PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !

ocenił(a) serial na 8
Czekoladova_Czekolada_

Jak oni mogą zmieniac emisje Beverly hills to jest nie dorzeczne uwielbiam ten serial a teraz już go nie obejrzę,wysłałam kilka e-maili i nawet na jednego nie odpowiedzieli.Nie cierpie Polsatu!!!!!

Czekoladova_Czekolada_

mi tam nie przeszkadza 10:30...a jak mnie niema to zawsze mogę nagrać na dvd:)

xDDDDD

No mi też nie odpowiedzieli , ale będę wysyłać do skutku . Jeśli polsat przejmuje się opiniami widzów to nie zmieni godziny , ale wątpie żeby się przejmował . Jedyne na co ich stać to puszczanie najdurniejszych seriali (np. chirurgow) i w między czasie puszczenie miliarda reklam .

xDDDDD

ja odpowiedz dostałam wczoraj...ze do zarzadu trafią nasze maile itd...piszmy jeszcze a zmienią;D

xDDDDD

zupelnie sie z Wami zgadzam. puszczanie serialu dla mlodziezy o godz. 10 rano mija sie z celem. lubie Chirurgow ale bez przesady, jak tak to lecieli w nocy a teraz powtorki w dzien beda puszczali. wierni fani zarywali noce zeby ogladac ten serial a teraz moga sbie w brode pluc ze jest puszczany o normalnej godzinie i te nocki poszly na marne...ale wracajac do BH to ja rowniez napisalam maila do polsatu i mam nadzieje ze sie w koncu opamietaja i przywroca nam nasz kochany serial...kiedy lecial po raz pierwszy bylam mala i nie moglam go ogladac, ale teraz sie w nim zakochalam i nie moge zniesc mysli ze go wiecej nie zobacze ;( BEVERLY HILLS GORA!!

ocenił(a) serial na 10
dorota_1290

Moim zdaniem to jest tak ze puscili rano Beverly Hills zeby je potem skasowac, bo przeciez mlodziez siedzi o tej godzinie w szkole, i do tego puscili taka durnote ktora jest i kto tu rzadzi czy chirurdzy

xDDDDD

Popieram Cię Ervino , chcą puścić Beverly Hills o tej porze , żeby je potem całkowicie zdjąć z anterny . Ale jeśli dojdzie naprawde duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo skarg to zapewne nie zmienią godziny . Ja wysłałam im już drugoego emaila i tak im dokopałam że już się nie pozbierają .

xDDDDD

to w takim razie po co w ogole dali ten serial?? tak go reklamowali a teraz mieliby go zdjac z anteny? chociaz to do polsatu podobne :/ a naprawde nie wierze ze nie maja ogladalnosci...

xDDDDD

mam nadzieje że coś zdziałamy tymi e-mailami bo nie wytrzymam bez mojego serialu

xDDDDD

Ja też......ja będę ich zameczać emailami aż do skutku . I niech sie oni wypchają tymi chirurgami , a beverly hills puszczą o ludzkiej porze !

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Ja też im nie dam spokoju ... co oni sobie wogóle myślą ?? najpierw reklamują, że niby taki fajny popularny serial dla młodzieży, a później co ?? chcą przesunąć na durną 10:30 , o nie, nie z nami takie numery!!! Teraz kiedy polubiliśmy ten serial ,oni wykręcają taki numer <żałosne>
Ehh szkoda że jutro sobie nie obejrzę (z wiadomych przyczyn) podobno są książki , więc do powrotu beverly hills 90210 o 16:30 ,będę musiała się nimi zadowolić , chociaż i tak z przyjemnością sobie przeczytam
Pzdr :)

Czekoladova_Czekolada_

Ja też będe wysyłać emaile do skutku !! A co do książek to nawet mam jedną w domu xD ;P

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

Dzisiaj przeczytalem w TT że zdjeli BH90210 z 16:50 dlatego ze nie bylo ogladalnosci, ale nie pomysleli o tym ze o 10:30 bedzie jeszcze mniej

xDDDDD

Jestwm pewna , że była spora oglondalnosc , a juz napewno wieksza niż na 10:30 . Ja także narazie zamówiłam sobie 3 książki . W prgoramie w internecie sprawdałam przyszłą sobotę i też coś chyba czarodziejek nie było ! Co oni sobie wyobrażają......

ocenił(a) serial na 8
xDDDDD

Na pewno była spora oglądalność ale bym sobie dzisiaj obejrzała Beverly hills co ja będę ogladać przecież na pewno nie Chirurgów ja chce beverly hills.

xDDDDD

Oczywiscie ze napisze!!!przeciez to moj jeden z ulubionych seriali i nie mam zamiaru z niego rezygnowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xDDDDD

Ja też ! Co oni sobie wyobrażają.....jak zaczęłam oglodac , to chce dokonczyc , i nie dam im spokoju dopoki nie wymemituja całego serialu o ludzkiej godzinie !!!

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

co to w ogóle ma być! jakim prawem zmieniają emisję serialu o_O i to w porze kiedy jesteśmy w szkołach! totalna bzdura! polsat to jedno wielkie badziewie emituje różne serialu a po 5 odcinkach przestają!!! w ogóle to bez sensu ! i jak można tak traktować widzów! zero szacunku

ocenił(a) serial na 6
JustFurious

ja już napisałąm do nich! mam nadzieję że zmienią godzinę! jest mi przykro że jesteśmy tak traktowanie przez polsat. zauważmy że wiele seriali już a to zostało usuniętych z anteny a to została zmieniona godzina o_O moim zdaniem oni na nie szanują! patrzą tylko na to czy mają dużą oglądalność! zero szacunku dla widza!!! kompletnie!! jak puszczają serial to niech puszczają do końca~! a nie oni wyskakują z godziną kiedy ja jestem w szkole o_O żal.pl polsacie żal.pl!!

ocenił(a) serial na 7
xDDDDD

Ja juz wyslalam emaila z protestem, mam nadzieje ze zrobicie to samo :-D dziekuje za uwage.

xDDDDD

Ja też :) . Zgadzam się z Prue , jesteśmy źle traktowani przez polsat !!!!

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

dzięki Karinka :))) :**

xDDDDD

Karina12a dodałam Cie do ulubionych:) Bo widze że lubimy mniej wiecej takie same filmy:)tylko jedno mnie zdziwiło.....walczysz tak bardzo o normalną emisję BH90210 a dałaś im tylko 6/10 punktów... czemu?

imagination90

heh, zdenerwować się idzie patrząc na to co robi Polsat z naszym ulubionym serialem...ale jak nie przesuną godziny emisji na 16.50 to moze powinniśmy im napisać,że jeżeli tak bardzo dbają o młodzierz i niechcą zebysmy oglądali amerykańskich seriali to niech cos w podobie do BH90210 u nas wyprodukują...jak co to ja chętnie napiszę scenariusz...i jakims małym epizodem niepogardzę...

xDDDDD

Ja Ciebie też dodaję :) Dałam 10 punktów tzn. nie wiem co się stało ja dałam 10 i widziałam 10 , a widoczne było 6 .

xDDDDD

sorry pomyłka . Dla innych było widoczne 6 .

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

łiiiiiiiii ja chce Beverly hills ;/ , ja oczywiście dałam 10/10, Nice serial xD
Pzdr :)

xDDDDD

już 2 dni bez serialu ja nie wytrzymam rany niech oni coś z tym zrobią

anulka12082

a ja oglądałam i wczoraj i dzisiaj bo miałam na póżniej do szkoły;) Ciekawe odcinki;) hehehe przede wszystkim dużo Dylana xD

xDDDDD

Nom....ja mam do szkoły na ósmą , ale nie żałuję nie chciałabym mieć np. na 13 . Potem powrót do domu o....17 ...nieeeee. Ale mam nadzieję że duuuuużo osób napisze do polsatu i dadzą w ludzkiej godzinie:)

xDDDDD

nom ja też mam taka nadzieje bo normalnie nie mogę

anulka12082

ja nie pisze do polsatu...no bo 'ludzka pora' to np 15 a wtedy juz wogule nigdy bym nie obejrzała...o 10.30 mi pasi bo tylko dwa razy w tygodniu nie dam rady oglądac chyba ze nie ma pierwszej lekcji;) więc dla mnie dobrze tak jak jest;) no chyba że zmienią na np 18 to spoko;) bo ja niestety tak mam że chodze na popołudnie:/

xDDDDD

ja już nawet nie liczyłam ile wysłałam wiadomości do Polsatu ale dosyć dużo
żadnej odpowiedzi żadnej zmiany po naszych e-mailach na to już jest naprawdę bezczelność najgorszy to jest polsat bo tylko on tak potrafi

xDDDDD

mnie najbardziej pasują godziny popołudniowe tak od 15,30 w dół ale niech puszczą tak jak było wcześniej tak było dobrze i rano powtórki

ocenił(a) serial na 10
anulka12082

No ja też nie dostałam odpowiedzi od polsatu , ehh a mnie nie pasuję , bo mam cały czas na 8:00 do szkoły ... ;/
Pzdr

ocenił(a) serial na 6
anulka12082

zgadzam się z saritą tylko polsat tak potrafi o_O zero szacunku dla widza po za tym myślę że normalna godzina to była ta która do tej pory byłą mam na myśli to że 16.50 to dobra godzina no przynajmniej nikt się nie skarżył... ale polsat robi tak z każdym serialem puszczą kilka odcinków i koniec O_o np ten serial z anią powierzą jak to było? ania jaskółka ? nie oglądałam tego ale myślę że niektórzy to oglądali a oni nagle przerwali ten serial ;/ albo tango z aniołem o_O też przerwali wiele serialów tak puszczają kilka odcinków i przestają o.o w ogóle nie liczą się z nami a tak gadają że zależy im żeby widz był zadowolony ;/;/ tralalala wzruszająca bajeczka ;/ nie ma co

pozdrawiam :* :)

xDDDDD

Dokładnie . Polsat jest najgorszą stacją , najmiej liczą się z widzem . Tvp 1 chyba nigdy nie przerywa seriali , a jak przerwał to bardzo mało i żałuję że to nie jedynka emituje bh90210.

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

To by była bajka :) Do tego zero reklam w trakcie... ehh :(

xDDDDD

No. I moda na sukces jest tego najlepszym dowedem heh (uczciwości tvp. 1) .

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

oczywiście!!! zgadzam się z Tobą Karina. a ja napisałam do polsatu że w ogóle nas nie szanują

xDDDDD

No nie moge...ehh...zamiast ogladac jeden z ulubionych filmow musze czytac co sie w nim dzieje na telemagazyn.pl.... przynajmniej we wakacje bede ogladac o ile dalej beda emitowac.....

xDDDDD

Ja też czytam w telemagazynie . Wątpie aby w wakcaje jescze emitowali BH . Oni co chwiilę coś zmieniają , i wydaje im się że są najlepszą stacją telewizyjną , a z tego co wiem tylko polsat zapłscił dość wysoką karę za przekroczenie limitu co do reklam .

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

bo polsat właśnie taki jest! puszczają jakieś beznadziejne filmy tanie z marnymi aktorzynami i myślą że to przyciągnie widzów! nie znoszę polsatu. spójrzcie na tvn! tylko oni z nami się liczą! puszczają fantastyczne filmy seriale a filmy z aktorami z prawdziwego zdarzenia i z prawdziwymi aktorami seriale ciągle nowości: kryminalni niania hela milionerzy szymon majewski kuba wojewodzki ... i mnóstwo nowości! nawet taniec z gwiazdami chociaż mimo że już tego nie lubię to wykupują tam prawdziwych aktorów a nie jak polsat: kupią 'gwiazdę' której nazwiska nigdy nie słyszałam! totalna bzdura i żenada! przykro mi ale taka prawda... polsat to najgorszy kanał telewizyjny... :))

buziaki :* :)

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Zgadzam się z Prue i Karinką :* ehh polsat zawsze jakieś stare filmy puszcza ... żadnych nowości <żenada> , ja też czytam w telemagazynie o BH:)
Buziak :)

ocenił(a) serial na 6
Czekoladova_Czekolada_

buziak również dla Ciebie Marika :*:* :)) noo ja też na telemagazynie czytam o beverly
w końcu już tylko to mi zostało :((
chociaż jest jeszcze youtube :)) buziaki :D

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

a z reklamami to już kompletnie przeginają! reklamy co 15 minut i trwają po pół godziny! albo miodowe lata czas trwania tzn zaczyna się od 17.15 (już nie puszczają ale tak było w wakacje) a kończy o 18.00
co nam daje 45 minut! z czego dwadziescia to reklamy! i to aż dwie!
albo jak czarodziejki puszczają..... wiecie ile trwa jeden odcinek czarodziejek?? 42 MINUTY!!!!!! POLSAT PUSZCZA OD 12.45 DO 13.45 CO NAM DAJE 20 MINUT NA DWIE REKLAMY! ZERO SZACUNKU DLA WIDZA! ZERO

to sie rozzloscilam :)) no strasznie! jak można tak robić to nie fair

xDDDDD

może w wakacje wyemituje to jakoś inna stacja fajnie by było albo nawet teraz np tvp 1 albo lub tvp 2 a najlepiej to tvn bo oni nie robią takich numerów

xDDDDD

Najlepsza byłaby jednak jedynka . Tvn nie każdy ma , a ja nie cierpię bawić się tym pilotem satelitarnym czy jak mu tam aby uruchomić tvn , dlatego ja nigdy go nie oglądam :)Popieram Cię Prue , tak naprawdę więcej jest tych reklam niż całego filmu !!! Jednak tym razem polsat naprawde przegiął i ja nie dam im spokoju . Jeszcze na maile nie chcą odpisywać .

xDDDDD

Ja sie po prostu załamałam kiedy dowiedzialam sie ze zmienili godzinę emitowanie mojego ukochanego serialu. Na film web jestem od niedawna i pierwszy raz udzielam sie na tym forum. Mówiąc krotko kocham serial Beverly Hills i razem z Wami będę walczyć o to żeby znów emitowali go o 16:55. Wysłałam już 3 maile to Polsatu ale zero odzewu:(. Mam nadzieje ze połączonymi silami coś wskóramy:)

xDDDDD

A tak w ogóle to mam pytanko...nie wiecie może czy serial ten można wypożyczyć w wypożyczalni filmów??