Miało być pięknie ale niestety nie jest abstrachujac już od ideologii która niestety jest w tym serialu pełna pula.Seriel nie oddaje klimatu z lat 90 niestety fajnie się to ogląda ale to tak jak by ktoś oglądał Mona Lise z wąsami.
Kolejny pajac. A czemu miał oddawać klimat lat 90.? Ani serial nie pokazuje lat 90., nie inspiruje się komiksami z tego okresu zbytnio. To nie miał być TAS, wyrośnij w końcu z porównywania wszystkiego do tego. Serial inspirował się komiksami z lat 40. i 60. No i jakaż jest tutaj ideologia? Bo postacie dawno ustanowione jako lesbijki nimi są czy bo grube postacie są grube? XDD A jakiego koloru skóry jest glina, który okazał się najgorszy? Xd
Była tu pod serialem długa rozmowa gdzie trzeba było wyjaśniać głupoty jakie ludzie pisali, ale zniknęła albo usunęli. No i niestety dalej durnoty są wypisywane. Nie podoba się komuś serial to spoko. Tylko po co udawać oburzonych fanów Batka jak ludzie ciagle pokazują, że ich wiedza jest powierzchowna bardzo. Ciagłe płacze o jakiejś ideologii albo gadanie o Batman TAS, który sam zmieniał dziesiątki rzeczy z komiksów.
Ale to naprawdę jest kiepskie, nudne i sam wyglad batmana mi się nie podoba. Natomiast jesli chodzi o(smoluchow), ktorzy oryginalnie byli biali i quin jest azjatka? To nie przeszkadzalo mi az tak do puki nie wprowadzili oczywiście watku homo
Tak się inspirował latami 40, że przedstawia poglądy oraz ideologię z roku 2024 :)Przecież w latach 40 było tak różnorodnie XD. To że żresz wszystki syf jak pelikan nie oznacza że inni również muszą. :P
No inspirował się komiksami z tamtych lat głąbie. Gdzie masz powiedziane w jakich czasach dzieje się ten serial? To alternatywny świat i nieokreślony czas, a nie serial historyczny głuptasku.
Cóż trzeba jednak oddać, że muzyka i animacja są ładne, nawet bardzo. Szkoda tylko, że fabularnie dostaliśmy kaszanę. No i ta kategoria wiekowa to jakaś kpina. Broń jest, strzelają się na całego, a krwi co kot napłakał. Ostatecznie myślę też w sumie, że dobrze, że Conroy i Hamill nie wzięli udziału w tym przedstawieniu, chociaż oczywiście wolałbym, aby ten pierwszy nadał żył i udzielał się w pozostałych Gackowych mediach. Najbardziej w tej farsie boli mnie, że do gronia „nijakich” w drugiej serii dołączy Joker. Zastanawia mnie, czy nie dałoby rad wprowadzić jakichś mniej znanych złoli… Tęsknię za Beware the Batman.
Ok fabuła może Ci sie nie podobać, ale w sumie nie napisałeś czemu. Tylko jakieś puste słowa jak kaszana i farsa. Co do pozostałych zarzutów to bzdury jakieś. Czemu oczekiwałes krwi i brutalności w serialu animowanym o Batku? Zapowiadali gdzieś, że to będzie? Nie. To o co Ci chodzi? Co do złoli... a bo Nocturne i Firebuga znałeś? Onomatopeia jest znany? Gentleman Ghost to taka popularna postać, co nie? xD No rzeczywiście sami popularni złole.