Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !
Dzisiaj byl 139 odcinek wg streszczenia Dylan zostaje zahipnotyzowany przez Molly; Valerie staje się zdesperowana z powodu Peach Pit After Dark, kiedy goście wychodzą i postanawia polecieć do Reno do Ray'a...Steve załatwia David'owi występ z kuzynem Willie'ego Juhan'em, raperem; Brandon ma przekonać studenta, który dostał z testu 1600 punktów, aby przepisał się na CU; Valerie rezerwuje miejsce w Bloody Roos i przerywa występ David'a; Małżeństwo Andrei odżywa, David i Claire wracają do siebie, a Donna mija się z Ray'em.
Tak zgadza sie.Jago18 ma racje. Nie oglądałam ale widziałam wczoraj i to 139 a nie 140 tu pasuje;P pozdrawiam ;*
Ok dzięki :)
Przynajmniej będę wiedzieć, że w poniedziałek muszę obejrzeć, bo będzie ciekawy odcinek :))
:) Ja też dziękuję. W sumie, jak czytałam streszczenie, to coś mi nie pasowało, że to odcinek 140 :P Ale już ok :D
o raaany dzisiaj był cudowny odcinek <3 Zwłaszcza pożegnanie Andreii...To było suuuper:) Ale nie podobało mi sie zachowanie Kelly...I Dylana też...Uwierzył w te brednie o przeznaczeniu i zniszczył związek Kelly i Brendona...Że już nie wspomne o tej krowie Valerie i idiocie Rey'u...Są siebie warci więc mogliby być razem...A Dona mam nadzieje że przejży na oczy i już nie wróci do tego idioty:)ehhh no to były takie moje refleksje na temat dzisiejszego odcinka:) AAA!!! I jeszcze jedno! Z facetów z tej ich paczki to tylko Steve wydaje mi sie wporządku...Bardzo go lubie:) Aktualnie to chyba najbardziej:)
Rey potem zrzuci Donne ze schodów i ta odejdzie od niego, a on z serialu..;p Chociaz o to i o godzinę emisji nie trzeba sie juz martwić bo od poniedziałku serial znika z anteny..:P
O tak, dzisiejszy odcienk był bardzo wzruszający. Brakowało mi tam Brendy :(
parobs, następnym razem napisz SPOILER jak będziesz pisać coś co się wydarzy. Bo nie każdy chce wiedzieć.
A co do Ray'a to zgadzam się - przeokropny typ :/ A ta Donna to nie może trafić na odpowiedniego chłopaka :/
Zgadzam się - bardzo wzruszające było pożegnanie Andrei. I jak to oglądałam, to zabrakło mi tam Brendy, pomyślałam, że fajnie by było, jakby ona też mogła ją tam pożegnać i wgl. Ale cóż... Brendy jak nie było tak nie ma i nie będzie. A co do Ray'a - fakt, głupek. A taki miły się wydawał, cóż sława zmienia. A Donna przecież w końcu i tak znajdzie faceta, z którym nawet weźmie ślub ;) Niestety tego nie zobaczymy, bo przecież nasz 'kochany' Polsat wstrzyma emisję.
oj no Brendy strasznie brakowałO:( chyba przeczytam streszczenia odcinków do ostatniego bo skoro polsat ma gdzieś fanów i nie pozwoli nam na obejrzenie reszty to cóż innego nam zostaje:(
Ja chyba też przeczytam te streszczenia, chociaż teoretycznie mniej więcej wiem, co się wydarzy. Ale i tak szkoda, że nie zobaczymy tego w telewizji... Ale cóż...
przepraszam za spojler...:) a swoją drogą szkoda że serial znika, a przynajmniej nie widziałem go jak oglądałem program na przyszły tydzień... zostawiają powtarzane już chyba z 10 razy czarodziejki i sabrine, tylko miłość powtórki nadal lecą - może dają z powrotem na 16:30 jak skończą powtarzac TM, nie wiem... Mam program tylko środy przyszłego tygodnia..:)
Są nikłe szanse, że nas posłuchają, zrobią co chcą i my tu w sumie nie mamy nic do gadania... Niestety.
I tak za nami ostatni odcinek (na polsacie) BH90210:( To straszne bo ja bym chciała jeeeszczzeeeee:(
Nie cierpię polsatu :( :( Mogliby puszczać chociaż w soboty po jednym odcinku :( Ale oczywiście, przecież ci "ludzie" co tam pracują wolą sobie puszczać po 10 razy "I kto tu rządzi" albo "Miodowe lata" ;/ :(
W sumie mozna sie tego było spodziewać... Polsat tak często robi - zaczyna jakąś serie a potem jej nie kończy...
No w sumie racja, że można się było tego spodziewać... Dzisiaj jak oglądałam BH90210, to po głowie krążyła mi tylko jedna myśl 'To ostatni raz, jak widzę BH90210...', bo wątpię, żeby przynajmniej w najbliższym czasie, jakaś stacja telewizyjna wznowiła emisję, a już napewno nie Polsat.
ja mam trzy odcinki z tego tygodna nagrane czekajmy cierpliwie az tvn (mam nadzieje ze nic sie nie zmieni i to prawda) pusci BH90210
mozesz podac jakiegoś linka jesli istnieje do tej informacji? A nawet jak puszczą to pewnie od początku, po pół roku zmienia zdaniei znowu emisja stanie na 140 odcinku...
Przeciez "I kto tu rządzi" albo "Miodowe lata" nie nakladaja sie na BH90210...
no ale wiecie co?? strasznie brakuje mi Brendy :(( i związku Brenda Dylan, ooh tęsknię za tym.. ;**** ;)
I nie tylko Tobie tego brakuje:) Mi też:(
Nie moge uwierzyć ,że już nie zobacze mojego ukochanego BH90210:( A przynajmniej nie prędko...
Ehhh a już w poniedziałek do szkoły!! AAAA!!! Tylko nie to!!! xD
oj właśnie!! w poniedziałek do szkoły :(( no nie wyobrażam sobie tego... po prostu nie potrafię... znowu wczesne zrywanie się z łóżka i przymulanie w szkole ;D nie no ja tego nie przeżyję ;D, no i właśnie... już nie zobaczymy bh90210 o 10.30 ;/ wiecie co jestem strasznie wściekła na polsat, niby tak reklamowali:"oh ah eh!! beverly hills 90210 od poniedziałku do piątku o 16.50 serial dla młodzieży" <--- ciekawe jakim cudem dla młodzieży, skoro o godzinie o której puszczają serial, ta młodzież jest w szkołach ;/ no bez sensu naprawdę! nawet dorośli którzy to oglądają są w pracy;/ ohh
a co do najnowszego 90210 mam nadzieję, że wyemitują w tvn-ie bo na polsat nie liczę ;D buziaki ;***
A co myslicie o nowym BH 90210? Niby ma sie tam pojawić Brenda i Kelly ale gościnnie... Mam nadzieje ze to nie będą jakieś odgżewane kotlety i nie zepsują wrażeń ze starej serii.
Ja mam nadzieję, że pojawią się na kilka odcinków, a nie na jeden. No przynajmniej na jakieś 10.
Cieszę się, że zobaczymy Brendę i Kelly po latach w 90210, ale non stop cierpię z tego powodu, że nie będzie całej paczki :(
no a ja właśnie bym bardzo chciała żeby to nowe beverly hills opierało się na całej paczce lat 90-tych, ich dalsze losy, dorosłe życie, praca, dzieci... oooj to byłoby świetne ;))))
Zgadzam się, fajniej by było zobaczyć starą paczkę po latach niż nowych bogatych nastolatków + stare postacie GOŚCINNIE. :)
:D:D a tak najbardziej to bym chciała, żeby ożywili związek Brenda Dylan ;D oojeeej to by było takie piękne.... miłość przetrwała... po tylu latach... pierwszy mężczyzna w życiu Brendy ;D ooj ;p marzenia!! ;p
O tak ;D
Mnie strasznie wkurzało w tym serialu, że Dylan wyrwał Kelly, jak Brenda była we Farncji. No i między Dylanem a Kelly nie było już takiego uczucia (przynajmniej mnie się tak wydaje). Potem na końcu 4 sezonu scenarzyści postanowili zeswatać Kelly z Brandonem, a Dylana z Brendą. Było to bardzo widać, szczególnie jak Dylan patrzył na Brendę. I ona na niego. Było nawet, że ktoś gdzieś powiedział do Brendy, że to ona jest miłością życia Dylana. No ale potem Brenda wyleciała do Anglii i nie wróciła (wszyscy wiemy dlaczego). No ale skoro nie wróciła to po jakiego grzyba chcieli znów ożywić parę Kelly&Dylan??!! Przecież widać było, że oni się nie dogadywali i nie rozumieli. A tu nagle taki news: Kelly jest miłością życia Dylana. I nawzajem. To mnie aż rozrywało. Nie chcodzi mi tu wcale o to, że wolałabym Brendę u boku Dylana niż Kelly, tylko o to, że jeśli już coś w scenariuszu było napisane, to będzie bez sensu to wszystko przekręcić o 180 stopni!
taak mnie też to wkurzało, a najbardziej wkurzał mnie fakt, że Kelly odebrała chłopaka NAJLEPSZEJ przyjaciółce podczas jej nieobecności ;/ i udawała, że wszystko jest ok po cichu spotykając się z Dylanem... a Brenda wciąż jej ufała i się zwierzała... a potem patrzyła jak kelly całuje się z Dylanem... oj łza mi leciała na takich scenach...
ale słuchajcie!! mam mega newsa!!! cała paczka wraca do serialu :D oczywiście nie na zawsze ;/ ale wraca Kelly, Brenda, Dylan (znowu będą rywalizowały o jego uczucie), Steve, Donna też jednak wraca i Brandon :D, a Shannen się pojawi w całym pierwszym sezonie ;D wiem, że dla niektórych pudelek nie jest wiarygodnym źródłem, no ale wejdźcie i sami poczytajcie: http://www.pudelek.pl/artykul/12216/ostry_seks_w_beverly_hills_90210/ <-- wejdźcie i poczytajcie cały artykuł
mam nadzieję, że się sprawdzi ;D buź ;****
napisałam do polsatu w piatek, ale jak na razie to bez odpowiedzi. To sa normalnie kpiny z mlodych widzow!! zaczynac a nie konczyc, tylko puszcza w kolko seriale typu "miodowe lata" wrrrrr :///
Dziewczynki na TV4 o 15 leci nowy serial "Merlose Place". I jest to wersja BH90210 tylko że dla dorosłych.I dzisiaj tak troche na to patrzyłam i grali tam aktorzy z BH! Nie wiem czy byli gościnnie ale trzeba to sprawdzić xD Była Kelly,Dona,Steve,David:) O Dylanie była mowa ale go nie widziałam:)A nie wiem jak z Brendą ,Brendonem i Andreą...Nie widziałam ich ale nie oglądałam całego więc mogłam przegapic:)
Bo niby to ma byc ciag dalszy, ale po jakims czasie to już nikt z BH90210 tam nie gra
Hej wczoraj gdzieś wyczytałam ze maja puścić w przyszłym roku ponownie BH 90210 ale tym razem od 6 serii
najświeższa nowinka 2 września 2008 premierę będzie miał pilotażowy odcinek 90210 (roboczo nazwanego Beverly Hills 90210: The New Generation) – spin-offu serialu, z nowymi postaciami i innymi aktorami.29 Sierpnia stacja Polsat wyemitowała ostatni odcinek 5 sezonu Beverly Hills 90210.Obecnie stacja TVN nabyła prawa do emisji 10 sezonów serialu."Szef Polsatu potwierdził tą wiadomość.
ja się ciesze a Wy
A gdzie to pisze? Jeśli TVN przęjął BH to świetnie. Teraz można miec nadzieję że zobaczymy cały serial od poczatku do końca.
czyli wyglada na to ze Tvn pusci BH90210 od poczatku 10 sezonow by pozniej poscic 90210 ktore wlasnie ruszylo w USA.