Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !
"Beverly Hills 90210" będzie emitowane w wakacje, więcej na ten temat przeczytacie tutaj: http://www.bh90210.yoyo.pl/viewtopic.php?p=10366#10366
ooh i złapałaś mniee... mnie powoli traci :((( ze względu na Dylana i Kelly i ich związek :(( i to że w finale tego sezonu odchodzi Brenda....
no ale i tak będę to lubić ze względu na Steve'a Davida Andreę Brandodna i nawet Donnę :D i dzisiaj nawet obejrzę ;D;D buźki ;*
A ja Słońce wszystko wyczaje;P hehe i co oglądałaś dzisiaj BH? Było coś ciekawego?;> Bo ja tradycyjnie w szkole byłam:(
nie oglądałam :((((((((((( a wiesz dlaczego?? polsatu nie miałam nie wiem dlaczego ale nie miałam polsatu siedziałam całą godzinę przy szarym ekranie z nadzieją że włączą i ni włączyli :((( byłam strasznie wściekła myślałam że się rozbeczę no bo wiesz okazja jedna i ten polsat akurat musiał nie działać ;((
no a co u Ciebie po co do szkoły jeszcze chodzisz ;] :P
ehhhh a to chamstwo naprawde:/
Może uda mi sie jutro oglądnąć BH... bo dzisiaj też nie widziałam.A Ty?
co do szkoły to sie wszyscy mnie o to pytają xD hehehe a tak jakoś chodze xD Jak trzeba było chodzić to sie nie chciało ,a teraz naszła ochota xD hehe
hihi mnie do szkoły chodzenia ochota raczej nie najdzie ;D;D;D i dziś oglądam BH!!! :D:D:D :** buzii lecę oglądać ;D
Dzisiaj na BH Brendon chodził pod tym mostem co na czarodziejkach jest pokazany jak się zaczynają :D :)
Ja też dziś oglądałam bh :) Zajefajny odcinek był :) Szkoda, że niedługo już nie będzie Brendy :( I akurat na wakacje jak już każdy będzie mógł oglądać :(
hejka :) dawno tu nie zaglądałam :) proszę Was powiedzcie mi kiedy dokładnie znika Brenda?? Tak mniej więcej za ile odcinków?? Bo dnia 19 lipca wyjeżdżam na 2 miesiące z kraju a tam już w ogóle nie będę mogła oglądać BH?? A chciałabym właśnie widzieć te pożegnanie Brendy i Dylana :(! dzięki z góry buziaki
Myślę, że zdążysz jeszcze zobaczyć ostatni odcinek z Brendą jeśli nie zmienią emisji na np. 1 raz w tygodniu. Bo po polsacie można się wszystkiego spodziewać :/
i jak tam dziewczynki dzisiejszy odcinek? Ja mimo że wolne jakoś nie mam okazji oglądnąć:( Dzisiaj nie oglądałam i jutro też nie dam rady ;( ehhh a potem wyjeżdzam:( Ale tak szczerze to jak widziałam ostatnio fragment(jakieś 15 minut) to już nie jest takie ciekawe jak kiedyś:((((((
We wczorajczym odcinku Brenda występowała w jakimś teatrze i miała się rozebrać, ale potem jak na końcu występowała to zrzuciła czarną pelerynę, ale na sobie miała czarną sukienkę. Jak zdjęła sukienkę, to miała pod nią drugą taką samą :) I wszystko podsumowała zdaniem "Skoro Bóg stworzył nas nago, to po co stworzył sexowną bieliznę?" :) Brenda jest przeee :) A Brandon był w San Francisco u Emily.
Dzisiaj nie obejrzałam odcinka bo nie miałam prądu :( :( :( Oglądał ktoś??
ja niestety nie:(...
chciałam zadać pytanie,które już padło na tym forum: w którym odcinku Brenda odchodzi? tzn chodzi mi konkretnie jaki dzień tygodnia może być wtedy, gdy wyemitują ostatni odcinek z nią...wie ktoś może?
Jeżeli polsat będzie emitował teraz odcinki od pn - pt tak jak było, to ostatni oscinek z Brendą czyli 112 zostanie wyemitowany już 11.07 :( Szkoda, że tak szybko :(
A mnie pasuje ta poranna Pora... wstaje i oglądam, a jak mam egzamin czy cos to po prostu nagrywam :)
Teraz jak mam wakacje to i mnie pasuje... Tylko szkoda, że opuściłam w roku szkolnym tyle odcinków przez te zmianę emisji :( :(
co tam? jak tam?:) dzieje sie coś extra ciekawego w Bh90210? bo mnie nie ma w kraju to nie oglądam:( słyszeliście ,że Shanen zagra w nowej wersji BH?? xD Faaajnie;) Tylko Luke( Dylan) sie nie zgodził:(
nie tylko on...podobno nie wystąpi też Jason Priestley, z tych samych względów, co Luke Perry...news zapożyczony z Pudelka, więc nie wiem na ile ta informacja jest prawdziwa... ;(
brenda została aresztowana za to ze chciała uwolnić zwierzęta z uczelnianego labolatorium. Między Brandonem i Kelly miłość powoli zaczyna kwitnąć. W serialu pojawiła sie Clair
ooo kurcze no to ciekawie.... a podobno polsat ma od 16 lipca emitować 5 sezon xD suuuper że nie skończą :)
No ale nie będzie Brendy :( I chyba przestanę to oglądać. Na początku oglądałam to ze względu na Shannen, ale serial szybko mi się spodobał. Podobno następne sezony już są coraz nudniejsze, więc nie wiem czy będę to jeszcze oglądać... Zobaczymy :)
JA oglądałam wszystkie sezony, ale kinka odcinków napewno mi umknęło. W gruncie rzeczy to te pierwsze sezony sa ciekawsze bo serial sie rozkreca. Ale pozniej też jest wiele ciekawych wątków. Moze nie bede o nich pisać bo nie każdy lubi znać przyszłość. Ale jesli ktoś chce wiedzieć co sie zdarzy w ciagu kolejnych sezonow w wielkim skrócie to piszcie :) :) :) :)
i jak tam nasze ukachane BH90210? bo ja taaak dawno nie oglądałam:( traci swój urok czy nadal jest fenomenalne?
Dla mnie jedyne co fajne jest w tym to to, że Kelly chodzi z Brandonem. Tak poza tym jest jak dla mnie takie sobie, a ta Valerie mnie strasznie denerwuje. Sezony 1-3 były super, 4 już nie bardzo, bo Brenda się trochę zmieniła i była strasznie naburmuszona, wiadomo, po stracie Dylana ;( No i dlatego że Kelly była strasznie denerwująca. Teraz Kelly jest fajniejsza mi się wydaje, ale w serialu zaczyna wiać nudą i w ogóle mnie trochę denerwuje. A najbardziej ta Valerie!!! (jak już wcześniej pisałam).
Ja mam tak samo. Cieszę się, że Kelly jest z Brandonem, Valerie mnie... wkurza, sezony 1-3 były najfajniejsze, 4 jeszcze ujdzie, tylko szkoda, że Dylan był z Kelly. Teraz się trochę zmieniła... No i nuda w ogóle. Teoretycznie przez cały odcinek nic się nie dzieje, dopiero po drugiej reklamie, coś się zaczyna dziać. Wcześniej wszystkie odcinki były ciekawe, od początku do końca, ciągle się coś działo.
Też już napisałam do nich, jeszcze nie odpisali.. Mam nadzieję że zmienią godzinę;(( Wy też piszcie może to coś pomoże. ;)
co tami BH90210 u was?;> Dalej oglądacie ten serial? Bo ja tak xD I nawet waam powiem że nie jest tak źle :) Tylko wnerwia mnie to że nie ma Brendy a Brendon chodzi z Kelly:( A tak wogule to i tak najbardziej kocham pierwsze odcinki:)pozdrowionka;****
Mnie się waśnie podoba to, że Brandon jest z Kelly :) Tylko że ten Brandon w odcinku w piątek całował się z Emily podczas gdy Kelly była uwięziona w płonącym domu :/ To mnie strasznie wkurzyło :/ A własnie, jak się to skończyło? Bo dziś nie oglądałam.
Emily wyjechała a Kelly jest popażona.Na szczęście nie bardzo wiec wszystko jest ok;) Mi bardzo brakuje Brendy:(((
Dzięki za krótkie streszczenie :):) Mnie też bardzo brakuje Brendy :( Kiedy ona grała jeszcze w BH to strasznie żałowałam, kiedy nie obejrzałam odcinka. Teraz kieedy jej nie ma, to już mi tak nie zależy, jeśli obejrzę to obejrzę, nie to trudno :P
Witam, te odcinki co sa teraz sa jeszcze jako tako w porządku, Najgorsze sa wtedy gdy Kelly bedzie z Colinem(chyba tak nazywa sie ta postać) i bedzie wtedy ćpała.
nie ogladalam kilku odcinkow, co się stało kelly jaki dom sie palił? i jak to sie stało że dylan juz ma kase? o co chodzi ?
Jejkuuu jak ja tu długo nie byłam <szok> , co tam w BH słychać ? długo nie oglądałam ach ;/ Odezwijcie Się Coś Dziewczęta xD ( nie tylko )Hihi Buźka Dla Was ;*;*;*
hej:* wogule tu wszyscy jakos żadko zaglądają:) uuu w BH gorąąąco:P hehe nie no żartuje;P Brakuje Brendy:( buśśśka;*
No właśnie coś widze :P Ale dobrze że ty zajrzałaś :) xD jak to Brendy już nie ma ;O Nic nie wiedziałam ... dawno nie oglądałam ...;/ Buźka ;*;*
nom nie ma nie ma:( Sama nie wiem dokładnie jak to sie stało bo też ominęłam sporo odcinków:( pzdr;*
Brenda wyjechała do Londynu na wakacje na jakieś warsztaty czy coś, ale została tam już. Ja też ostatnio nie oglądałam bh, więc nie wiem zbytnio czy coś się dzieje ciekawego :/
Ja straaasznie nie lubie Valerie...ona jest nowa... Ta dziewczyna totalnie działa mi na nerwy! A wam?
Wiesz co ... szczerze mówiąc to ja nawet nie wiem która to ;/ bo dawno nie oglądałam ;( Pzdr ;*
Mnie też Valerie działa na uzębienie. 100 razy lepsza był Brenda. I to jeszcze w 5 sezonie miała być z Dylanem...Non stop to przeżywam :( Ehh :(