Bo do Arrow jeszcze daleko, a my mamy za dużo do powiedzenia :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Rodzinko zadanie bojowe: potrzebujemy znaleźć tytuły dla Agatki i Ras bo oni tacy biedni pokrzywdzeni :(
ale Felki nie uśmiercą... ja dalej mysle że to Thea ...odkupi swoje winy i zginie jak bohaterka;p
a palmer to nie wiadomo czy będzie do końca 3 sezonu .... ale nawet jeśli będzie to Go nie uśmierca skoro myślą nad serialem o nim...
a tak na serio, wątpię, że Brandon dostał spin offa- ATom nie jest taki popularny, Routh tak samo... no nie wiem czy to by wyszło.
to nic zależy od tego jak się przyjnie jako Atom... chociaż ja też mu długiej przyszłości nie wróże
Ciężko. Miałam taki piękny pomysł na tygodniu i mi uciekł. Nie mogę za Chiny go sobie przypomnieć i nie wiem co robić. Ale coś wymyślę ;)
senak peek 3x10
http://www.spoilertv.com/2015/01/arrow-episode-310-left-behind-short.html?utm_so urce=Twitter&utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&link_time=1421496917
http://www.spoilertv.com/2015/01/arrow-episode-310-left-behind-short_17.html?m=1 sneak peek 2 Malcolm and Felicity wooow:D
myśle że to będzie scena w której Malcolm chce wybadać grunt czy oliver przeżył czy nie... po tym jak się dowie że Team arrow nie ma od niego żadnych więsci pójdzie na miejsce walki i tam znajdzie miecz i dopiero wtedy powie o "śmierci" Olivera
ja już chcę środe ;p a przerwa chyba będzie po 14 odcinku i to 3 tygodniowa :(
na filmwebie pisze że 14 odcinek będzie miał emisję 18 lutego a 15 odcinek nie ma jeszcze daty emisji wiec przypuszczam ze wtedy będzie przerwa ale czy dwutygodniowa czy trzy to nie wiadomo
Wiesz to wszystko zalezy od aktorów, kiedy sobie pojdą na ten 6 tygodniowy urlop, na razie są z 5 odcinkami do przodu
hhahahahhahah, a ja myślalam ze już chodzi o Baby mamę, wystraszyłam się, że jeszcze i ona sie pojawi do kolekcji...
Rodzinko ratuj! Muszę dziś skończyć przygody, a internet odbiera mi chęci i czas. Moglibyście mi tu wysłać jakieś wsparcie, pozytywną energię, moc czy coś? Bardzo mi się to teraz przyda :)
Kochana jak Ci idzie z przygodami?;pp..ja osobiście przesyłałam Ci cala swoja dobra energie;***..wiem troszkę późno ale zawsze;D
hej rodzinko:-) Jak niedziela mija? Ja przyznam mam małego kaca -troszkę wczoraj zaszalałam z przyjaciółmi:-) Ale jest jeden plus namówiłam Koleżankę na oglądanie Arrow:-*