PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !

xDDDDD

Niestety nie , ale możesz przeczytać księżki . Też mam nadzieję że wspólnymi siłami coś wskuramy .
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

ja już napisałam z 10 wiadomości do nich o_O nie odpisują nic! szczyt chamstwa! no ale co poradzić :( w dzisiejszych czasach tylko tyle można powiedzieć o polskiej telewizji...a zwłaszcza o polsacie...

xDDDDD

Moze za malo osob pisalo w tej sprawie...Juz sama nie wiem. Oni sa jacyc nienormalni...Niby film dla mlodziezy a emituja go o 10:30;/
Nie wiem co robic...a moze jakbysmy poprosili inna telewizje np TVN, zeby znow zaczeli emitowac ten serial. Trzeba dzialac;)

paulinka09_1990

zgadzam sie z tobą może znowu zaczęli by emitować
oby

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Maila wyslalem i otrzymalem standardowy tekst:/ ,,Po przeprowadzaniu różnych analiz Zarząd Telewizji Polsat podjął decyzję o zmianie godziny emisji serialu "Beverly Hills 90210".
Niestety nie mogę udzielić jednoznacznej odpowiedzi na pytanie czy możliwa będzie ponowna zmiana godziny emisji ponieważ o tym decyduje Zarząd oraz dział planującey naszą ramówkę programową.
Oczywiście Pana prośbę przekażę do tego działu oraz do Zarządu." Chyba nie ma co liczyc na zmiane decyzji!!!

xDDDDD

Napewno nie wolno się poddawać . Nie tak szybko . Zgadzam się , polsat to szczyt chamstwa !!!!! A tak się cieszyłam że dalej będe mogła oglodać Shannen .......no ale cóż trzeba walczyć , nie ma nic za darmo...

ocenił(a) serial na 9
xDDDDD

ja powoli zaczynam rezygnowac. Oni nie potrafią nic zrobić. Zarząd to pewnie same starce (nie obrażam nikogo po prostu nie widzę innego rozwiązania). Oni nie znają się na gustach młodzieży. Napiszmy do TVN-u:) Przynajmniej zwiększy im sie oglądalność i utrą nosa polsatowi:D

ocenił(a) serial na 6
piratka4

racja ! niech TVN utrze nosa tym draniom z polsatu o_O

xDDDDD

Nieee . Tvn nie dobrą stacją . Lepiej do tvp1 . To naprawde jalepsza stacja telewizyjna , no i nie puszcze reklam .

xDDDDD

sorry pomyłka
Nieee . Tvn nie dobrą stacją . Lepiej do tvp1 . To naprawde najlepsza stacja telewizyjna , no i nie puszcza reklam

xDDDDD

mnie jest obojętne czy tvp1 czy tvn to puści ważne żeby w normalnych godzinach

xDDDDD

Jeszcze HBO mogłoby emitować ale to niemorzliwe :) .
Jednak dalej uwarzam że jedynka jest najlepsza

xDDDDD

o nie nie ;P Nie HBO bo nawet nie mam tego programu;P

xDDDDD

zgadzam sie z tobą HBO nie bo rownież nie mam tego programu ale tak np tvp1
tvp2 tvn bo ta cała reszta mi nie odpowiada bo nie chce chodzić do rodziców na tv

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Też uważam że najlepsza byłaby TVP1, no ewentualnie TVP2. Ale jest pytanie - czy te stacje mają wykupiony serial? Chyba raczej nie. TVN podobno ma CAŁY. Ale myślę, że TVN nie zgodziłby się emitować w najbliższym czasie, a jeśliby nawet to o jakiejś beznadziejnej godzinie ;/ No ale cóż, warto spróbować ;)

Oldzia_

No to co piszemy do tego TVN-u?? Ja jestem nawet gotowa wyslac taka petycje, ale musiałabym mieć podpisy ludzi....tylko jak to zrobic? Ma ktos jakis pomysł??

ocenił(a) serial na 10
paulinka09_1990

Ja jestem za ,mogliby puścić na Tvp1 , bo TVN ma za dużo reklam i wątpie czy by się zgodzili no bo przecież teraz zaczeli puszczać nowe seriale i programy np; teraz albo nigdy itp ,chociaż nie zaszkodzi spróbować :)
Pzdr :***

Czekoladova_Czekolada_

Mi sie wydaje ze na tvp1 albo tvp2 nie puszcza go, bo to stacje panstwowe, a TVN jest stacja prywatna i kiedys juz emitowali ten serial... Ale watpie zeby sie zgodzili skoro na polsacie go emituja...to nie jest taka prosta sprawa...Ja zaczne wypozyczac sobie ksiazki BH bo to jedyne rozwiazanie....;/

ocenił(a) serial na 6
paulinka09_1990

ja mam taki pomysł żeby każdy napisał od siebie do TVN-u z prośbą o wyemitowanie Beverly Hills 90210. a do tego niech każdy kto wyśle do tvn-u taką prośbę niech poda również adres tej strony fimwebowej właśnie tej gdzie tu piszemy żeby zobaczyli ilu nas jest. niech TVN to zobaczy wtedy może coś wymyślą. bo polsat to badziewie a TVN może coś wymyśli i da radę wyemitować :) pozdrawiam ;*

xDDDDD

No to od dziś zabieramy sie do roboty. Kazdy niech napisze do TVNu. Trzeba zaczac w koncu cos robic a nie tylko gadac. Pzdr

paulinka09_1990

Myślę że to jest bardzo dobry pomysł!! Napewno nam nie zaszkodzi wysłać wiadomości do TVN. Ale bym się cieszyła jakby zaczęli puszczać BH90210 na TVN przynajmniej oni by tego tak nie przerwali jak polsat!!

Frantic_Girl

no tvn nie byłby głupi...o ile puści o normalnej godzinie;p Czyli najlepiej wieczorem xD Albo już nawet wcześnie rano;P Poświęce sie i bede wstawać xD Bylebym była w domu kiedy bedą emitować! ;)

imagination90

Nom ja też bym się mogła poświęcić byleby nie było znowu zabardzo wczas xD
Pozdrawiam;*

xDDDDD

zgadzam sie z wam ja również napisze może co s na sie uda wykąbinować

xDDDDD

wysłałam e-maila do tvn ciekawe czy odpiszą mam nadzieje że oni coś zdziałają

xDDDDD

A mi się wydaje że tvn to fatalny pomysł . Musiałabym chodzić na telewizor mamy ....... Tvp 1 byłby najlepszy i jeszcze ( jak dla mnie ) HBO . Ja spróbuję napisać do jedynki , albo właśnie do HBO .

xDDDDD

to jak już tak to tvp 1 jest lepsze a HBO uważam że na pewno tego nie wyemituje

anulka12082

HBO?? Dziewczyno weź się zastanów!! Pomyśl, że nie wszyscy mają ten kanał telewizyjny! A pozatym to chyba nic Ci się nie stanie jak będziesz chodzić ogladać TV do mamy! Już nie wymyślaj tylko pomyśl troche obiektywnie!Albo chcemy żeby ten film wyemitowali w uzgodnionej stacji telewizyjnej albo nie!

ocenił(a) serial na 6
anulka12082

hbo to na miliard procent tego nie wyemituje :) a najlepsze moim zdaniem jest TVN bo utrą nosa polsatowi
ale tvn raczej się nie zgodzi bo mają już mnóstwo programów
tvp1 mógłby się zgodzić bo tam nie ma nic takiego ciekawego
więc piszmy do TVN i TVP1 :) i zobaczymy jak szanują widzów :D

xDDDDD

Zgadzam się , piszmy do tvp 1 . Zgadzam się też że są minimalne szanse że HBO to wyemituje , ale próbować trzeba , nie ?

xDDDDD

Piszmy do TVP1 i do TVN bo jak się nie uda na TVP1 to może się uda na TVN ;) A tak to nie wszyscy mają HBO a w ogóle HBO nie emituje takich seriali !!

Frantic_Girl

Ja napisze narazie do tvp 1 . Nie wiem dlaczego ale ja wprost niecierpie tvn. Najlepsza jest jedynka , dwójka też mogłaby być .

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

"Po przeprowadzaniu różnych analiz Zarząd Telewizji Polsat podjął decyzję o zmianie godziny emisji serialu "Beverly Hills 90210".
Niestety nie mogę udzielić jednoznacznej odpowiedzi na pytanie czy możliwa będzie ponowna zmiana godziny emisji ponieważ o tym decyduje Zarząd oraz dział planujący naszą ramówkę programową.
Oczywiście Pani prośbę przekażę do tego działu oraz do Zarządu."

taką jak ta wyżej dostałam wiadomość od Polsatu. czyli co na razie emisja nie zostanie zmieniona ale liczy się fakt że dostałam odpowiedź czyli może coś się zmieni.. pozdrawiam Was serdecznie :)

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Dostałam od polsatu list o takiej samej treści jakiś niecały tydzień temu. Choć na ogół jestem optymistką, nie sądzę aby polsat zechciał zrezygnować z tych durnych chirurgów na rzecz BH90210 :(

xDDDDD

Może.....mam taką nadzieję ................
buźka

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

chyba wszystkim wysylajacym polsat wyslal ta sama wiadomosc

xDDDDD

A mi żadnej nie wysłał żadnej wiadomości :(
Ale cóż chyba się proszą o jeszcze jednego emaila z mojej strony
Pozdrawiam

xDDDDD

Ja wysłałam już maila do tvn, może z 10 do polsatu i zero odpowiedzi...Wypożyczyłam sobie książki BH90210 choć cięzko jest dostać wszystkich w komplecie....byłam już we wszystkich biblitekach w mojej okolicy. W jednej mieli tylko 5 ale i tak nie w tej kolejności co potrzeba a w pozostałych w ogóle... Chyba będę musiała kupić w antykwariacie o ile są albo zamówić na allegro.

ocenił(a) serial na 6
paulinka09_1990

aly wypożyczyłaś książki ze spisami wszystkich odcinków? czy jak np ktoś opisywał wrażenia z grania w tym serialu?? wiesz o co mi chodzi? :)))

xDDDDD

Są na allegro , ja właśnie zamówiłam sobie trzy . A wie ktoś może ile jes ich wszystkich ??
Pozdrawiam

xDDDDD

Wszystkich jest ich 14. Ja wypożyczyłam normalne książki na podstawie filmu. Ciężko jest dostać wszystkie;/ Na allegro są wszystkie za 40 zł ale nie wiem czy je zamówię...Może w antykwariacie są

paulinka09_1990

Brenda Walsh...hmmm chyba wcześniej miałaś inny nick co;P

xDDDDD

Tak , wcześniej miałam "Karina12a"

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

Karina czemu nie klikasz 'odpowiedz' <--- na każde pytanie do Ciebie od użytkownika tylko klikasz 'odpowiedz' na podany przez siebie temat ?? chyba wiesz o co mi chodzi :)))

xDDDDD

Bo i tak efekt jest ten sam :)

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

aha :D:D a widziałaś jeszcze jakiś film z shannen?? ja widziałam: another day, okna strachu, koniec świata, gorące hawaje, portret, diabelskie gimnazjum, wbrew pozorom, szczury z supermarketu, sypiając z diabłem, loteria śmierci ooj i dużo jeszcze wymieniać :D:D

xDDDDD

Możliwe ...ale zapamiętałam ją jako Brendę i Prue .

ocenił(a) serial na 6
xDDDDD

aha

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Hehe ,a ostatnio dokłanie to nie pamiętam kiedy ... leciał na TVP2 film z serialową Doną( tori spelling ) ... niezmieniła się za bardzo od razu ją poznałam ... tytuł filmu " Urodzisz moje dziecko "
Pzdr :)

ocenił(a) serial na 6
Czekoladova_Czekolada_

ooj ale już czasu minęło od tego beverly hills kiedy zaczynali grac tzn tak jak my ich poznaliśmy 18 lat! niektórzy z aktorów wcale się nie zmienili. ale mi się wydaje że widzom najbardziej pozostaną w pamięci odcinki te początkowe z tymi aktorami co grali na początku :))