PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !

xDDDDD

Mam nadzieje że nie zmienią bo tak to nie będziemy mogli oglądać Beverly Hills;/ Popieram Cię karina12a :)

Frantic_Girl

bierzmy sie za wysyłanie wiadomosci chyba z widzami beda sie choc troche liczyc bo jak przeniosa serial tylko na 10.30 to marna bedzie ich ogladalnosc

xDDDDD

Mam nadzieję , ale z polsatem nic nie wiadomo.............

xDDDDD

zgadzam się...z Polsatem nigdy nic niewiadomo,....ale co oni sobie w ogóle wyobrazają?mają zamiar puszczać serial dla nastolatków o godznie 10.30...chyba ktoś ich powinien uświadomić,ze my o tej godzinie w szkole jesteśmy...

Ensename373

Macie wszyscy absolutną rację!!! Musimy coś zrobić, bo inaczej całkowita klapa, ja osobiście już zaczne pisać do polsatu, ale jeden list nic tu nie zdziała i musimy wszyscy zawzięcie pisać nawet po kilka a nawet więcej listów od osoby...w końcu muszą nam oddać serial, bo chyba nie macie zamiaru oglądać tego tandetnego czegoś pt. "I kto tu rządzi"...JA NIE ZAMIERZAM!!!! Poza tym to puszczają jeszcze o 20:00, więc sory, ale kto będzie to oglądał 2 razy???

Ania0393

a mają zmienić ??? hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa !!!!!!!!! jestem najszczęśliwsza na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! złoże jeszcze kilka kont mailowych żeby napisać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bh902210 dołem !!!!!!!

xDDDDD

Wiem co to znaczy kłócić się z tobą i nie zamierzam ponownie tego robić . Ale proszę cię spójrz na tytuł tematu !

xDDDDD

No właśnie Cherry popatrz na tytuł tematu jak widać nie jest on dla Ciebie !!

xDDDDD

O nie!!! o nie!!! o nie!!!
O nie!!! O nie!!! O nie!!!

samantha87

Taaaaa...
Ja oczywiście bym z wami powalczyła, ale zaczynam lekcje o 13_20 więc dla mnie jest idealnie. Jak zrobią ok. 16 to sobie nic nie obejrzę...

xDDDDD

Weszłam na tą stronkę i napisałam do Polsatu, mam nadzieję, że coś z tego będzie. Pamiętam ten serial z dzieciństwa i byłam naprawdę szczęśliwa kiedy się dowiedziałam że będę mogła znowu go obejrzeć. Oglądnęłam każdy odcinek...

mila34

a mi tam teraz godziny pasują.chodze na popołudnie wiec jeśli nie oglądne wieczorem oglądam rano a jeśli nie rano to wieczorem ;) tak mi sie fajnie składa że prawie zawsze jestem w domu gdy jest albo o 16.50 albo 10.30 ;)no ale jakby miał być tylko o 10.30 no to nie zabardzo :/

xDDDDD

No jak Ci godziny pasują to masz szczęście , ale nie wiele jest takich osób
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Według mnie powinni zamienić "Bh90210" z "Pierwszą Miłością" (chodzi o czas antenowy) a powtórki emitować gdzieś koło 14 lub 15.

xDDDDD

No . Byłoby nawt ok.

xDDDDD

Wysłane. Nieeeeee chce zadnych Chirurgów chce BH jak większość! Może nie włączajmy tv jak beda lecieli Chirurdzy i spadnie im oglądalnośc i znowu wstawią nasze BH:D:D Tylko że przypominam sobie jak dużo osób pisało w sprawie "Kevin sam w domu" żeby puścili w święta bo to juz tradycja to nic sie nie zmieniło:( puścili po sylwestrze a nie w święta:(

użytkownik usunięty
xDDDDD

Jeden list nic nie zdziala,dlatego FANI BH 90210 JEDNOCZMY SIę!Ja tez napisze,ale nie wiem czy to cos da.Bo jak raz napisalam do polsatu zeby czesciej puszczali filmy z moimi ulubionymi aktorami,to otrzymalam odpowiedz typu "POSTARAMY SIę".Napisalam po raz drugi,to juz wogole nie odpisali!Pozatym bh 90210 to serial glownie dla mlodych,nastolatkow (choc oczywiscie nie tylko :)) a w dni powszednie przeciez o tej porze jestesmy w szkole!Ja nie chce glupich chirurgow,ja chce bh tak jak bylo na poczatku o 16.30.Dla tych co maja do pracy na 2 zmiane niech puszczaja i o 9.30 powtorke a dla nas o 16.30.Albo o innej porze,kiedy uczen moze juz se spokojnie obejrzec.Teraz sa jeszcze wakacje to pol biedy,ale we wrzesniu tez chcialabym sobie bh obejrzec.A moze rozwiazaniem byloby,gdyby zrobili tak jak TVN 7,czyli puszcza bh w dni powszednie rano,jak jest teraz,ale za to w sobote wszystkie 5 odcinkow z tych 5 dni.Byle,zeby i nastolatek i ten starszy mogl obejrzec!To zbierzmy sie i opiszmy,piszmy,az klawiatura sie zniszczy :)

xDDDDD

dla mnie to jest chore że zmieniają godziny BH przecież kto to będzie oglądać chyba jakieś stare babcie nie oni się pukną w łeb

anulka12082

o cholerka! nie wiedziałam że od poniedziałku będą chirurdzy! no to teraz BH90210 będzie tylko o 10.30? ehhh no to nie zafajnie...będe mogła oglądać tylko 3 razy w tygodniu:(

imagination90

o nie! tylko nie o 14 czy 15 ! bo wtedy już wogule nie oglądne ;( Najlepiej jak dla mnie albo wieczorem ok.18 albo wczesnie rano....7 czy 8...

imagination90

Ludzie jest szansa, że zmienią godziny emitowania ale nie jestem pewna na 100%...dostałam odpowiedź od polsatu i mój list ma iść do jakiegoś tam zarządu, który zajmuje się ramówką czy jakoś tak i babka mi odpisała, że postarają się to zmienić:))

xDDDDD

A może ktoś by zadzwonił na podany na stronie polsatu numer i sie dowiedział dlaczego zmienili godziny? (22)514 52 50? Bo ja dzisiaj patrząc na program teleiwzyjny zauwazyłąm ze Ci "Chirurdzy" trwają 5 minut krócej niz Beverly , i wtedy "I kto tu rządzi" moze sie zaczynac o 17:25 ...ale wątpie zeby chodziło o głupie pięć minut.

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Oczywiście najlepiej by było jakby pozostało tak jak jest... Ale jeżeli im tak zależy na tych "Chirurgach" to może by im podsunąć żeby emitowali BH90210 w soboty?

Oldzia_

ja tez dostałam odopwiedz o d polastu napisali ze decyzje o zdieciu Beverly podjoł zarzad moze i jeszcze cos zrobia z ramówka ale to nie jest zalezne od osoby która odpisała mi na meila

xDDDDD

A mi nie odpisali pomim,o że wiadomość wysłałam w niedziele !!!!!!!
Dobry pomysł - jak będą hirurdzy nie włączajmy polsatu , spadnie im oglondalnosc to może tłumoki coś zrozumieja.....

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Noo to klapa :(( Nie pooglądam :(( o 10:30 jestem zawsze w pracy :(((

xDDDDD

ja tez siedze dzien w dzien o tej godzinie w pracy wiec koniec z ogladaniem mojego kochanego serialu :(((

xDDDDD

Ja też bardzo lubię Beverly Hills, 90210, ale Chirurdzy też są super (wcześniej lecieli na polsacie o ok 12 w nocy)

SYDNEY

Ja tam wole Beverly Hills :)
Pozdrawiam ;*

xDDDDD

Ja też . Ale może zrypany polsat przejmuje sie CHOCIAZ opiniami widzow . Muszą to puszczać o normalnej porze , nie daruje im tego !

xDDDDD

kurwa obejrzałem 37 odcinków i koniec
w tym polsacie w ogóle nie myślą

xDDDDD

Zgadzam się .

xDDDDD

chirurgów jeszcze ze 100 razy powtórzą a BH nie kurde co oni tam nie myślą

xDDDDD

hej.mi też odp,że to zarząd podjął taką decyzję.....napisałam Im co o tym myślą fani serialu....Taka godzina dla młodzieżowego serialu!Porażka!Mam nadzieję,że jak dalej będziemy pisali e-maile i listy to coś zmienią z tą emisją!

agatka_niunia_2

Ja też mam taką nadzieje bo to chyba serial jest dla nas a nie dla jakiś dziadków bo tylko oni będą mogli wtedy oglądać ten serial ;/

xDDDDD

Dokładnie .

xDDDDD

jak tacy madrzy to niech sobie "Chirurgow" dadza na 10;30...;/;/ a Beverly Hills ma wrocic na 16;50!!!!!

xDDDDD

kurcze mam nadzieje że nie będą tego puszczać o 10,30. W sobotę by było najlepiej, ale również polecam książki mają taki sam tytuł jak film :) pozdro

anulka12082

heh, przeczytalam na razie tylko 6 i jak dotad wszystkie mi sie podobaly;)w sumie to nawet i by mogli w soboty puszczac, tzn w kazdym razie nie od poniedzialku do piatku o 10.30...

Ensename373

no też mi sie wydaje że sobota nie byłaby zła....ale z drugiej strony...cały tydzień czekac na kolejny odcinek?chyba bym umarła xD Ja dalej utrzymuje że najlepsza pora emisji to 18;P chyba każdy już jest wtedy w domu no nie ;P

imagination90

o i z tym muszę sie zgodzić...a jakby udało się jeszcze przesunąć BH90210 najpierw na godzine 16.50 a potem zamienić z Pierwszą miłością....wtedy dla mnie byłoby poprostu cud miod i orzeszki hehe;)

xDDDDD

A ja lepszej godziny niż 16:50 sobie wymarzyć nie mogłam....no ale
PISZMY WSZYSCY DO POLSATU może nas posłuchają !!!!

xDDDDD

ja o 10.30 mam możliwośc oglądania tylko w poniedziałek bo mam na 13.20.w mojej kalsie ogląda to 3/4 osób i wszyscy są za zlikwidowaniem chirurgów na 12 w nocy tak jak było.poza tym CH miał być 4 sezon a puszczają od poczatku ;P. BH90210 ma wielką oglądalnośc ale ja moge o 16.5 obejżec tylk owe wtorek,czwartek i piatek bo mam chór i koło teatralne w pon i środe. 18 dla mnei to idealna pora bo wtedy już jestem w domu na bank i mogę oglądać ;))
a jak by było o 20 to już wogóle bajka xD

xDDDDD

zgadzam się że na 18 było by idealnie bo wtedy każdy wraca z zajęć i ma możliwość oglądać ale czy to zmienią mam nadzieje

anulka12082

no jak ja już mówiłam 18 godzina jest idealna...ale raczej nie realna :/ No bo wtedy leci ta głupia(bez urazy dla fanów,to tylko moje zdanie) "Pierwsza Miłość"...raczej tego nie przesuną ;(

xDDDDD

Mi by odpowiadała każda godzina od 15:15 w górę . Ale najbardziej tak jak było o 16:50 , wtedy wszystkie seriale układały mi się super jeden po drógim najpierw "Moda na sukces " potem Beverly hills a zaraz potem pierwsza miłośc....... Ale jeśli oni są tacy mądrzy to niech jeszcze czasrodziejki puszczą we wtroek o 10 rano , a Jak oni śpiewają w poniedziałek o 9 . Jak dla takich durniów to idealne pory , a przez cały dzień niech lecą popiepszni chirurdzy , idealnie prawda ?????

xDDDDD

tak naprawdę to pierwszą miłość oglądałam tylko przez to że wcześniej leciało BH

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Święta racja prawie się załamałam kiedy usłyszałam że o 16:30 bęą Chirurdzy a Beverly hills o 10:30!!! przecież młodziesz w tym czasie jest w szkole i nie będziemy mogli oglądać tego SUPER serialu ehh
PODPISUJCIE SIĘ MIEJMY NADZIEJĘ , ŻE PO NASZEJ INTERWENCJI POLSAT PRZEMYŚLI SWÓJ DURNY POMYSŁ !!!!!!!!!!!!!
PRZECIEŻ TEN SERIAL JEST DLA MŁODZIEŻY , CZY ONI NIE WIEDZĄ ŻE NORMALNA MŁODZIEŻ O TEJ GODZINIE JEST W SZKOLE ???? żAłOsNe !!!!!!

Walczmy do końca nie damy się !!!!!!
Pzdr. dla fanów ( Brendy, Brendona , Kelly , Donny , Steava , Andrei,Devida i innych !!!! ogólnie to BEVERLY HILLS 90210 !!!!!)

Czekoladova_Czekolada_

o Marika widze że też jesteś fanką Hilary Duff:) Pozdrawiam gorąco ;) ;*

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Hehe no Ba !!! Hilary Duff górą :P , a wracając do Beverly Hills 90210 to ja też napisałam bardzo długi list i mam nadzieję , a nawet wiem (hehe) ,że nie tylko ja :P Również Pozdrawiam :*