Dziś Arrow, wczoraj temat się prawie skończył :P Dlatego kolejny potrzebny. Porada dnia: Skombinować chusteczki, coś słodkiego i może jakieś alko because Arrow is coming!
Witamy nowe członka w grupie! Witamy cię gorąco w tej szalonej, rodzynkowej rodzinie! :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
ba;p Jasnowidzki ;p Teraz będą ziółka;p I oliver pewnie wroci pod koniec 12 odcinka :-)
Jestem rozczarowana producentami. Takie łatwe rozwiązanie dać. Liczyłam na coś cięższego. Ale ważne że Oliver już żyje!
a ja po tym wszystkim liczyłam, że nas zaskoczą, a tu nie. Już od dawna typowaliśmy te dwójkę, także... Dobra walić to, najważniejsze że Oliver wrócił! I muszę powiedzieć że z Laurel nie było aż tak tragicznie, aż do momentu jej sceny z Diggiem. OD tamtej pory tragedia :p
kurka a Matiii mi mówił że lepiej się nie nastawiać bo może odcinek rozczarować, i tak z lekka było :/
Całkowite rozczarowanie... wszystko takie do przewidzenia... Teraz czekam tylko na 12 odc i wielką scenę Felki. Dlaczego mi się wydaje, że może mieć ona coś wspołnego z Oliverem? No jeszcze obstawiam Merlyna :P
ta scena z Diggiem mnie powaliła... Ona wszystkich przytula... masakra. A i pewnie Rose mnie zabije ale Palmer dziś był na plus....
palmer zawsze jest na plus :) A jak Laurel przytulała się do Digga to tylko machałam rękami by ta zaraza na niego nie przeszła :P
Ja już nie przeżywam;p Jak ma coś miedzy nimi być to niech będzie ;p najważniejsze żeby potem była z Oliverem :-)
ba ja na pewno będę oglądać;p szczególnie że Oliver będzie pokazany z Tatsu :-)
no tak, przecież to dopiero początek historii, czym go wyleczy, jak długo sobie tam spał, na pewno przeszkoli go w walce na miecze i bach może stawać w szranki z Rasem znowu :D
Palmer był świetny. I jeszcze Felka. Ten duet świetnie sobie dziś poradził. Palmer górą! Piąteczka!
a nawet dwie Piąteczki :D dla mnie najlepszy dzisiaj był Roy i oczywiście Diggle a na koniec Vinnie Jones jako Brick :D
dokładnie. mi teraz to lotto kto Go uratował ważne ze jest. A myślisz jak ja że wróci w 12 odcinku? ja mysle że tak... tatsu Go wyleczy i ten postanowi wrócić :-)
Bo ten to wszystko wie... ba on wiedział wcześniej niż oliver ze ten jest zakochany w Felicity ;p
haha dokładnie, musze teraz zebrać myśli i napisac obszerną opinię o odcinku :D ale to za jakiś czas
właśnie ja też:-) Teraz ide spać ja mi się uda:-) postaram się wstać na After Show :-) Dobranoc rodzinko :****
Ale wiecie co, tu się nam teraz pokazuję taką typowa polskość. Amerykanie się cieszą jak głupi, świętują jakby nie wiadomo co się stało, a my tak jakoś ponuro do tego podchodzimy. Ale co się dziwić odcinek nie był ani dobry ani zły. Powiedziałabym że całkowicie neutralny. Rano chyba skrobnę jakąś ocenę bo teraz jestem na to za zmęczona. Dobranoc :*
Z Laurel na pewno... ja będę ogladac ze wzfledu na Olivera i tatsu noo i Felke :-)
Madzia, ale faktycznie moze wrocic pod koniec 11, i wtedy ten opis still operating without Oliver... No bo co Oliver wraca a ta od razu na niego z krzykiem?
no może;p bo raczej jak Go zobaczy to się uwiesi na nim;p dopiero jak wszystko przetrawi to będzie krzyk;p