Zaczął się nowy okres z Arrow. Jesteśmy po 3x10 i czekamy z niecierpliwością na kolejny odcinek. Jeszcze tylko 5 dni ludziska!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur wol - ( sorka musiałam podzielić nazwę bo nie FW zwyzwał za słownictwo :P)
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
widziałąm Zwiastun;p i wynika że On pracuje z Maseo;p
Będzie się działo;p Zastanawiam się czy on będzie tym dobrym czy złym?
będzie się działo jak się okaże ze to Maseo jest tym złym:D Ale nam mieszają w głowach... Heh, Slade mscił się za Shado, a Maseo za swoje dziecko... Kurczę, ale coś czuję, że nasz Malcio jest jednak dobry...
wydaje mi że że Maseo jest jednak dobry ale na pewno ma ukryty cel w ratowaniu Olivera .... tak naprawdę nie wiadomo czy jego syn nie żyje...
no ale jaki? Dziwne to wszystko, Al Ghul - moze chce Olivera w lidze lub mianować go swoim następcą, Malcolm- chce razem z Oliverem pokonać RAG? Maseo- może przez Olivera zginąl ten jego syn ? Po co Sara była w SC? Po choinkę ten DJ zblizył się do Thei? ( Rag wie, że to ona zabiła Sarę czy może chce zblizyć się przez nia do Malcolma?
Ra's na pewno nie chce Olivera w lidze... gdyby tak było to by Go nie zabijał... z tym synem Maseo może oliver rzeczywiście miał w tym jakiś udział...Sara w s.c była za Macolmem....
to na pewno... a liga w drugiej połowie ma mieć duzy udział w Arrow. I nyssa będzie pomagać Team Arrow dopóki się nie dowie kto naprawdę zabił Sare ;p
Nudzi mnie ta Liga, i ta piekielna Sara, ona jest niczym Pandora. Wszystko się wokoł niej kręci, to ona jest przyczyną wszystkich nieszczęść Olivera, kolejna zaraza... mhm może wąglik tym razem?
oj nie sara była cudowna Rose... może trochę za dużo się wokół niej dzieje nawet po jej śmierci ale ja nadal ją uwielbiam :-)
Na to ja nie widzę szans;D..co jak co ale pewne jest tylko to ze Laurel juz do końca zostanie BC
chodziło mi o to że watek sary i jej smiercy i mordercy nie będzie się ciągnąc w nieskonczonośc';p
haha reakcje tych dziewczyn na kazdy odcinek Arrow jest powalający, padam ze śmiechu :D
https://www.youtube.com/watch?v=ruFkcqwrfdc
otóż to;p zaczynam się bać na samą myśl o tym ;p ale ja na pewno nie debe się nagrywac;p
o ta dwa dni;p oby szybko minęło;p a potem znów odliczanie do 12 odcinka;p I tak cały czas;p
dokładnie;p mój tydzień trwa od środy do środy;p
Oficjalnie środa stała się moim ulubionym dniem tygodnia :-)
hahha u mnie tak samo, chociaz w poniedz mam Chasing Life i wtorek z Flashem :D ale Arrow zawsze na pierwszym miejscu :P
O tak Chasing Life;p ostatni odcinek był taki cudny:-) I Leo się obudził :-) a oglądasz może Eye Candy? Jak nie to gorąco polecam :-)