PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862591}

BrzydUla 2

2020 - 2022
5,6 3,0 tys. ocen
5,6 10 1 3033
BrzydUla 2
powrót do forum serialu BrzydUla 2

Specjalnie niedawno zrobiłam sobie powtórkę Brzyduli 1. Kurczę ile tam było fajnych żartów sytuacyjnych, śmiesznych scen, ciekawych akcji, a przede wszystkim widać było dużą chemię między głównymi bohaterami. Teraz Marek w ogóle nie ma już tego czegoś w sobie, taki biznesmen od 7 boleści, co do domu przychodzi tylko po to żeby zjeść obiad i się przespać. Z dziećmi w ogóle nie ma też tej chemii, bardziej jakby wujek w odwiedziny przyjechał. Ula to ciepłe kluchy ugotowane w zupie. Patrze na nią i jej zachowanie i sama chyba bym do niej do domu wrócić nie chciała. Nadia dla mnie nie jest w ogóle ciekawą postacią. Na tysiąc procent jest jakąś tajemniczą inwestorką. Nie ma ani nic ciekawego do powiedzenia, ani śmiesznego. Violetta - najzabawniejsza postać z jedynki, też moim zdaniem straciła pazura.
Serial był przecież w zamyśle komediowy. Minęły prawie 3 tygodnie, a ja się ani razu nie zaśmiałam.

devilqueen

I tak wytrwałaś dużo :)
Ja zobaczyłem dwa pierwsze odcinki i...klapa
Wiadomo sezon 1 postawił poprzeczkę bardzo wysoko.
To tak jak by teraz mieli."Miodowe lata 2" zrobic.
2 pierwsze odcinki oceniam jako telenowele .
Sezon 2 bez klimat, smaku.
A szkoda

Gesia_Skorka

Chociaż nie ukrywam, że do sezonu 1 dopiero gdzieś przy 60 odcinku się wkręciłem :)

Gesia_Skorka

Dlatego teraz też nie możemy za wcześnie się poddawać.

devilqueen

Ja też jestem trochę zawiedziona. Od kilku dni "męczę" pierwszy sezon, wciągnął mnie jak dekadę temu , nic się chyba nie zmieniło w moim odbiorze tego serialu mimo upływu lat, i stwierdzam, że w pierwszym sezonie cały czas coś się działo! Każdy bohater był jakiś, każdy miał swój wkład w fabułę,
a każdy odcinek kończył się w takim momencie, że chciało się obejrzeć kolejny i kolejny.
Dzisiaj 15-ty już odcinek, twórcy coś kręcą, manipulują tymi bohaterami, a mimo to nadal nic się nie dzieje i mam wrażenie, że nic się nie stanie. Odcinki dwudziestominutowe mijają jakby trwały po 10 minut. Niby coś się dzieje, a jednak nadal nic. Jak długo tak to będzie wyglądać?

ocenił(a) serial na 1
Agnieszka_M90

No właśnie, ja jestem po 20 odcinku i nie chce spojlerować, ale dalej nic ciekawego się nie wydarzyło. Włącza się odcinek i niby tyle się dzieje, zamieszanie, ale koniec końców przez 5 odcinków (oglądam hurtem w sobotę) akcja ani się nie rozwiązała, ani nawet nie ruszyła porządnie.

devilqueen

I wszyscy dziwnym trafem nieszczęśliwi... nikt po tych 10 latach specjalnie nie znalazł swojego miejsca ma ziemi. Nakręcą następną serie za 10 lat i ponownie rozwody intrygi niemoc bohaterów. Ja po tych latach spodziewałam się naprawdę booom . Niestety dialogi mają jakieś słabe co daje po uszach :/ głowni bohaterowie mimy nie wiem jak oni się porozumiewają

Piotro8686

Ia nie trace nadziei ze jeszcze sie rozkreci to dopiero początek ich perypeti aj lubie markai ule moze mniej macka iani i nadi a reszta moze byc