Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
Patrząc, że przed nami crossover i zakończenie mid-seasonu to może nawet krócej :)
Akurat miałem skojarzenia z tym filmem dokumentalnym o sekcie z Ameryki, gdzie popełnili samobójstwo.. masakra xD Ale u nas może być tak, że np. jedna osoba będzie pomagać innym, co? xP
Hmm, BlueRose po dawce kawy z 'wkładką' byłaby dobrą osobą, nie uważasz? Wczoraj na internetach rządziła, więc może w realu jest podobnie xD
Pozostaje tylko pytanie, czy po dawce kawy z wkładką będzie w stanie siebie ukatrupić? xP Co byśmy nie ginęli na marne.. : (
Słuchaj a właściwie na kiedy to planujemy?..po zakończeniu wszystkich sezonów Arrow czy po ,,uzbieraniu'' odpowiedniej liczby sekciarzy, której termin zgłoszeń mija w maju? .. Hahah;D
Agato.. Agatko.. (hmm, podoba Ci się 'Agatka'? xd) wydaje mi się, że to będzie latem przyszłego roku - Arrow/Flash będziemy później oglądać po drugiej stronie lustra.. znaczy, życia, ekhem.. w zaświatach xD A termin zgłoszeń w rzeczy samej mija w maju, hahaha xD
Lato..odpowiednia pora haha;D.. Kto nie zdąży do maja ..cóż wiele straci ;p
...PS. Agatka nicely..:-)
W ten jakże piękny dzień który dopiero ustalimy jako termin zjazdu.. wszystko się zmieni, NA ZAWSZE, hahahaa xD Następny temat jak Kawusia założy niech w otwierającym poście wspomni o zapisach do maja, co Ty na to Agatka? xD
btw. a Ty jak daleko masz do Wawy? : )
W ten jakże piękny dzień który dopiero ustalimy jako termin zjazdu.. wszystko się zmieni, NA ZAWSZE, hahahaa xD Następny temat jak Kawusia założy niech w otwierającym poście wspomni o zapisach do maja, co Ty na to Agatka? xD
btw. a Ty jak daleko masz do Wawy? : )
Oo tak to bardzo istotna informacja :-) ..powinna otwierać każdy nowy temat :p
No jakieś hmm 346 km co przy miom trybie prowadzenia samochodu daje hm 3,5 h ;D
Właśnie - po prostu niech będzie widnieć 'zbieramy ekipę do maja' i nie trzeba więcej dodawać - niech dowiedzą się na miejscu co ich czeka xD
Ooo, kolejna osoba zmotoryzowana xP Agatka, Twój tryb prowadzenia samochodu daje jakieś 100 km na godzinę jak dobrze liczę - autostradą będziesz jechać? xD
Jakby inaczej inną drogą się mię opłaca;D..z napisem na aucie ,,sekta AA czeka''..
Można wiedzieć, z której części Polski się będziesz wybierać? Co niektórzy mogli by się może zgrać z autkami/pasażerami - wyszło by taniej z paliwem (właśnie wpadłem na to przed chwilą czytając Twój wpis :D).
Szybko jeździsz xP
Hmm, nie, z napisem może poczekaj do Wawy - bo nie dojedziesz xD
i już się łączymy :) fajnie, zgracie się i razem autkiem do stolicy zawitacie :)
Ale czy to nie dobry pomysł? Dwa razy taniej wyjdzie dojazd/odjazd, a gdyby czasem po drodze jeszcze mogly dołączyć osoby.. jeszcze taniej : )))
Trzeba będzie poruszyć tę kwestię kiedyś tam xP Napisu nie MUSI być PRZED dojazdem do Wawy, Agatka. Lepiej wstrzymaj się bo nie dojedziesz i zgarnie Cię policja za nim dojedziesz.. jak nie za prędkość to za napis (już nawet nie sekta co AA może sprawiać policjantom problemy xP)
Bo wiesz, my wiemy co oznacza NASZ skrót AA - policja już tego nie wie xD To tak jakbyś im się podkładała - więc lepiej zaczekać do dojazdu do Wawy, mówię Ci : ) Wtedy to nawet pomożemy Ci obmalować samochód na ArrowCar :D
Ok wstrzymam się..w sumie to wiele robić nie trzeba bedzie ...jest juz zielony;D ..no dobra bardziej mietowy ;p
Wreszcie przemawia przez Ciebie Agatka rozsądek : ) Jest już zielony? Hahaha, nie no - wystarczy dopisać odpowiednie napisy i już jest ArrowCar (wiesz, po samobójstwie samochód nie będzie potrzebny więc.. :D)
Oj tam nie wiesz na pewno..może mi się jeszcze przydać haha;p..
..hm właśnie zauwazylam ze szef tak dziwnie na mnie zerka ;D..juz słyszę ,,Pani Agato jak wyniki pani pracy''..chyba pokaże mu to forum hahah ;D