Poprawcie w końcu datę premiery tego odcinka na 5 maj 2014 tu jest dowód, że ta data jest
poprawna http://www.imdb.com/title/tt3587866/?ref_=tt_ep_ep22. Ciągle jest komunikat 'Vote error'
a błędu zgłosić nie można przez narzędzie zgłoś kilka poprawek. Nie można przez to oznaczyć
serialu jako obejrzany i widnieje na liści nadchodzących odcinków, a jest przerwa między sezonami.
Poprawka jest już dawno zgłoszona, też mnie to denerwuję, ale kolejka kontrybucji do sprawdzenia jest długa i bardzo wolno się zmniejsza. Tak właściwie to się nie zmniejsza. Proszę bardzo, tu jest lista dat :http://www.filmweb.pl/contrib/status aktualnie ostatnia czeka z 13 kwietnia, a ta do 6x22 jest z 22 kwietnia. Pogadaj z weryfikatorami, może się pospieszą.
Można zawsze spróbować, ktoś poruszył ostatnio temat i się odrobinkę ruszyło, ale to raczej falami- sprawdzone 3 dni i znowu przerwa. Problem w tym, ze weryfikatorów jest za mało a ci którzy są niekoniecznie się interesują sprawdzaniem. Z odcinkami i tak nie jest tak tragicznie, obsada jest na 29 stycznia. Zresztą oni i tak sprawdzają jak chcą i kiedy najdzie ich ochota, czasem poza kolejką a patrząc na kolejkę to zgodnie z osobistymi preferencjami.
Dziwne, że nie ma jakiegoś naboru czy coś w tym rodzaju żeby zwiększyć ilość ludzi mogących takie drobne "naprawy" wprowadzać. Filmweb ma dla mnie właśnie tą przewagę, że jest ten gadżet nadchodzących odcinków, co np na IMDB nie działa kompletnie, guzik który ma dodawać na listę serial nie pojawia się ani na Chrome ani na FF ani na IE ... WTF ? Pojawił się za to jak na tablecie appkę IMDB zainstalowałem ale i tak nie działała poprawnie później ta lista. Dla tego też trzymam się Filmweba bo nie jestem w stanie spamiętać i na bieżąco oglądać tego ogromu seriali, który sobie zaaplikowałem ;)
Z pewnością ;) Muszę przyznać, że jestem w szoku, bo teraz nabrali (a raczej nabrał, bo sprawdza jedna osoba) całkiem niezłego rozpędu.
Może miał w pracy, tudzież na studiach zapieprz, mnie się zbliżają terminy teraz na Polibudzie i 2 tygodnie prawdopodobnie będę obecny ciałem, a duch będzie szybował miedzy całkami ;)
Eee ta sesja nie najgorsza bo w sumie nic się nie dzieje, tylko idziesz raz za jakiś czas i ok jest, ale kurde 2 tyg przed sesją to jest kosmos :/
Właśnie o tym mówię :) I czas się kurczy, książki stają się dłuższe i wszystko dookoła wydaje się ciekawsze.