PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862591}

BrzydUla 2

2020 - 2022
5,6 3,0 tys. ocen
5,6 10 1 3016
BrzydUla 2
powrót do forum serialu BrzydUla 2

Potwornie nudny ten sezon! Tam się zupełnie nic nie dzieje! Wszyscy kręcą się w kółko i niewiele z tego wynika, a fabuła praktycznie stoi w miejscu. Ogólnie, jak na razie, ta kontynuacja bardzo rozczarowuje. Nie podoba mi się jak prowadzą postaci.
Nadia zupełnie nie umie grać. Jest sztywna i nienaturalna.
Bożenka potwornie irytuje. Nie wiem po co ją w ogóle wprowadzili.
Viola zniknęła gdzieś kilka lat temu i nikt jej nigdy nie szukał, bo nie. Serio?
Marek jest jakiś chamski. Nawet problemy w firmie i upływ czasu tego nie tłumaczą. Zupełnie to nie pasuje do tej postaci.
Z Pshemko zrobili drania, bo Braciak nie chciał już grać.
Maciek stał się jakimś toksycznym zazdrośnikiem.
Reszta postaci im się chyba zgubiła gdzieś po drodze.

Nie wiem, może później będzie lepiej ale na razie to nic ciekawego i nie wiem czy chce mi się czekać aż serial się rozkręci. O ile w ogóle kiedyś to nastąpi.

ocenił(a) serial na 1
_Anika_

Zgadzam się. Nadia jest strasznie sztywna, Maciek wielki zazdrośnik (nawet Uli chyba zazdrości), Ula zgorzkniała kura domowa, a Marek buc. No nie ma tam już kogo lubić.

devilqueen

Nadia jest właśnie świetna. Taka ostra zimna bicz.
Za to Bożena, jezu ... co za wieśniara i nawet nie chodzi o wygląd.
Czyżby to była tak Brzydula vol2 ? :D

_Anika_

Niestety to ogromna presja aby po tylu latach powrócić z tak uwielbianym przez widzów serialem. Uważam, ze było wystarczająco czasy aby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Ja tez mam pare zastrzeżeń co do fabuły i postaci : 1 Marek Marek Marek postać tak irytuje,ze czasami pragnę aby Ulka sobie ułożyła życie z kimś innym. Taki był wielce zakochany a teraz gorzej niż burak w stosunku do własnej żony . Czemu jej nie mówi o tym interesie ?czy cokolwiek to będzie ...Powierza wszystko obcej kobiecie a żonę trzyma zdala jakjakieś Monstrum I nic nie warta rzecz