Jak tam wrażenia po odcinku ? Jak dla mnie sezon powoli się rozkręca i nabiera tempa. W dzisiejszym odcinku w końcu doczekałem się większej akcji. Operacja z pociągiem, znowu wszystko na perfekt przygotowane no i te niczego sobie "dramatyczne" zakończenie akcji. No nieźle, nieźle... Ale już sama końcówka mnie wryła :) Nie spodziewałem się tego...
8/10 za Dead Freight
YEAHHHHHHHH BITCH :D
Czekamy na Buyout, którego promo jest już na YT.
Po obejrzeniu 5 odcinka przewiduję że Walter będzie chciał wykorzystać Todda do zabicia Mike. Ktoś zapyta dlaczego Walt chciałby zabić Mike? Mike zaczyna być dużym obciążeniem finansowym z powodu opłacania swoich kolegów w pierdlu, Waltowi to bardzo nie odpowiada, więc tylko czeka na dobry moment żeby go zgarnąć i nie zawaha się użyć do tego Todda. Walt robi się coraz bardziej bezwzględnym gangsta... i wiecie co? Podoba mi się to:)!
Dzieciak predzej czy pozniej zrobilby sobie krzywde. Motocross, lapanie pajakow :) To nie animal planet a chlopak pakuje takiego wlochatego bydlaka do sloika przy uzyciu golej reki, tego typu pajaki chyba nie bywaja roslinozerne ;)
Z tym wymierzenim calkowita racja , rzadko lapie sie scenarzystow na takich malych niescislosciach, mowa oczywiscie o scenarzystach BB. Lydia powiedziala ze da im znac miedzy polnoca a 2 w nocy, a mierzyli juz w dzien, Jedynie jak mozna to wyjasnic to ze koncept powstal juz wczesniej a w tym 6o godzinnym okienku dograli szczegoly.