Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(
ja dziś relaks a jutro praca:-( mam nadzieje że do nas dołączy - chociaż ona taka "dzika " jest ale będę ciągle namawiać :-) jakas taka cisza przed odcinkiem żadnych spoilerów ;p
W sob i niedz twórcy tez maja przerwe. Jutro sie zacznie. Ah co raz bliżej ;))
Powiem Ci ze ja ostatnio juz się az tak nie martwie;pp..będzie co będzie..a na pewno będzie Laurel;/
Hej:-) ..uu to się zabawilas;pp..super miejmy nadzieje ze koleżanka dołączy do naszego forum:-) ...ja niestety wczoraj mialm egzaminy dziś egzamin i nie mogłam szalec wogole;D
Ja dopiero zaczelam a juz mam serdecznie dosyć;D...no ale co my biedne ..możemy zrobić;pp
..powiem Ci w sekrecie..ze ja tez byłam zielona na tych zaliczeniach..ale ciiii;D
Dziękuje Ci kochana:-) ..myślę ze jakoś dam rade..nie ma wyjścia:-) ..ohh jak Ci zazdroszcze ze masz to za soba:-)
Oo stare dzieje ;p chociaz ostatnio sie zastanawialam nad studiami jeszcze moze jakis drugi kierunek po latach :))?? Ale to sa tylko takie plany ... :)pewnie na nich sie skonczy :p
Dwa kierunki w jednym czasie to istną masakra..wiem co mowie niestety;pp..ale powiem Ci ze gdybym miała jeszcze za kilka lat zapisać się na nowe studia to ..nigdy nie przyszloby mi to do głowy;d haha
dobrze że jest ten tydzień to trochę się dokształcę :-) ale będzie ciężko szczególnie że Arrow wraca :-)
Oooo nawet nie mów jak będzie Arrow, Flash itd to wróci szał forum i po nauce;pp..jeszcze jak wrzuca nam jakieś flashbacki Olicity to juz mogiła;D
myśle ze tak. ręka olivera jest tak ułożona jakby trzymał Felicity za Policzek ....
taaa szał, ciekawe co jeszcze wymyslą... Amnezja, przystapienie do Ligi, porzucenie SC na rzecz Kurczaka ( ona lepiej sobie poradzi)
Ją najbardziej mialabym ochotę kopnąć w jej chudziutkie cztery litery..i papa SC;D..no ale wierz teraz juz będą coraz bardziej wymyślać..serial musi iść naprzód;D
szkoda... No a wspolpraca z Malcolmem to szczyt głupoty! Malcolm zabija 503 osoby w Glades, w tym bezpośrednio Tommy'ego, zmusza Theę do morderstwa Sary, zmusza Olivera do pojedynku Z Al Ghulem a Roy i KUrczak jak gdyby nigdy nic sobie z nim chcą wspolpracować...
To samo z Oliverem- bratanie się z najwiekszym wrogiem? Chyba tu dobrym wyjasnieniem jest tylko utrata pamieci, przemiana bohatera po Lazarusie
Tak to wszystko w przypadku Olivera wyjasnialo by Lazarus Pit ..no ale ma się bez tego obejść..co do Roy'a i tej Laurel to pełna zgoda ..jak tak można..Laurel nie jest za bystra..wiec to tez jeszcze można zrozumieć ale Roy..mogliby mieć więcej oleju w głowie:-)
Czekam czekam czeka m ..i mam nadzieje ze się doczekał;pp..hej ale znowu będzie jakaś przerwa miedzy odcinkami?
..no ja tez..jak chcą robić przerwę to niech ja robią kolo 18 odcinka;pp..niech dają trochę poogladac;D
Oni chcą nas wykończyć...ale w sumie jak by nie było tych przerw to serial skończył by się już w kwietniu a tak się kończy pod koniec maja
Wolalabym zeby skończył się szybciej niż tylko przerwy i przerwy..a jakby tego było malo to tylko podnoszą nam ciśnienie;pp
buduja napięcie...a w odcinku przed przerwą na pewno będzie jakaś bomba... ;p
Miejmy nadzieje:-) ...wogole to marzy mi się jakaś piękna romantyczna scenka Olicity...po powrocie Olivera ;pp
Ja bede szczesliwa jesli walną chociaż jedną taką pozytywną scene w tym sezonie. Przyszłosc nie jest za bardzo rózowa. Jakaś scena miedzy nimi pojawi się dopiero w 18 odcinku. Chodzą też ploty, ze Felicity moze skonczyc na wozku inwalidzkim wiec stad ten szpital.
o tym wózku inwalidzkim to słyszałam ju,ż tyle razy.... ale i tak w to nie wierzę... Ale masz racje Rose też będę szczęśliwa jeśli walna chociaż jedna pozytywną scenke... i topewnie na koniec sezonu...
Taaaa, wiesz co mam już tego dosyć. Ciekawe co jeszcze wymyślą, to jest tylko w końcu pieprz.. romans. Czy tutaj ani jednej pozytywnej rzeczy już nie bedzie? Piep kanarek zostaje superbohaterem po 4 odcinkach i wszystko jej sie udaje,
..tak ja o tym wózku juz słyszę od trailera trzeciego sezonu kiedy to było widać ten wybuch w restauracji..i martwi mnie to nie chciałabym zeby tak skończyła..;(
Nie liczyłabym na to... może będzie jakiś przytulas na powitanie ale potem Felka na pewno Go odrzuci...