Dziś Arrow, wczoraj temat się prawie skończył :P Dlatego kolejny potrzebny. Porada dnia: Skombinować chusteczki, coś słodkiego i może jakieś alko because Arrow is coming!
Witamy nowe członka w grupie! Witamy cię gorąco w tej szalonej, rodzynkowej rodzinie! :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
hej maniacy/czki
to spojrzenie Laurel-Felicity xD epickie
Malcolm podróżnik :D
nie wiem kto ale nie było by to za łatwe jeśli zrobiłby to Maseo? A może to Tastsu? Kto wie? Ja podejrzewam wszystkich :P
no myslalam ze bedzie to bardziej skomplikowane, ale coz wyjani sie szstko w nast odc, ciekawe ile on tam dochodził do siebie:P
Zdecydowanie najsłabszy powrot jeśli porównać do Flasha czy Gotham..no może za tydzień będzie lepiej..
Jestem zawiedziona ale ..czekam na więcej..nie wierze ze od takim pokazali nam Masek i żywego Olivera..haha ..za szybko...
Rzeczywiście w porównaniu do reszty, arrow wypadł bardzo słabo... Nie pokazali nam w sumie nic czego byśmy nie wiedzieli...
ale cóż, nic nie poradzimy, nie nudziłam się na seansie, ale czuję spory niedosyt. dzięki za to że była ta akcja w drugiej połowie. szybko dosyć pokazali ze Oliver zyje, myslalam ze zostawia to na odc następny :P
Co myślisz o tym wszystkim ?..nie wiem czy mi się podobał ten odcinek..wejście Laurel...ooo rany..
mi się podobał ale dopiero od połowy, pierwsza część słaba:P
Laurel za mało żebym mogła cokolwiek powiedziec, na razie wrazenia zadnego nie robi :P
duży plus dzisiaj za sekwencje walk zarówno we flashbackach jak i real :) Roy dobrze sobie radzi!!!
miała dostawac po gębie... a jak na razie to sama powaliła dwóch ;;; Śmiech na sali
Niby nie bylo jej dużo jako BC ale dla mnie to była zenada..
Jedyne co na + to reakcja Felki, jej rozmowa z Ray'em , Digg, Roy i Malcio...
może w następnym odcinku będzie lepiej... albo gorzej... ale ona to się w ogóle nie zmartwiła nic a nic...