PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63882
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P

MagdaLena121

hahhahahahahahahhahaha wybacz twój post mnie rozwalił:D:D właśnie sobie to wyobraziłam:d

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

zgaduje że w 9 odcinku też się magicznie pojawi;p kto wie może Felka dała Oliverowi Zaczarowana paprotkę;p

MagdaLena121

Będzie też w 3.08

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

I pilnuję żeby Oliver w trakcie jakiegoś napadu zazdrości jej nie zniszczył;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Diggle oficjalny Fern Protector :D

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Już to widze olivier napad zazdrosci i z tej zazdrosci "trzepie tą paprotką"

PS jak by co bez skojarzeń:P

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Wyobraziłam sobie to i nie mogę przestać się śmiać XD

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

Zobaczycie jeszcze nie raz paprotka będzie w roli " głównej" zd

Christopher_filmweb

o bożeeeeeeeeeeeeeeeee leżę i kwiczę post dnia!!!!!!!!!!!!! Smieje się jak głupia do ekranu!:DD:

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

hihihi nie mogę :D

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

Ja już mam skojarzenia;p;p

MagdaLena121

Ja też:D Mój mózg sam sobie to wyobraził bez mojej woli:D

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

ja ich ma pełno, nie moge sie od nich uwolnić :DDD
Christopher oficjalnie uznaje cie za mistrza !!!!!

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Biedna paprotka tak zostać "wytrzepaną" :D

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Hahaha .. Po prostu WOW.. ;D

Christopher_filmweb

Skojarzeń nie uniknąłem, hahaha xD

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Widziałam nie jeden z Digglem, ale że ten przegapiłam. Zła Kasandra, zła. :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Oj te z Diggiem są genialne;p;p

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

musiałam tym razem Felicity/ Oliver/Laurel :P
https://www.youtube.com/watch?v=yssU0yAAB0I

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

On też jest w naszym AA ..;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

jest jak najbardziej, duchowo :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Zupełnie tego nieświadomy :-)

bzyczek881126

"magia po prostu, a piosenke ma na liście mp3"
Diggle ma ją na liście mp3? xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

literówka:P ja mam :D

bzyczek881126

Myślałem, że Ty mp3 nie masz xP <pół żartem pół serio>

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Mp3 w telefonie ;D

bzyczek881126

A chyba że tak - odwieczny fon Weroniki xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

haha bez niego ani rusz :D fon, książka i słuchawki. mini zestaw na każde wyjście z domu :D

bzyczek881126

Twój stajl, powiadasz xP Muzyka nieodłączną stroną życia - to zbyt piękne *x* Ale.. będziesz musiała się z tym pożegnać xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

nigdy :D

bzyczek881126

Never say never - czy jakoś tak xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

:D tu masz też fajny Arrow Picture, na pożegnanie, spadam do pracy :D
http://athenaagron.tumblr.com/post/86415303828/lordmesa-art-take-that-tony-l-l

bzyczek881126

Hahahahahah, genialne! xD Ktoś miał klawy pomysł, cholercia, wykorzystać 'nieśmiertelne' 'we have a hulk' : )))

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

A tu w lepsiejszej jakości Kanadyjskie promo :)
http://kawusia25.tumblr.com/post/103758946391/lasha1706-the-flash-1-08-flash-vs- arrow

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Zaraz będzie już 3 strona ale leci leci;D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

http://kawusia25.tumblr.com/post/103760939896/lasha1706-cisco-ill-always-remembe r-this
takie tam z crossovera :P

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

super :D

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

tak z innej beczki;p która to już jest godzina;p Jak ja jutro do pracy wstane?;p znowu będę zasypiać na biurku xd W końcu mnie wyleją.;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Haha ..to samo sobie pomyślałam ;D..dobrze że jest AA.. Jak coś to się tutaj wyżalimy ;p

MagdaLena121

oj tak jutro trzeba wczesnie wstać i znów caly dzien w pracy:(

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Rodzynkowo-arrowowy ludu odmeldowuję się. Dziś przez was na chemii będę przysypiać. Także dobranoc, złapcie trochę snu. Do rana nam Olicity z AA nie ucieknie :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

To ja pójde za przykładem Naszej kawusi;p Dobranoc. Życze Arroowych snów :-) Niech moc będzie z wami;p

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

dobra to ja tez uciekam, kolorowych wszystkim Rodzynkom :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Dobrej nocy grupo/sekto AA ;D..niech się Wam przysni Olicity ..;p

Kawusia25_2

Uwaga, będzie długi post o duperelach nawiązujących do poprzedniego tematu o rodzynkach AA:

Co do wieku: jak już napisałem jaja sobie zrobiłem, przecież gdybym napisał 48 pewnie już byście tak ochoczo nie uwierzyli xP
Najbardziej rozbawiły mnie wypowiedzi BlueRose (która po tym, jak napisałem do grzybka, że witam kolejną osobę pracującą odpisała coś tam '20+' więc założyłem, że nie da się nabrać a wyskoczyła z 'papa smerfem' xD), Magdaleny z "nie mogę uwierzyć ile on ma lat, to do mnie nie dochodzi" (xD), Weroniki z "ło matko" (parafrazuję, ale jestem pewien że byłaś w SZOKU xD), Kawusi z "on mógłby być moim ojcem" (Darth Vejder stajl, skojarzenia, nie mogę, hahah, zniszczyłaś system xD) i Christophera z "hehe" xP Jestem w wieku Olivera Queena z s1 jak już tak chcecie wiedzieć (alem elokwentny) : ) Przyrównałbym siebie do Palmera bom bardziej podobny do niego ale nie wiem ile on ma lat xD Teraz została jeszcze aqueda do kolekcji wiekowej, ale dzierlatek się o to nie pyta więc niech inne dzierlatki o to pytają (w ogóle jesteście dziwnie dziwne, same pisałyście o swoim wieku w poprzednim temacie.. xP)

A teraz zabawa w 'znajdź siebie' (kolejność przypadkowa, jak leciało w poprzednim temacie z odp.). Cytuje sobie osoby z poprzedniego tematu (jeśli ktoś chce odpisać proszę bardzo, nie - to nie, nikogo nie zmuszam, ja się pobawiłem a co xd):

Weronika: "no tak nawet Caitlin w promo mówiła "Oliver" więc baaaa, i też właśnie najlepsze będą ich reakcje :D"
Jeju, jeju, mów więcej - jak wiesz nie oglądam promo, żadnego, do crossovera ale już jestem podjarany tą wzmianką xD A czytać sobie mogę czytać, byle bym nie widział : )))

Weronika po raz drugi: "jak nic, właśnie o tym pomyślałam. aż sie dziwię że filmweb wyrabia, bo z wiadomościami privma problemy ewidentnie :/"
Nie rozumiem, wyjaśnij proszę xP

Weronika po raz trzeci: "to matii.. podczas tego zlotu fanów możemy przy okazji sesję AA zrobić, wszystko przed nami.hihi, my juz od lądu, morza i powietrza przybywamy :D"
Sesję poprowadzę ja, tak dla formalności, ludzie xP Gdy mnie poznacie uwierzycie, że nabijam się tak samo jak w internetach xP

Weronika po raz czwarty: "mi zajmie dojechanie pociągiem 7 godz ( wątpie w to całe Pendolino ;p ) ale dla was warto :D a mam braci w stolicy to i spotkam nie tylko Rodzinke Rodzynków ale i własną :)"
Skurczybyk, korzysta dwa w jednym xD

Weronika po raz piąty: "Smallville odc 9x13 Warrior Lois do Clarka :D"
Pamiętasz te cytaty z pamięci czy je sobie zapisywałaś? xP Powtórzę 'oczekujcie nieoczekiwanego' :D

Kawusia: "W sobotę, trochę psychicznie odpocznę od tych wszystkich spoilerów poprzez oglądanie Resident Ivil ( błąd zamierzony, raz lektor się pomylił i od tamtej pory mi zostało. Redsident Ivil zamist Evil :))"
Fanka gier czy fanka filmów? : )

Kawusia po raz drugi: "Ja mam tylko cztery autem. Ale żadnej rodziny w okolicy. Ja się tam przecież zgubię. Jak coś zaczniecie mnie szukać co? :)"
Jestem w ogóle zaskoczony, że się wybierasz 'młoda damo' : ) Jeśli nikt nie jest ze stolicy to napiszę Wam, że najprawdopodobniej ze mną się nie zgubicie.. xd

Kawusia po raz trzeci: "Kto wie, może masz rację. Nawet wolałabym dodatki, przyzwyczaiłam się do tego kostiumu. A i Amell ma w nim niezły tyłek :P"
Miszcz! xD

BlueRose: "HAHhahahh skąd wiedziałeś?:D"
To widać. Ale później zacząłem się zastanawiać, czy nie aby jak Weronika napisała 'kawa z wkładką', hmm? xP

BlueRose po raz drugi: "Od tego Arrowa to można wpaść w depresję- trzeba go ogladać ze szklaneczką czegoś mocniejszego. Oni chyba lubią sado-maso, bo nie ma chwili bez katowania głównego bohatera:D"
Coś w tym jest xD

BlueRose po raz trzeci: "Ojej dziękuję Ci:) Bardzo miłe słowa, ale powiem Ci to nie dla mnie, nie nadaję się"
To dla Ciebie, mówię Ci xP Ale rozumiem, że nie chcesz profesjonalnie rozwijać kariery w tym kierunku.. xP

Magdalena: "a jakie prawdziwe;-p Twórcy Arrow naprawdę się nad nami nie litują xd"
No baa! xD

A teraz ogłoszenia parafialne (mam nadzieję, że nikogo nie obrażam odnośnie religii):
Co do ew. zjazdu w Warszawie - ponieważ Weronika na tym korzysta to będę głosował za inną lokalizacją (dżołk) xP Możemy zrobić nominacje miejscówek albo głosować za miejscem, co wolicie? : )

ocenił(a) serial na 8
matiiii

haha świetny post, no wkręcić się dałam, byłam w szoku to fakt ale ja się tak ochłonie to później luzzz :)
co do wiadomości na priva no zawiechy były i to co wcześniej wspominałam że nie dostarczał filmweb wiadomości :P
ustawiłam się z tą stolicą, hehe nie ma co :P ale jak wybierzecie inna lokalizację to i tak się stawię na zawołanie :D
i odnośnie Smallville , to niektóre akurat zapamiętałam, a że podobał mi sie akurat sposób w jaki Lois to powiedziała i cały kontekst sceny to jakoś tak utkwiło mi w pamięci :D

bzyczek881126

Weroniko, Twoja reakcja była 'o mój bosheee', udokumentowane to w temacie xD
Czyli że nie dostarcza czy że nie dostarcza? xP
Nie no, śmiałem z tą zmianą lokalizacji, mnie to tam wsio gdzie będziecie chcieli zrobić zjazd sekty :x
Weź szerzej o tym kontekście napisz bo zapomniałem :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

tutaj masz ta scenę https://www.youtube.com/watch?v=Q5kFVAL53wI, tłumaczenia Clarka, reakcja Lois i jej mini zemsta na Clarku :D
wydaje mi sie że nie dostarcza, odpisałam ci na ostatnia wiadomość a w przeglądzie rozmowy nie ma żadnej wzmianki i śladu :p

bzyczek881126

Hahahaha, jej zemsta na Clarku była fenomenalna - fajnie sobie przypomnieć TAKĄ scenę :D
To ja też nic nie wiem :x