PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862591}

BrzydUla 2

2020 - 2022
5,6 3,0 tys. ocen
5,6 10 1 3033
BrzydUla 2
powrót do forum serialu BrzydUla 2

Wg mnie Marek jest AA a ta cała Nadia to jego sponsorka. Po akcji z synem I pobytem w szpitalu wyglądało jakby chciał się napić więc do niej zadzwonił I pojechał. Zdrada jest tak oczywista że aż w oczy kłuje, jeśli to nie bedzie coś z podwójnym dnem to się ostro zawiodę na scenarzystach

a_pyszkowska

Na pewno,nie chodzi o romans. Też wydaje mi się,że to jego sponsorka. Podejrzewam,że z firmą jest bardzo źle i Nadia pomaga,wyjść jej na prostą.

alibaba_4

Ja się zastanawiam czy jest szansa że to jest jego córka ....marek może mieć ok 45 lat a ona 24?

Magda_Mroz_filmweb

Po za tym sponsorka raczej by mu nie przyniosła szampana i truskawek żeby świętowali :)

Magda_Mroz_filmweb

Ja jestem ogólnie rzecz biorąc rozczarowany samą postacią Marka. Zmienił się pod kątem przede wszystkim psychicznym.
W poprzednim sezonie Marek nie raz bywał w trudnych sytuacjach lecz nigdy nie traktował tak pogardliwie pracowników jak we wczorajszym odcinku.
Jest nerwowy, ma jakąś dziwną manierę, której we wcześniejszych odcinkach nie dostrzegłem.
Z Nadią łączą go interesy przede wszystkim. On ewidentnie nie daje sobie rady bez Uli, a Nadia niczym Rasputin uzależnia od siebie Marka, bo jej główny cel to przejęcie władzy w przedsiębiorstwie i usunięcie niewygodnych dla siebie osób.
Jedynie Violetta od początku, czuję do Nadii negatywne emocje.

ocenił(a) serial na 1
Magda_Mroz_filmweb

Nie no, Marek koło jest 40, a Nadia wygląda na dobre 30 parę lat(ogólnie starzej wygląda w serialu niż na swoich prywatnych zdjęciach).