Brace yourrself, Arrow is coming!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
ja wole szczęśliwe oczka Olivera spoglądające na felkę :*** Chociaż musze przyznać że smutaśne oczka Olivera są Boskie;p I jeszcze jego mina jak jest smutny ;p
Wszystkie jesteśmy crazy na jego punkcie:-) ...
Tak wogole to hej;D..jak tam mija Wam dzień?;pp
a mi dzień mija spokojnie :-) przed kompem w pracy:-) jeszcze godzinka i do domku :-) próbuje negociowac z szefem wolną środe ale na razie jest nie ugięty .. jutro znowu będę próbować :-)
A Tobie jak mija dzień?
Ahh Ci szefowie;D ..kiedyś się ugnie :-)
Ja również jestem w pracy..niestety do 17 ..juz nudze się jak mops ..nawet nie chce myśleć co będzie za godzinę;pp
..wczoraj przypomniała mi się piosenka The Reason chyba Hoobastank ..wypisz, wymaluj Olicity sezon 3! Haha;pp
a zaraz posłucham :-)
Hmm co do szefa to wątpię już mi dał urlop na czwartek wiec z środa będzie ciężko :-) ale ważne ze będzie wolne w czwartek bo w środe nasz Arrow wraca :-)
U nas to juz właściwie będzie czwartek;pp ...ja zawsze mam lekki problem z wytrwaniem do drugiej..dobrze ze jest ta familiada;D ..przynajmniej jest się z czego posmiac:-) ..
ja zawsze wykupuje film w tv i ol=glądam tak do 1.30 a potem wchodzę na kompa- czas szybciej mija. Staram się nie spać przed Arrow bo potem lekko zakręcona jestem :-)
Ha..zakrecona ;D..jak ja poszlabym spać to pewnie żaden budzik by mnie nie obudzil;D..a z tym wykupieniem to ja oczywiście na to nie wpadalam haha ale to tylko pol godzinki wiec..nie wiem czy warto;pp
no ja zawsze wykupuje film tak koło północy i konczy się właśnie koło 1.30 ...gdybym tak nie robiła to pewnie bym usnęła a mam tendencje wyłączać budzik jak dzwoni i pewnie bym nie wstała a tego bym nie chciała :-)
Była bym wściekła gdybym opuściła Arrow ...
Niby można zobaczyć na drugi dzień..ale to juz nie to samo;D..ja live ogladam dopiero od tego sezonu..wczesniej nie miałam takiego towarzystwa haha;Pp
..
ja oglądam Live od 2 sezonu;p nie opuściłam ani jednego odcinka :-) Ciężkie życie crazy fana;p Dobrze że teraz wy tez oglądać bo w 2 sezonie nie miałam z kim komentować na na bieżąco ;p
Podziwam Cie hah;pp..no dobrze ze mamy to swoje forum..żale, łzy, radości, smutki ..kto inny by to wytrzymał ;D
Dokładnie:-) ..dobrze ze jednak zalozylismy ten osobny temat..nikt się nie czepia..i jest spokój;D
ja tez live oglądałam ale nie było tego forum wiec nie było z kim dzielić się emocjami :P ja nigdy na szczescie nie mam problemu zeby dotrwać :D do tej 2, i tak pozniej nie moge zasnąc i tak dopiero ok 4 mi sie udaje :P
ja mam tak że jak już dotrwam do 2 i obejrzę Arrow to potem za nic nie mogę zasnąć udaje mi się gdzieś koło 5 ;p Tyle emocji we mnie jest no i oczywiście zamiast spać to mysle o tym co będzie dalej ;p
o tak rozkminka co dalej, albo nawet ściągam sobie odc i najlepsze momenty jeszcze raz ogladam ;P
Muszę powiedzieć, że wstać na Arrow nie jest trudno. Trudno to jest zasnąć przed nim, jestem za bardzo podekscytowana by spać. A jak skończy się odcinek to do 5 nie mogę spać. I niestety ja tam jestem młoda z rozrywki Live. Zaczęłam dopiero jak ten nasz temat powstał. Wcześniej oglądałam następnego dnia. A teraz nie wiem czy bym wytrzymała :P
bo Ty prawie we wszystkim jesteś najmłodszy członek rodzinki :-)
A tak wogóle oglądasz z nami w środe live?
Tak ja tez:-) ...ja chyba pierwszy raz slyszalam ja w gimnazjum haha;D..bagatelka 7/8 lat temu ;D
nie co to 7 lat :) kiedyś umialam cały tekst na pamięc ciekawe czy dalej pamietam słowa piosenki :P zaraz sprawdze :p
Jakoś tak skojarzyla mi się z tym co sie dzieje z Olicity w trzecim sezonie;D haha
już ja przesłuchałam- i okazało się że ją znam;p Tylko tytułu nie kojarzyłam :-)
ja cały dzień sprzątam przy soundtracku do Hobbita i Edzie Sheeranie ( świetne piosenki :)
Przynajmniej znalazlas czas na sprzątanie ;pp..oj uwielbiam Eda<3..wszystkie piosenki ma genialne(przynajmniej o czymś)..moja ukochana to kiss me..
Kiss me z poprzedniej płyty... no świetna, ja słucham najnowszej. moja Bloodstream , Afire Love i Take it Back, cover piosenki Make it Rain do Synów Anarchii i cover beyonce Drunk in love - zdecydowanie lepiej piosenka brzmi niz oryginal :P
Chłopak ma talent nie ma co;pp..oo tak tez lubie..bloodstream i afore love no i jeszcze ..photograph,thinking out loud..swietne są;D
Mówiłam muż to dawno... Kupujemy bilety do S.C. lecimy... Porywamy Amella i gwałcimy :-P