PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862591}

BrzydUla 2

2020 - 2022
5,6 3,0 tys. ocen
5,6 10 1 3033
BrzydUla 2
powrót do forum serialu BrzydUla 2

Na wstępie muszę zaznaczyć,że jestem ogromną fanką części pierwszej. Na drugą czekałam z dużym entuzjazmem, ale niestety nie spełniła moich oczekiwań. Powodów jest kilka:
-gra aktorska- bardzo miło jest popatrzeć na głównych bohaterów Ulę i Marka, ale fakt,że tematem przewodnim przez 292 odcinki jest brak szczerej rozmowy między nimi to jakieś nieporozumienie ... Brak zaskakujących momentów, wszystko takie sztuczne na siłę, wiadomo jak się skończy serial. Mówię "nie"!
-aktorzy- fajna postać gra Małgosia Socha, która osobiście bardzo lubię. Jej aforyzmy są 10/10 :) pan Hu- niby straszny, ale dlaczego? Zawsze z jakimś gorylem.. jego asystentki- dlaczego się go boją? Nie wiadomo. Wątek Pauliny Febo i tego Włocha- też jakaś farsa. Myślałam,że serial uratuje Bożenka i Adam, ale nie... Bożenka zachowuje się jak niedojrzała przemądrzała nastolatka, zaś Adam jak osoba border line ;) pani Dąbrowska i Bartek- ten sam wątek przez cały serial .. Aldona? Angelica? Miały śmieszyć? Seba i Viola- mielenie wciąż ich relacji.
- dialogi- sztywne, brak jakiegoś polotu i lekkości w tym wszystkim
Na Plus:
- ładne spolczesne wnętrza, okolica Rysiowa
-fajna metamorfoza Uli
-Marek mimo wieku ciągle przystojny ;)
I to by było na tyle. :) Podsumowując, cieszę się,że się skończył.