Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
Biłabys go po tym poharatanym ,,wyspą'' ciele¡??? ...hm nawet juz to widzę ;D hahaha
Niech Felicity robi mocny zielony makijaż oczu cos jak On w pierwszym sezonie to może zwróci na nią bardziej uwagę ;D
mam teorie;p Jak wiadomo Palmer ma ograniczony czas w Arrow tak? wiec myśle że ten potem odsprzeda firme Oliverowi ba a może nawet odda( pod wpływem Felki ) albo inna opsja miedzy Palmerem a Oliverem będzie ostra walka o firme.
Chyba sam Amell się śmiał w AAS, że może to Oliver zabił sarę i wszystkich podpuszcza :P
Mam nadzieję, że nam powiedzą, bo mnie już ten temat trochę nudzi. Za dużo spekulacji i podejrzanych. Poza tym ileż można to ciągnąć?
no dokładnie;p Co za dużo to nie zdrowo;p
Ps opuszczam was na pół godzinki mój piesek wzywa mnie na spacer xd
Ciekawe jakie to sekrety wyjdą na jaw o Oliverze, i te sceny Oliver-Wells-Felicity mnie trapią...o co chodzi?
zauwazylam ze w promo do odcinka 1x08 pojawia się Thea. Nie wiem czy w ogóle pojawi się w odcinku wtorkowym, może Thea pozna sekret Olivera lub zna się z tą Sandrą i wie tym samym o jego dziecku...
Dr Wells przeprowadzi im terapię;D...może Olli wyjawi Felce historie o dziecku
wydaje mi się żę Wess wie coś o przyszłośći i Olivera i Felicity- może coś co koliduje z przyszłościa Barrego?
A ten sekret o Oliverze mnie ciekawi - nawet nie mam teorii jeśli o to chodzi.
Nie- on się pytał kto się ukrywa pod kapturem , wiec chyba na ich temat nic nie wie... Moze ten sekret to te dziecko. Może wiedział o jego istnieniu jednak i go opuscił?
ale przecież cisco i Catlin będą wiedzieć Ze Oliver to Arrow? więc jakim cudem Wess nie?
mógłby być;p ale myśle że niektórym po pewnym czasie by się znudził;p A tak z niecierpliwością czeka się tydzień na kolejny odcinek;p
Masz racje nie mielibyśmy wtedy takiej radochy o odliczaniu czasu juz nie wspomnę ;:-)
Niby pędzi ale jak się na cos czeka...to dluzy się okropnie..
Mogliby chociaż wrzucić do sieci jakis mały urywek scenki Olicity z crossoveru;p