PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !

ocenił(a) serial na 10
Czekoladova_Czekolada_

Oj tak :( W ogóle mam wrażenie, że pierwsze odcinki (a raczej pierwsze sezony) były świetne, a teraz im dalszy sezon tym bardziej wieje nudą :( Chyba już nie wiedzieli co wymyślać i tak wszystko jest "na siłę" :/

Oldzia_

dokładnie.zgadzam sie z Tobą! Dalsze serie sa już na siłe;(

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Dziewczyny może wskoczycie do mnie na bloga? Mam taką dłuuugą ankietę :) O ile lubicie ankiety ;)

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Nom ja już byłam :P Bardzo fajna ankieta :P Super Pomysł :]
Buziaki;*

ocenił(a) serial na 10
Czekoladova_Czekolada_

Dzięki :*
Też uważam, że takie ankiety są fajne, bo można się dowiedzieć o każdym, co lubi, czego nie. Co go złości, co rozwesela - lepiej można się poznać :) Także polecam każdemu wykminić coś w tym stylu ;)

Oldzia_

ohhh dziewczynki właśnie oglądałam nowy trailer 90210 na którym jet Brenda! i Kelly;) ehhh już sie nie moge doczekać na premiere...Napewno nie bedzie lepsze od starego ukochanego Bh90210 ale to też może być niezłe boo wkońcu pojawi sie Shannen;) pozdrawiam muAa;*

imagination90

*doczekać na premiere --> uu jaki błąd :/ przepraszaaaam ;P hahaha doczekać premiery;)

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Ja tam nie zwracam uwagi na takie błędy :D
Co do tego trailera, to też oglądałam i bardzo się cieszę, że będzie Brenda i Kelly :) Ale i tak jestem zawiedziona, że nie będzie całej ekipy :( Szczególnie Dylana :(

Oldzia_

ojjj taaaak Dylan ;) wielka szkoda:( a co do błędów to już nauczyłam sie zaraz poprawiać bo nie wszyscy są tak wyrozumiali jak Ty i wytykają to potem i czasem zdaża sie że wybucha na ten temat gorąca dyskusja;) tak więc nie dziw mi sie ,że "dmucham na zimne" xD pozdrowionka;*

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Wiem, rozumiem Cię :) Na forum Charmed jest jedna taka co się wszystkich o wszystko czepia, z resztą o ile pamiętam tutaj też była :P

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

heh ja też oglądałam :P z tymi błędami rozumiem xD Ojj czepiają się ...
A kiedy u ciebie jakaś notka będzie [?] Bo ja chce komenta zostawić ;)
Buziaki Dla Was ;*

ocenił(a) serial na 10
Czekoladova_Czekolada_

Miałam kiedyś wybory miss na blogu, teraz planuję wybory mistera :)
Nie wiem kiedy, jeśli jutro będzie mi się bardzo nudzić to dam jutro, ale raczej będę się jutro pakować :P Prawdopodobnie jak wrócę do Polski we wtorek :) Więc we wtorek będzie napewno :D

Oldzia_

jaki ten blog ma adres, to może i ja jakiegoś komentarza wstawię ;)

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

Klikasz na mój nick i jesteś na blogu :)
Ale widzę, że już trafiłaś :D

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Hihi no z tym misterem też fajny pomysł :P Buźka ;*

ocenił(a) serial na 10
Czekoladova_Czekolada_

Dzięki ;))
Hilaryyduffsweet i BrePrue, może założycie na blogu u siebie choć po jednej notce, nie musi to być nic wielkiego, wystarczy TEMAT WOLNY, a ja (pewnie nie tylko ja:)) bym Wam mogła pisać w komentarzach o nowych notkach? Co o tym myślicie?
Buziaki :* :* :*

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

No właśnie :P Ja też chce komentować [!] :P
A u mnie nowa notka ;P

Czekoladova_Czekolada_

nie wiem jak Hilaryyduffsweet, ale ja spróbuje coś tam napisać ;) do wieczora coś pojawić się powinno... xD

Ensename373

Super BrePrue :D
W końcu będę mogła komentować u Ciebie ;D :]

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

To się cieszę, że się pomysł podoba ;))
Buźka :**

Oldzia_

więc tak; zapraszam do komentowania xd

zauważyłam, że za którki

Ensename373

tam krótki powinno być...

głodna byłam i stąd ten błąd ;)

Ensename373

hmmmm szczerze mówiąc nie miałam zamiaru pisać bloga , ale skoro mnie do tego namawiacie spróbuje:) Notka powinna sie pojawić jeszcze dzisiaj;) ooo i ostrzegam ,że zapewne bedzie beznadziejna ,bo nie mam na nią pomysłu:) ;*

imagination90

Na pewno będzie super !! :D

Frantic_Girl

Wedle życzenia notka już jest;) Mam nadzieje ,że się spodoba ;)

imagination90

podoba się, podoba xD

<za ktrótki> <za długi> <w sam raz>

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

A ja już komenty zostawiłam ;]
Super Notki Dziewczyny ;]
Buziaki ;*;*;*

ocenił(a) serial na 10
Czekoladova_Czekolada_

Już skomentowałam :) :*

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Od września "Beverly Hills 90210" nie będzie emitowane na antenie Polsatu.

ocenił(a) serial na 10
Dylan_McKay

Tak myślałam :( Ale beznadziejny i tandetny jest ten polsat!!!

Oldzia_

cooo??? o nieee no prooosze tylko nie to:( ehhh no ale w sumie szkola sie zacznie to i tak nie bedzie jak oglądać:(((

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Mogliby puścić o 15.00 albo coś w tym stylu :P No ale jacy ludzie tam pracują? Puszczają po 10 razy jeden i ten sam sezon "I kto tu rządzi" albo jeszcze coś bardziej tandetnego, a nawet raz do końca nie puszczą BH :/ Jakimi trzeba być? :/ Ehh :(

Oldzia_

wstyd sie przyznać, ale ja w wakacje strasznie opuściłam sie w oglądaniu BH90210...jeszcze te odcinki z Brendą oglądałam a potem to ja mi sie przypomniało ;/ jednak bez S.Doherty ten serial to nie to samo... ;(

ocenił(a) serial na 7
Ensename373

Ehhh... Totalna porażka z tego Polsatu jest. To w ogóle po co zaczynali emisję BH, skoro nawet nie mają zamiaru jej dokończyć?! Beznadzieja totalna...
A tak w ogóle, to kto dzisiaj oglądał i mógłby opowiedzieć albo streścić? Byłabym wdzięczna.

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

No właśnie ja też nie oglądałam :/ Również byłabym wdzięczna za streszczenie...

Oldzia_

łiii a ja oglądałam xD I bardzo mi sie podobał;) Już streszczam;)
No więc tak...Dona i David pojechali do Portland. Dona do chłopaka a David do matki. Okazało się,że matka Davida zniknęła i Dona pomagała mu ją odnaleść.Ray był o to zły.Pokłócili się bo Ray popchnął Done.Jednak Dona szybko mu wybaczyła. Okazało sie ze matka Davida jest chora psychicznie.Udaje im sie ją odnaleść i razem z ojcem chcą ją zabrać do Beverly Hills i pomóc jej stanąć na nogi. Dylan chce sie zachipnotyzować na potrzeby scenariusza.Valerie robi sobie tatuaż na plecach.
I w zasadzie tyle sie działo dzisiaj.Cały odcinek raczej sie kręcił wokół Davida i Dony.Aha i wygląda na to że David chciałby wrócić do Dony . I osobiście uważam że byłby to świetny pomysł bo chociaż jedna stara para byłaby znowu razem;)
ehhh ale sie rozpisałam xD buziaczki;*

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Wielkie dzięki!! :* Wg. mnie Donna i David świetnie do siebie pasują :) Tak jak pasowali do siebie Dylan i Brenda... Buuuuuuu ja chcę Brendę :( :(
A jak to się stało, że ten Ray popchnął Donnę? To było jakoś specjalnie? I w jakich okolicznościach?

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Ray popchną Don bo nie przyszła do klubu jak miał koncert tylko z Davidem szukała jego matki jak ja popchną to Don poszła do Davida do lazienieki w pokoju hotelowym Davida a jak Ray przyszedł po nią do Davida to David nie wiedzial za bardzo o co sie pokłócili Don wyszla z lazienki wybczyla Ray`owi i poszli razem do swojego pokoju

ocenił(a) serial na 10
jago18

Dzięki za info :)
No to widzę, że temu Ray'owi już odbija :/ I to zdrowo :/ A tak go libiłam na początku... Taki słodki chłopaczek. Cóż :/

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

*lubiłam

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Ojoj... Faktycznie mu odbija :| Ja też go lubiłam, ale jak już poszedł z Valerie do łóżka, to w sumie już go skreśliłam. Donna w sumie bardziej mi pasuje do Davida niż do Ray'a :P
A co dzisiaj było? Bo też nie mogłam oglądać (ahhh... te wkacyjne wyjazdy xD).

ocenił(a) serial na 7
Pinky_Emm

* wakacyjne

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

No właśnie ja też nie oglądałam, bo nie było prądu :( http://www.seriale.pl/news/opisy/bever.htm -> znalazłam tą stone na google, tam są streszczenia wszystkich odcinków :) Dziś był 140 odcinek. Ze streszczenia wynika, że całkiem ciekawy odcinek nas ominął :/

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Ok - dzięki :) Zaraz sobie przeczytam :)

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

Pinky Emm, może wpadniesz do mnie na bloga? Mam wybory najprzystojniejszego aktora :)

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Ooo ^^ Jasne, że wpadnę :D

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

Dzięki za komentarzyk :** Dodaję Cię do ulubionych użytkowników :**

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Nie ma za co :D Czysta przyjemność :D Ja również dodaję :*

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

Masz może gg?