PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

ufff i witamy :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Już nam pykło 1000 postów? Bo nie zauważyłam :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

16 dni nam zajeło dobicie 1000 postów

ps ile nam zajmie tu dobicie ciekawe;)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Patrząc, że przed nami crossover i zakończenie mid-seasonu to może nawet krócej :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

oj obstawiam góra tydzień;p;p Jak my się rozpędzimy to końca nie widać xd

MagdaLena121

Fakt, crossover ustawi ten temat na pobicie rekordu do kolejnego otwarcia tematu xD

Kawusia25_2

Sesja AA - dobrze rozpoczęty temat, nie ma co xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

A co tam, nie będę owijać w bawełnę :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Przecież to czysta prawda ;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Gorzej z tymi nie wtajemniczonymi :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

maja pecha;p;p

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Myślę że z czasem do grupy wsparcia maja dołączą kolejni ;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

..maja<-- skreślić ;p

agueda0712

Może to znak - do maja dołączy wielu innych wyznawców (tak, teraz jesteśmy sektą xP)

ocenił(a) serial na 10
matiiii

a to wielki zaszczyt należeć do tej Sekty xd :-)

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Z grupy wsparcia, przeszliśmy na sektę. Kiedy to się stało? :D

Kawusia25_2

To wina aquedy, mówię Wam xP

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Tak tak sekta utworzy się do końca maja haham;D

agueda0712

I wszystko jasne - do maja zbieramy wiernych xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

A potem zjazd wiernych :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Haha padłam ..zjazd wiernych sekciarzy ;D

agueda0712

Popełnimy zbiorowe samobójstwo.. xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Nie no myslisz że AŻ tak! ..co tam ugnę się pod presją grupy ;D

agueda0712

Akurat miałem skojarzenia z tym filmem dokumentalnym o sekcie z Ameryki, gdzie popełnili samobójstwo.. masakra xD Ale u nas może być tak, że np. jedna osoba będzie pomagać innym, co? xP

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Tylko która osoba?..wszyscy jesteśmy na tym samym poziomie zwariowania haha;p

agueda0712

Hmm, BlueRose po dawce kawy z 'wkładką' byłaby dobrą osobą, nie uważasz? Wczoraj na internetach rządziła, więc może w realu jest podobnie xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

To jest myśl ;p

agueda0712

Pozostaje tylko pytanie, czy po dawce kawy z wkładką będzie w stanie siebie ukatrupić? xP Co byśmy nie ginęli na marne.. : (

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Słuchaj a właściwie na kiedy to planujemy?..po zakończeniu wszystkich sezonów Arrow czy po ,,uzbieraniu'' odpowiedniej liczby sekciarzy, której termin zgłoszeń mija w maju? .. Hahah;D

agueda0712

Agato.. Agatko.. (hmm, podoba Ci się 'Agatka'? xd) wydaje mi się, że to będzie latem przyszłego roku - Arrow/Flash będziemy później oglądać po drugiej stronie lustra.. znaczy, życia, ekhem.. w zaświatach xD A termin zgłoszeń w rzeczy samej mija w maju, hahaha xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Lato..odpowiednia pora haha;D.. Kto nie zdąży do maja ..cóż wiele straci ;p
...PS. Agatka nicely..:-)

agueda0712

W ten jakże piękny dzień który dopiero ustalimy jako termin zjazdu.. wszystko się zmieni, NA ZAWSZE, hahahaa xD Następny temat jak Kawusia założy niech w otwierającym poście wspomni o zapisach do maja, co Ty na to Agatka? xD
btw. a Ty jak daleko masz do Wawy? : )

agueda0712

W ten jakże piękny dzień który dopiero ustalimy jako termin zjazdu.. wszystko się zmieni, NA ZAWSZE, hahahaa xD Następny temat jak Kawusia założy niech w otwierającym poście wspomni o zapisach do maja, co Ty na to Agatka? xD
btw. a Ty jak daleko masz do Wawy? : )

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Oo tak to bardzo istotna informacja :-) ..powinna otwierać każdy nowy temat :p
No jakieś hmm 346 km co przy miom trybie prowadzenia samochodu daje hm 3,5 h ;D

agueda0712

Właśnie - po prostu niech będzie widnieć 'zbieramy ekipę do maja' i nie trzeba więcej dodawać - niech dowiedzą się na miejscu co ich czeka xD
Ooo, kolejna osoba zmotoryzowana xP Agatka, Twój tryb prowadzenia samochodu daje jakieś 100 km na godzinę jak dobrze liczę - autostradą będziesz jechać? xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Jakby inaczej inną drogą się mię opłaca;D..z napisem na aucie ,,sekta AA czeka''..

agueda0712

Można wiedzieć, z której części Polski się będziesz wybierać? Co niektórzy mogli by się może zgrać z autkami/pasażerami - wyszło by taniej z paliwem (właśnie wpadłem na to przed chwilą czytając Twój wpis :D).
Szybko jeździsz xP
Hmm, nie, z napisem może poczekaj do Wawy - bo nie dojedziesz xD

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Ja spróbuje dojechać ze Śląska ;p..napis muusi być :-)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

ze Śląska tak może masz nie daleko ode mnie:D

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

i już się łączymy :) fajnie, zgracie się i razem autkiem do stolicy zawitacie :)

bzyczek881126

Ale czy to nie dobry pomysł? Dwa razy taniej wyjdzie dojazd/odjazd, a gdyby czasem po drodze jeszcze mogly dołączyć osoby.. jeszcze taniej : )))

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Może może ;D

agueda0712

Trzeba będzie poruszyć tę kwestię kiedyś tam xP Napisu nie MUSI być PRZED dojazdem do Wawy, Agatka. Lepiej wstrzymaj się bo nie dojedziesz i zgarnie Cię policja za nim dojedziesz.. jak nie za prędkość to za napis (już nawet nie sekta co AA może sprawiać policjantom problemy xP)

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Masz na myśli alkoholika prowadzącego samochód hahahha ;D

agueda0712

Bo wiesz, my wiemy co oznacza NASZ skrót AA - policja już tego nie wie xD To tak jakbyś im się podkładała - więc lepiej zaczekać do dojazdu do Wawy, mówię Ci : ) Wtedy to nawet pomożemy Ci obmalować samochód na ArrowCar :D

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Ok wstrzymam się..w sumie to wiele robić nie trzeba bedzie ...jest juz zielony;D ..no dobra bardziej mietowy ;p

agueda0712

Wreszcie przemawia przez Ciebie Agatka rozsądek : ) Jest już zielony? Hahaha, nie no - wystarczy dopisać odpowiednie napisy i już jest ArrowCar (wiesz, po samobójstwie samochód nie będzie potrzebny więc.. :D)

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Oj tam nie wiesz na pewno..może mi się jeszcze przydać haha;p..
..hm właśnie zauwazylam ze szef tak dziwnie na mnie zerka ;D..juz słyszę ,,Pani Agato jak wyniki pani pracy''..chyba pokaże mu to forum hahah ;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

haha pokaż pokaż, tutaj odwalony jest potężny kawał dobrej roboty :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Się zdziwi biedak haha:-)