
Hmm a czegóż my mądrego możemy się spodziewać;D..Oliver to Oliver ..może się zdarzyć i tak ze dołączy do Ligi..kto go tam wie;pp
Pamietasz słowa Bambi ze big bad 3 sezonu bedzie probować przekabacic Olivera na swoją stronę? Oliver moze miec załamanie i na chwile być w Lidze.
nie wiem, mi sie wydaje to dziwne wszystko. W 13,14,15 Oliver jest w SC wiec moze bedzie z Al Ghulem w 10-12.
może jednak to Nyssa go uratuje i w tym czasie Oliver będzie w Lidze.... może tak być
pisało też że Oliver będzie "tęsknił" za tym co robił Slade za jego zemstą bo to w prorównaniu do tego co chce zrobić Ra;s to pikuś
czytałam czytałam;p wszyscy będą w niebezpieczeństwie.;p podoba mi się;p Może odstrzeli Kurczaka?
Ahh marzenia..gdyby Slade to zrobił ..bohater wszystkich narodów;D..zeby tylko się nie okazało ze to Laurel załatwi Slada0.o ..hahAh
możliwe... było pisane że przekonamy się o tym czy Slade wie że Oliver naprawdę kocha Felke.... hmmm coś jest na rzeczy
Eee tylko jeden odcinek pff
Ps to wyląduje w szpitalu po spotkani z Olivierem, oddział ginekologiczny:P
Ty sugerujesz że zdradzi Felicity, wiesz co, a kysz nie będzie Tu takich myśli pesymistycznych:P
za bardzoooo optymistycznych, wrecz niemożliwych tez nie można miec:D Oliver w roli ojca buhahahahaha
Masz racje..nikt nie znioslby spotkania z tą szczurzycą..wiec widzisz jest szansa ze ona da rade każdego pokonać;pp..
w odcinku 14 ma być pokazana blizna Felki a jak wiadomo w tym odcinku wraca Slade... Przypadek? może Felka będzie miała jakiś " wypadek" stąd przypomnieni/pokazanie tej blizny?
Nie wiem ja sie nie nakrecam,bo pewnie Slade ruszy na Kurczaka a ta go pokona w 3 sekundy. Wiem ze to ulubiony odcinek z tych nadchodzących
błagam Cie jeśli zrobi a tak że laurel dokopie Sladowi to ten serial osiągnie dno;p więcej realizmu mają bajki dla dzieci niż to ;p
tak we flashbackach tak ale mi chodziło o teraźniejszość....
Najwiecej Laurel ma być w odcinku 11 i jeszcze trochę w 13
zechce zburzyć SC? Zabic cała rodzinę Olivera? Mysle ze Al Ghul może za tym wszystkim stać. Al Ghul chce Olivera, wie ze jego słaby punkt to rodzina i przyjaciele. Zawiera pakt z Malcolmem, Malcolm wykorzystuje Theę i resztę znamy...
Ten Ra's nie wygląda na tak sprytnego;pp..juz bardziej to wszystko wskazuje ze to jeden wielki plan Malcia:-)
właśnie Malcom zastanawiam się ostatnio o co mu chodzi? Bo nie ryzykował by życiem swojej córki tylko po to żeby pozbyć się Ra'sa tu musi chodzić o coś więcej ale za nic nie mogę wymyslic o co
Wiem jedno, a raczej czuje. Ta seria nie skonczy sie dobrze... Myle ze Al ghul dopnie swego, ktoś zginie, i bedzie cliffhanger do czwartego sezonu