PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862591}

BrzydUla 2

2020 - 2022
5,6 3,0 tys. ocen
5,6 10 1 3016
BrzydUla 2
powrót do forum serialu BrzydUla 2

Oglądałam 1 sezon, po obejrzeniu kilku odcinków tego 2 sezonu nie mogłam na to patrzeć. Jednak ciekawi mnie jak to się skończy.
Z tej ciekawości zapytam więc: czy Marek koniec końców zdradził z kimś tą Ulę? Z tą asystentką czy kimś?? Czy Ula zdradziła też Marka? Od kogo wyszła chęć rozwodu?
Bo czytając streszczenia w Internecie nic nie wiadomo :/

paumar1

Marek nie zdradził Uli. Ula na 99,9% zdradziła Marka z doktorkiem. Ula najpierw, myśląc, że Marek ma romans powiedziała mu, że chce rozwodu (co było nieprawdą). Kilkadziesiąt odcinków później Marek dowiedziawszy się, że Ula może być w ciąży z Artim, powiedział jej, że muszą się rozwieść. Ona nie protestowała.

ocenił(a) serial na 10
paumar1

Również powodem dla którego Ula zdradziła Marka było to, że znalazła w biurze pozew o rozwód, który przygotował Marek. On w ten sposób chciał zabezpieczyć Ulkę i dzieciaki w momencie gdy firma upadnie. Chciał od firmy i jej dłużników odciąć Ulkę by miała zabezpieczenie finansowe.

paumar1

Macie nieaktualne informacje, Marek zdradził Ulę z tą babką co poznał na wyjeździe randkowym z Sebastianem. Sebastian się przymilał to niej a wyszło na to, że ona go nie chciała i zainteresowała się Markiem - no i stało się po paru odcinkach się przespali i nie dość, że później dostał w gębę Marek od Sebastiana, za podebranie mu kobiety to jeszcze zdradził (w zamian wyszło) Ulę. Jak się dowiedziała ta przelotna kochanka, że Marek nie chce z nią być na stałe, to odeszła. Także generalnie taki wątek z tylnej części ciała na dole na 4 litery - no na siłę.