PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

na Wikipediach może źródło nie jest rzetelne ale tak tam napisali i czasami ich informacje się spełniają

użytkownik usunięty
jago18

jupi jupi jupi jaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niemoge sie doczekac!!!!!!!!!!!!miejmy nadzieje ze sie spelni!!!!!!!!!!!ale jas niechce byw nowym beverly stare postaci byly tylko goscinnie!ktos napisal tu ze mogliby zrobic np jak se radza ci starzy teraz,ze maja zony dzieci itp.a nie ze jakies mlokosy przyjda i sprobuja na nowo przebic oryginal...ale se bym z ciekawosci zobaczyla...a wy jak myslicie?

ocenił(a) serial na 10

Ja myślę dokładnie tak jak Ty, no ale niestety ;/ Już nakręcili wersję unowocześnioną, a nie dalsze losy ;/

Oldzia_

jaka tu ciszaaaa:) Słoneczka żyjecie???;P ehhh cisza pewnie dlatego że już nie ma naszego ukochanego BH90210:((((

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Ja żyję :) No cóż, niestety... Jaki jest polsat każdy widzi...:((

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Forum zamarło...
Jak tam cieszycie się, że bh90210 wraca na ekrany?? ;D Bo ja tak ;D

Oldzia_

coooo??? jak to wraca??? kiedy??? oj jestem nie doinformowana:(

ocenił(a) serial na 10
imagination90

W temacie niżej jest napisane ;))
20 października, TV4, godz. 15:00 ;]
Godzina trochę kijowa, ale chociaż te 2 dni w tygodniu obejrzę ;)

xDDDDD

Ja się też cieszę, że serial wraca. Tylko te godziny są beznadziejne, mogliby go dać o 17 00 to bym wszystkim odpowiadało.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

O 17:00 to ja bym nie oglądała ;) Ale o 16:00 - 16:30 by było super ;)

Oldzia_

aaaaaaaaaaaaa suuuuuuuuuuuuper! nie wiedzialam xD mi godzina odpowiada na szczescie;P

ocenił(a) serial na 10
imagination90

To fajnie, że chociaż Tobie... Ja będę mogła obejrzeć tylko we wtorki i środy :(( Ale lepsze to niż nic...

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Kurde ale lipa... Ja chyba tylko będę oglądała w czwartki i piątki, ale lepsze to niż nic. A będą pokazywać od początku czy od tego, na czym skończył Polsat? I troszkę mnie to irytuje, że się tak wymieniają - mogę się założyć, że za jakiś czas TV4 też przestanie puszczać BH :/ Ale pożyjemy - zobaczymy. Ważne, że póki co będzie <jupi>

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

Będzie emitował od początku 3 sezonu. Fajnie, bo akurat wtedy przestałam oglądać, bo polsat emisję przeniósł :)

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Aha ^^ To w sumie dobrze, bo wtedy to chyba każdy przestał oglądać.

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

No właśnie ;)) A poza tym jest jeszcze jeden plus - zobaczymy znów Brendę :D

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Ojjj tak ^^ Ale w ogóle jestem bardzo zaskoczona, że znowu będzie BH. Jak zobaczyłam te wpisy na forum, to w pierwszej chwili myślałam, że jestem taka zmęczona, że mam jakieś zwidy xD Ale na całe szczęście, to jest rzeczywistość ^^

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

Też tak miałam ;D Ale gdy zajrzałam do programu... http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2008-10-20&godzina=9&nadawca=PTV4&kategoria =0&x=28&y=19 -> okazało się, że to prawda ;D BH90210 o 15:00 :D :D :D :D

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

No to teraz już mam pełny dowód ^^ Jenyyyy... Ale się cieszę!! :D

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

To już za niecałe 2 tygodnie :D Ale się nie mogę doczekać ;D

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Ja też :D Już chyba godziny zacznę odliczać xD

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

Narazie odliczaj dni :D Jakbyś zaczęła odliczać godziny, to by Cię chyba troszkę zdołowało ;D Bo TROCHĘ ich jest :D :D :D Ale warto poczekać ;))

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Ok - racja :D To będę odliczać dni :D I fakt - czekać warto ;)

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

To może ja zacznę ołk? ;D

13 :D

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

12 :) :) :) :) :)

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

11 :D :D :D :D

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

Pewnie zaczna od 3 bo tak tez tv4 swojego czasu przestało nadawać BH to pewnie skonczy na 5 tak jak sie skonczylo na polsacie :)

ocenił(a) serial na 10
kleofasa02

Oby nie. Chciałabym to wreszcie obejrzeć do końca, choć wiem, że dalsze odcinki są coraz nudniejsze. Ale chciałabym i to bardzo ;)

10 :D

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Ja też bym chciała ^^ Zresztą... Kto by nie chciał?! :D

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

9 :D :D :D :D

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

8!!! Ej! Czemu tylko ja i Pinky_Emm odliczamy??!! Chyba tylko my czekamy na ten serial...

Oldzia_

ja tez odliczam tylko tak skrycie xD hahaha;p

ocenił(a) serial na 7
imagination90

7!! :D
No jak skrycie?! Podziel się z nami swoimi emocjami xD

Pinky_Emm

dołączam się ;)
6!!! ;D

<za krótki>

ocenił(a) serial na 7
Ensename373

na tv4 bedzie leciał 3 sezon tak?
a mam prośbę, czy ktoś mógłby mi napisać ile jest sezonów i ile każdy z nich ma odcinków. byłabym wdzięczna
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
kasian1990

jest 10 sezonow a wszystkich odc jest 291 czyli ok 29 odc na sezon

ocenił(a) serial na 10
ewcia0133

5 :D :D :D :D :D :D

Oldzia_

4 xD Żeby nie było że sie z wami nie ciesze;P hehehhee

ocenił(a) serial na 10
imagination90

3!! ;D ;D

Oldzia_

dwa dwa dwa dwa! 2 2 2 2 2 ! hihihi xD
[za krótki]

imagination90

Fajnie że juz jutro leci tylko nie mam tv4....:(

ocenił(a) serial na 10
Tai_Pan

A ja będę mogła oglądać tylko 2 razy w tygodniu :/ Ale co tam :)

To już jutro!! :D :D

Oldzia_

to już dzisiaj xD
dwa razy w tygodniu to nie tak najgorzej, ja oglądać będę tylko wtedy, gdy tak jak dzisiaj mi się poszczęści (miałam koncert na OSIR'ze, skończył się po 12, ja biegiem na autobus...dobrze, że się spóźnił, bo bym nie zdążyła)...bo od poniedziałku do piątku wracam do domu autobusem o 15.40, a jak do domu dochodzę, jest ok 16.30...

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

O jaaa ;D ;D Nie cała godzina ;D I znów mamy bh <jupi> :D :D :D

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

*niecała

Oldzia_

a ja dzisiaj nie oglądałam:( co byłO???? :(((((((((

imagination90

Jim i Cindy w końcu stają się członkami klubu i zajmują domek 33. Steve zostaje wylany z Peach Pit...Brenda zaczyna wymykać się do Dylan'a, ale zostaje przyłapana, co doprowadza jej rodziców do furii; W końcu decyduje się opuścić dom i przeprowadzić do Dylan'a...Kelly i Donna omawiają swój wyjazd do Paryża; Rodzice Donny odwołują swój rozwód, a David przyłapuje ich jak się kochają; Jackie Taylor idzie do szpitala rodzić.

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

Dzisiaj mnie rozwalił tekst Davida :D

Jackie: Wody mi odeszły.
David: To nie dobrze, o tej porze trudno o hydraulika.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szkoda, że niedługo koniec pary Dylan&Brenda ;((

Oldzia_

o tak, tekst był rozbrajający ;D

tez tego żałuję, no ale cóż, czasu cofnąć się nie da ;/ to tylko serial, ale szkoda, że zawalili tak fajny wątek...

mógłby ktoś opisywać (oczywiście w wolnych chwilach;)), te najważniejsze wydarzenia z poszczególnych odcinków? bo ja jednak nie będę miała możliwości obejrzenia...;/

Ensename373

hahaha ten tekst już był moim ulubionym jak BH90210 leciało na polsacie xD szkoda ze nie moglam znowu tego zobaczyc:(
Eh ale dzisiaj też było fajne:) Zwłaszcza Steve i bliźniaczki xD