PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862591}

BrzydUla 2

2020 - 2022
5,6 3,0 tys. ocen
5,6 10 1 3016
BrzydUla 2
powrót do forum serialu BrzydUla 2

Odgrzewany kotlet

ocenił(a) serial na 1

Ta seria to ewidentnie jedno wielkie nieporozumienie. Aktorzy grają jakby mieli kołki w .... Serial praktycznie nie buduje żadnego klimatu. Nie wspomnę o tragicznej fabule. Ana Maria Orozco zagrała nieporównywalnie i w żaden sposób polska wersja nie jest w stanie jej dorównać.

ocenił(a) serial na 3
czaderka

Brzydula oryginalna to dla mnie też dno i tandeta. Nie podobał mi się klimat i romantyzowanie toksycznych relacji jak to zwykle w tych stronach mają w zwyczaju. Co nie zmienia faktu, że Brzydula 2 zamierza chyba dorównać Modzie na Sukces czy jakimś szmirom z ameryki łacińskiej pod wzgledem absurdów i fabularnych zapchajdziur. A szkoda. Żałuję, że ten sezon powstał. Brzydula 1 to była według mnie najlepsza adaptacja.

diem_carpe

A masz coś na poparcie opinii, że to dno i tandeta? Bo subiektywny brak sympatii do dwóch elementów serialu chyba o niczym nie świadczy. A propos romantyzowania niby toksycznej relacji, rozumiem z Armandem, dwa ostatnie odcinki oraz Ecomoda pokazują, że Armando wydoroślał i zmienił się na lepsze, a jego relacja z Betty była daleka od toksycznej.