Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
Rytuał musi być wzorem Clock Kinga bezbłędny - teraz pozostaje kawa z wkładką do kompletu i.. chwila, a BlueRose co później ma zrobić? xP
No jak to co..;D..podążyć w naszą stronę..znaczy jak to ładnie nazwales zajrzeć w druga stronę lustra hahah;P
Nie no nie zdradziłaby nas ..mam taką nadzieje ;D..nasza sekta po drugiej stronie lustra też będzie działać jak coś sprowadzimy ją mentalnie haha ;p
,,połączymy siłą mentalną nasze umysły''...to brzmi szalenie haha czuje ze wzbijamy się na wyzszy poziom haha;D
;D ..wyobrażam sobie kogoś kto pierwszy raz wchodzi na forum Arrow i czyta te wszystkie posty..haha ..przeżyje prawdziwą przygodę ;D
BlueRose, jak to, nic nie wiesz? Czytając ten temat możesz nakreślić co i jak - wspólne samobójstwo na zjeździe sekty, a Ty jako mistrz ceremonii będziesz czynić honory spodkiem Arrow xP
Rób tak jak ja gdy wchodzę na forum Arrow do tego tematu po jakimś czasie: czytam od początku do końca.. masochistyczne podejście, wiem xP
To najwyżej odeślemy ich do poprzedniego tematu. Yhhh... nie chciałabym teraz tego czytać, taka tam bonanza :)
Gdzie, kiedy, jak? Jeszcze muszę obadać tamten temat bo tak szybko nabijaliście właśnie stan licznika, tylko, że postów xP Mam 38 lat.
Nie no, jaja se z Was robię - chciałem obadać reakcję xP W przeciwieństwie do Was publicznie w internetach nie podaje wieku, imienia, nazwiska ale jak już się spotkamy w realu to czemu nie : )
Zawsze możesz zacytować kogo chcesz, odpisać w tym temacie i napisać, kogo cytujesz - ja tak zrobiłem przy starcie tego tematu : )
Jak mi się uda znaleźć wypowiedź do której się odnoszę (co jest mało prawdopodobne przy tamtym bałaganie), to tak zrobię :)
Matii właśnie nas oświecił ma 38 lat ( What?!) .Sorki Matti ale ciężko to do mnie dochodzi;p