Zaczął się nowy okres z Arrow. Jesteśmy po 3x10 i czekamy z niecierpliwością na kolejny odcinek. Jeszcze tylko 5 dni ludziska!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur wol - ( sorka musiałam podzielić nazwę bo nie FW zwyzwał za słownictwo :P)
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
tez obejrzałam dwa odcinki jak tak polecałyście:) nawet spoko ale zobaczymy jak się rozwinie, ale nocki nie zarywam :P
a mi się ten serial fest spodobał ;p a co do zarywania nocki to się zastanowię;p Wiadomo to nie Arrow :*
właśnie, ja zarywam nockę dla Arrow, Flasha, Chicago PD i Fire i może dzisiaj dla Chasing Life, bo bedzie dużoooo Leo :D
ja zawsze zarywałam nocke dla Arrow;p jeszcze wcześniej było TVD ,PLL i The fosters i revenge ale teraz został tylko Arrow;p
ja chyba też ;p może jak będę miała wolne to się skusze;p ale dziś nie ;p Obejrzę jutro :-)
Tak maja szczęście ;D..każdy kto widzi Olivera i Felke razem a ma doby wzrok to będzie im kibicował;pp
i jak widząć takie Olicity można kibicować Lauliver? kurde język na tej nazwie mi się łamie;p
jedna moja kumpela z twittera powiedziała ze nie powinno sie używać tej nazwy bo ona tak naprawdę nie istnieje :P nie ma czegos takiego jak...Lau... juz zapomniałąm :P
Bardzo słuszna uwaga!..faktycznie nie istnieją..;D
..jeszcze apropo nazwy nie wiem kto wpadł na to żeby akurat tak ich nazwać ale to czyste okropienstwo;D
właśnie nie dosyc że na ekranie zero chemii, to nawet nazwy normalnej na ich ewentualny paring nie było :P więc THE END :)
ale nawet portale zagraniczne zapomnieli o tym fandomie;p w rankingach par już bardzo dawno nie widziałam Lauliver;p
To musiałby być ranking na najbardziej niedobraną parę serialowa ever!..wtedy gratuluje ...Lauliver 1st place;D
Swoja droga ciekawie mnie kto zajmnie to zaszczytne miejsce u jej boku;D..no chyba ze tak jak Oliver przelozy swoje ,,bohaterstwo'' nad szczęście;pp
pewnie na początku będzie chiała być tylko bohaterką;p
Troll kiedyś napisał że i dla Laurel szykują hostorie miłosną ;p jeszcze jej nie zaczeli ale jest w planach ale wątpie że w tym sezonie;;p teraz robią z niej BC ;p
Tak..pewnie to potrwa..będą musieli niezłe się naszukać gościa co ,,poczuje'' do niej chemie;D
Cóz miał być to Ted Grant;p ale chłopina zobaczył co Go czeka i uciekł w podskokach ;p
otóż to;p Jeszcze Delena ma podobny Fandom :-) Ale nie tak duży jak Olicity :****
aa deleny to ja akurat nie lubię, może wcześniej byli spoko ale teraz to już na maksa nuuddyyyy...
a widziałyście jak Amell tańczy z mavi?? cudoooo :D taki tatus to skarb !!!
ja lubię delene ale Elka nie zasługuje na Damona;p
A widziałam widać że instynkt tacierzyński to ona bardziej rozwinięty od Casandry ;p;p
hahah no to fakt, ubóstwia ta swoją córeczkę, aż się ciepło na sercu robi :)
właśnie, dla mnie Damonjako osobna postać jest idealny, ale w parze z Elena jakiś taki mdły się zrobił, a Elena zawsze mi była jakoś obojętna, dobrze że jest Steroline :D
Wybaczcie ale mnie Steroline jakoś nie przekonuje :P Może to przez Stefana :P A Caroline wolałabym zobaczyć z Enzo a najbardziej to chyba z Klausem, ale żadne z moich życzeń się nie spełni więc chyba zostaje z deleną :P
Enzo z tego co wiem będzie z ta bratanicą Stefana;p
Klaus ma Cami;p
A Caro ma stefana :-) dla mnie Steroline jest idealne pod każdym względem :-)
A co myślisz o Bamon? Bo ja ich wielbię ;p
Nie oglądam TO to nie wiem, ale jak Klaus był to tak bardzo chciałam te dwójkę razem. Niech Enzo zostanie sam, wyjdzie mu najlepiej. A Steroline bardzo podobała mi się w 5 sezonie, teraz jakoś nie bardzo. A co do Bamon są świetni, ale tylko jako przyjaciele, nic więcej między nimi nie wróżę :)
zgadzam się enzo powinien zostać sam;p
A co do Bamon się nie zgadzam- wdzę tu duzy potencjał ;p
Od nienawiści do miłości ;p;p
ooo takk jak razem utknęli to było coś, aż sie chciało ogladać, w sumie trzymaliby się ksiązki jakby ich połączyli na trochę ;)
ładna ta bratanica Stefana, bedzie pasowała do Enzo :)
no w książce Bamon byli razem przez chwile;p wiec może i w serialu ich połączą ;p A Elena niech spada ;p