Zaczął się nowy okres z Arrow. Jesteśmy po 3x10 i czekamy z niecierpliwością na kolejny odcinek. Jeszcze tylko 5 dni ludziska!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur wol - ( sorka musiałam podzielić nazwę bo nie FW zwyzwał za słownictwo :P)
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Super dobre tez nie..
Z reszta kazda jego wypowiedź nic nam nie daje..poza wkurzeniem;D
Narazie nie ma bo pisza dla Olicity;pp
..aaa masz racje:-) ..musimy jeszcze myśleć pozytywnie:-)
to jest o czym pisalismy wczoraj, moze tak byc, albo teraz dojdzie do głosu Felka i to po jej stronie boiska bedzie piłka.
może... pomyślałam jeszcze że może być tak że felka mu powie że jak chce z nią być musi przestać narażać swoje życie czyli przestać być Arrow. Wiadomo co Oliver i na tym tle będą mieli konflikt....
Pod koniec sezonu ma być więcej bohaterów wiec myśle że wtedy Oliver przystopuje.... i wtedy będzie z Felką
wiesz mnie to już wisi czy bedzie czy nie bedzie. Już mowiłam, że jak chciał to mogli go zostawić na tamtej górze i mogliby go ubrac w stroj Arrowa jak tam bardzo chce. A Felka niech sobie poszuka porządnego i przede wszystkim zdecydowanego gościa a jakies jakie zielone przeterminowe flaki z olejem
dokładnie Rose;p jak ma wrócić i nic nie zmienić to niech tam zostanie;p A Felka niech się zwiąże z Palmerem... Wydaje mi się że z nim nie miałaby takich problemów :-)
Bo zanim ta zielona maruda weżmie się w garść i zacznie walczyć o Felkę... to ta już będzie miała męża i trójkę dzieci;p
Nie... niech zyje sobie z Palmere w S.C i gra na nerwach Temu zielonemu głupkowi :-)
No właściwie czemu nie;D..
A wiesz ze ja chętnie zobaczylabym jak Oliver pęka z zazdrosci na widok Felki z Palmerem:-)
Ja też ;p z chęcią bym to zobaczyła :-)
a nóż widelec może zobaczymy ;;p Znając Trolla to bardzo możliwe :-)
Palmer przynajmniej cos robi..stracił ukochana ale to dla niej chce walczyć zeby było lepiej..a Oliver...zamiast walczyć o możliwość bycia z ukochana póki ta jest żywa to chyba czeka na sytuacje podobna do Raya...;D
jest napisane że Felka ma sceny z Mama w szpitalu;p ale nie jest napisane kto będzie w szpitalu;p może być tak że to będzie ktoś całkiem inny...wiec też bym się na ten odcinek tak nie nastawiała ;p
A moze Ray im pomoze, tzn Oliverowi? Ze on już nie ma swojej szansy bo Anna nie zyje, ale Oliver jeszcze jakas ma:D
ta ten to mu pomoże odbijająć Felkę;p Marzy mi się mała kłotni miedzy Oliverem a Palmerem o wszystko co Palmer mu odebrał;p
Mowie Ci...tak bedzie..ale dalej będzie plakal ze nie może być tylko Oliverem;D
jemu się płyta zacieła ;p ileż można..... mam nadzieje jednak że pójdzie po rozum do głowy:-)
haha ;p
wiesz co jak ja bym była na miejscu takiej Felicity to już dawno kopnęłabym go W tyłek ;p tak niezdecydowanego chłopa to ja jeszcze nie widziałam.
A on jest jak pies ogrodnika sam nie chce ale innemu nie da ;p
Tak ma objawy psa ogrodnika ale mogłoby być gorzej..
Np. Wiesz sam nie ,,weźmie'' Felicity ale skorzysta z innej ,,Felicity'' haha;D
oj przydał by się ;p ale nie wiem czy by pomógł;p To jest takie przyjemne uzależnienie;p które często mnie wkur... :-)