Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
ja wole poczekać... lepszy efekt podczas ogladania. Tak samo jak zrobili z premierą, praktycznie pokazali cały odcinek...:(
..tak czy siak widzę ze dopadła nas lekko załamka..gdzieś się podział paprotkowy entuzjazm!? ;p
Może jak skończę pisać kolejne przygody AA to wam się nastrój polepszy? Trzymajcie mi się tam :D
Popadamy ze skrajności w skrajność..od chichotania po dołek ..takie emocje gwarantuje tylko Arrow ;D
Błagam, nawet tak nie mów, bo jak ktoś z producentów znajdzie ten post to mamy przesrane :D
Ja mam nadzieje że ona juz never.. ever nie będzie z Oliverem..ona do niego nie pasuje ..nawet wizualnie ze o braku chemii nie wspomne ..
Wydaje mi się ze Felka to dla Olivera jest tą kobieta na ZAWSZE ;P a Laurel pozostaje tylko przyjaciółka xd
A co myśliciel o tym nowym adoratorze Thea'i ?..ciekawe jak zachowa się Roy kiedy odkryje ze to jego rywal;D
ja na miejscu Roya spuściłabym mu łomot;p;p Przychodzi taki i myśli żę mu wszystko wolno;p Naprawdę niektórym w tym serialu to się w główkach poprzewracało xd
Haha oj poprzewracało ;D..no i pewnie Roy będzie walczył jak na mężczyznę przystało..chyba ze znów tak jak jego mentor Oliver nie będzie chciał narażać ukochanej i ..schowa się w cień ;D
pewnie zrobi dokładnie tak jak Oliver z Felicity;p a potem będzie stekac ze Thea jest z innym;p
No ale skoro idzie w ślady Olivera to pewnie pozna jakaś wojowniczą lalę i straci rozum ;D
No fakt oni byli dość dobraną parą ;D..kto jak kto ale capitan Lance tez powinien mieć kogoś bliskiego..taką odskocznie od dziwacznej córki ;D
Czemu nie? Wyobrażacie sobie taki duet? JA tak. I z tego co wiem, powstała nawet shipowa nazwa dla tej pary :D
też wolę go z Theą... taaa już to widzę, Thea z Felicity odejdą w siną dal ze swoimi połowkami a nasi dzielni chłopcy będą smarkać sobie w rękawy z rozpaczy...
haha- całkiem nowa opcja się pojawiła;p Albo niech Oliver weżmie się z Roy'em a Felka z Thea;p
jak córeczka jest w jego typie to mamusia pewnie też;p Jak kiedyś zmienił jedna siostrę na drugą to teraz zamieni córeczkę na mamusię;p;p