Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !
na Wikipediach może źródło nie jest rzetelne ale tak tam napisali i czasami ich informacje się spełniają
jupi jupi jupi jaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niemoge sie doczekac!!!!!!!!!!!!miejmy nadzieje ze sie spelni!!!!!!!!!!!ale jas niechce byw nowym beverly stare postaci byly tylko goscinnie!ktos napisal tu ze mogliby zrobic np jak se radza ci starzy teraz,ze maja zony dzieci itp.a nie ze jakies mlokosy przyjda i sprobuja na nowo przebic oryginal...ale se bym z ciekawosci zobaczyla...a wy jak myslicie?
Ja myślę dokładnie tak jak Ty, no ale niestety ;/ Już nakręcili wersję unowocześnioną, a nie dalsze losy ;/
jaka tu ciszaaaa:) Słoneczka żyjecie???;P ehhh cisza pewnie dlatego że już nie ma naszego ukochanego BH90210:((((
Forum zamarło...
Jak tam cieszycie się, że bh90210 wraca na ekrany?? ;D Bo ja tak ;D
W temacie niżej jest napisane ;))
20 października, TV4, godz. 15:00 ;]
Godzina trochę kijowa, ale chociaż te 2 dni w tygodniu obejrzę ;)
Ja się też cieszę, że serial wraca. Tylko te godziny są beznadziejne, mogliby go dać o 17 00 to bym wszystkim odpowiadało.
Pozdrawiam.
To fajnie, że chociaż Tobie... Ja będę mogła obejrzeć tylko we wtorki i środy :(( Ale lepsze to niż nic...
Kurde ale lipa... Ja chyba tylko będę oglądała w czwartki i piątki, ale lepsze to niż nic. A będą pokazywać od początku czy od tego, na czym skończył Polsat? I troszkę mnie to irytuje, że się tak wymieniają - mogę się założyć, że za jakiś czas TV4 też przestanie puszczać BH :/ Ale pożyjemy - zobaczymy. Ważne, że póki co będzie <jupi>
Będzie emitował od początku 3 sezonu. Fajnie, bo akurat wtedy przestałam oglądać, bo polsat emisję przeniósł :)
Ojjj tak ^^ Ale w ogóle jestem bardzo zaskoczona, że znowu będzie BH. Jak zobaczyłam te wpisy na forum, to w pierwszej chwili myślałam, że jestem taka zmęczona, że mam jakieś zwidy xD Ale na całe szczęście, to jest rzeczywistość ^^
Też tak miałam ;D Ale gdy zajrzałam do programu... http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2008-10-20&godzina=9&nadawca=PTV4&kategoria =0&x=28&y=19 -> okazało się, że to prawda ;D BH90210 o 15:00 :D :D :D :D
Narazie odliczaj dni :D Jakbyś zaczęła odliczać godziny, to by Cię chyba troszkę zdołowało ;D Bo TROCHĘ ich jest :D :D :D Ale warto poczekać ;))
Pewnie zaczna od 3 bo tak tez tv4 swojego czasu przestało nadawać BH to pewnie skonczy na 5 tak jak sie skonczylo na polsacie :)
Oby nie. Chciałabym to wreszcie obejrzeć do końca, choć wiem, że dalsze odcinki są coraz nudniejsze. Ale chciałabym i to bardzo ;)
10 :D
8!!! Ej! Czemu tylko ja i Pinky_Emm odliczamy??!! Chyba tylko my czekamy na ten serial...
na tv4 bedzie leciał 3 sezon tak?
a mam prośbę, czy ktoś mógłby mi napisać ile jest sezonów i ile każdy z nich ma odcinków. byłabym wdzięczna
pozdrawiam
A ja będę mogła oglądać tylko 2 razy w tygodniu :/ Ale co tam :)
To już jutro!! :D :D
to już dzisiaj xD
dwa razy w tygodniu to nie tak najgorzej, ja oglądać będę tylko wtedy, gdy tak jak dzisiaj mi się poszczęści (miałam koncert na OSIR'ze, skończył się po 12, ja biegiem na autobus...dobrze, że się spóźnił, bo bym nie zdążyła)...bo od poniedziałku do piątku wracam do domu autobusem o 15.40, a jak do domu dochodzę, jest ok 16.30...
Jim i Cindy w końcu stają się członkami klubu i zajmują domek 33. Steve zostaje wylany z Peach Pit...Brenda zaczyna wymykać się do Dylan'a, ale zostaje przyłapana, co doprowadza jej rodziców do furii; W końcu decyduje się opuścić dom i przeprowadzić do Dylan'a...Kelly i Donna omawiają swój wyjazd do Paryża; Rodzice Donny odwołują swój rozwód, a David przyłapuje ich jak się kochają; Jackie Taylor idzie do szpitala rodzić.
Dzisiaj mnie rozwalił tekst Davida :D
Jackie: Wody mi odeszły.
David: To nie dobrze, o tej porze trudno o hydraulika.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szkoda, że niedługo koniec pary Dylan&Brenda ;((
o tak, tekst był rozbrajający ;D
tez tego żałuję, no ale cóż, czasu cofnąć się nie da ;/ to tylko serial, ale szkoda, że zawalili tak fajny wątek...
mógłby ktoś opisywać (oczywiście w wolnych chwilach;)), te najważniejsze wydarzenia z poszczególnych odcinków? bo ja jednak nie będę miała możliwości obejrzenia...;/