Bridgertonowie
powrót do forum 2 sezonu

ponieważ po sezonie 2 Chrisa Van Dusen jako showrunnera zastępuje Jess Brownell ,  pojawiło się przebąkiwanie na temat tego że niekoniecznie zostanie zachowana chronologiczna kolejność jak w książce i bohaterem kolejnego sezonu nie będzie Benedict , a Colin oraz Penelope.

jedni fani twierdzą, że w serialu pojawiło się kilka zapowiedzi tego że to będzie sezon Benedicta - w końcu Anthony kilkukrotnie wspomina o potrzebie zatrudnienia nowej służby, co może właśnie stanowić zapowiedź romansu Benedicta i Sophie.  są jednak też tacy fani z drugiej strony wypatrzyli kilka podpowiedzi, że  że kolejny serial będzie o Colinie...

rzekomo Simone Ashley w swoim ostatnim wywiadzie miała potwierdzić, że faktycznie sezon 3 będzie należeć do Colina a nie Benedict'a.  nie wiem na ile to jest potwierdzona informacja, ale będę bardzo rozczarowana jeżeli okaże się to prawdą :(

Benedict to moja ulubiona postać i byłam bardzo nastawiona i podekscytowana że teraz będzie jego kolej. 

ocenił(a) serial na 8
isobel

Jest już chyba potwierdzone, że 3 sezon będzie o Colinie. Ja tez uwielbiam Benedicta, ale wydaje mi się, że jest już zbyt mocna podbudowa w poprzednich sezonach co do Colina i Penelopy, żeby teraz wprowadzić partnerkę dla Bena, a oni mieliby na siebie patrzeć jeszcze przez dwa sezony :)