Widzielicie zdjęcie na FB? W komentarzach jest zawarte jedno z którego wygląda na to, że to najprawdopodobnie będzie Callie, nie wiem czemu nikomu nie przyszło to do głowy...
ktoś tutaj na forum przeanalizował już dokładnie scena po scenie w promo i wiemy, że chodzi o Lexie
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3vp0rZpcf1qctkawo1_1280.jpg
Próbują ją wyciągnąć, a potem widać tylko samą rękę, reszta ciała jest przygnieciona, a Cristina obejmuje Marka, który wygląda na załamanego.
http://media.tumblr.com/tumblr_m3ur7jN2Gc1qar7ud.jpg
ale oczywiście nie ma 100% pewności
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3vjhosmET1r2c45jo1_500.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3vjhosmET1r2c45jo2_500.gif
Mark wcale nie przytula Cristiny on ją po prostu obejmuje gdyż wcześniej nastawił jej bark. Nikt nikogo nie pociesza.
Jak na to wszystko patrzę to myślę sobie, że to byłoby idiotyczne, gdyby nikt nie zginął w tej katastrofie. Już kiedyś jeden cud w serialu był, gdy Izzie przeżyła. Wydaje mi się, że umrze Lexie. Jej wygląd na to wskazuje. Ale cholera wie. Wolałabym, aby pozbyli się Arizony, bo wątek jej i Callie jest przenudny.
Dla mnie zdjęcie Cristiny z Markiem wygląda jakby ona go wyciągała.
Ujęcia nie muszą być po kolei. A Lexie pozniej sie zajeli.
Owszem ona wygląda gorzej niż Arizona, ale śmierć Arizony miała by większy sens
Mam nadzieje ze to jednak nie Lexie,Arizona fajna jest ale chyba nie bedzie mi jej brakowac.
http://media.tumblr.com/tumblr_m3ur7jN2Gc1qar7ud.jpg a mi tutaj wygląda, że to Mark pociesza Yang. Ale kto wie...
Na innym ujęciu widać, że to jest Cristina (link do zdjęcia kilka komentarzy wyżej). Tak samo widać to na promo. No i Meredith potem lub wcześniej (zależy jaka jest prawidłowa kolejność) też jest tam razem z nimi.
btw. zwrociliscie uwage na reke wystajaca spod skrzydla za przytulajaca sie parą?
cały czas o tym mówimy ;p
http://www.filmweb.pl/serial/Chirurdzy-2005-165277/discussion/8x24+promo,1920971 ?page=3#post_7638723
http://www.filmweb.pl/serial/Chirurdzy-2005-165277/discussion/SPOJLER%21%21%21,1 909969?page=4#post_7635914
Jasne, w innym wątku już nawet stwierdziliśmy, że to ta osoba nie żyje, no i jeszcze powiązałyśmy z komórką czy paskiem - co ktoś uderzał o samolot, na tej ręce też było widać pierścionek - na środkowym palcu, więc to kobieta. We wcześniejszym odcinku żadna z dziewczyn nie miała pierścionka, więc trudno nam określić która to...
Dobra, to już chyba pewne, że to Lexie... http://www.youtube.com/watch?v=f92Wq5oAXo4 0:21 - jak dość szybko zatrzymacie klatkę da się zauważyć, że Lexie gdzieś utchnęła wzrokiem no i widać jej nieszczęsną rękę... SHIT!
No tak, wszystko na to wskazuje. Zresztą na tych zbliżeniach ze zdjęć wiadać, że nad głową Lexie coś jeszcze jest, chyba to skrzydło. A Arizona jest przygnieciona "tylko" od pasa w dół.
Faktycznie to chyba będzie Lexie. Trochę mnie to dziwi, bo jeszcze niedawno spekulowało się o tym, że to ona będzie główną "Grey" jeżeli Ellen Pompeo nie przedłuży kontraktu. Uśmiercając Lexie scenarzyści zamykają sobie furtkę ciągnięcia serialu bez głównej, pierwotnej obsady.
Ok,ludzie spokojnie. Jeszcze nic nie jest pewne.
Promo nie jest zbyt wyrazne,klatki nie sa po kolei.
I tak niewiele zdzialamy spekulujac,bo wszystko sie wyjasni juz niedlugo.
Jessica Capshaw napisała na Twitterze: "Stop accepting rumors as truth and just wait. The finale is almost here!".
Może w podtekście jest, że to nie ona zginie :D
bardzo prawdopodobne!! wiec to bedzie lexie.. wg mnie to glupie posuniecie scenarzystow:( duzo osob ja lubi, poza tym wiekszosc kibicuje jej i markowi. kurcze juz usmiercili mi George'a w 5 sezonie a teraz lexie?
Ja tak sobie teraz myślę, że może to wcale nie będzie Arizona ani Lex, może to tak dla zmyły jest pokazane, żebyśmy my tak myśleli. Tak mi przyszło do głowy, że to może być Mark. Niby lata po lesie z innymi, stara się pomóc, ale może to tylko ściema. Wiecie, nic mu nie jest, a potem okazuje się, że miał obrażenia wewnętrzne i umiera. Choć mam nadzieję, że się mylę...
Lexie jest najbardziej sympatyczną i pomocną osobą w serialu. Arizona jest takim prawdziwym słońcem - osoba mega pozytywna. Obojętnie która zginie, będzie to cios. Ja mam nadzieję, że przeżyje Grey, bo odkąd pojawiła się w serialu jest moją ulubioną postacią pomimo faktu, że praktycznie nic się z nią nie dzieje. Poza tym wydaje mi się, że to ona właśnie pozostanie w serialu. Miała być postacią zastępczą za Meredith. Tak, wiem, Pompeo zostaje, ale dowiedzieliśmy się o tym dużo później niż o tym, że ktoś zginie. Chyba że Shonda wiedziała już jakiś czas, że Ellen podpisze kontrakt, jednak tego nie ujawniała... No nic, dowiemy się niedługo.
P.S. Kończy się House, skończyły się Desperatki, jednak to temat śmierci w Chirurgch jest tematem nr 1 w serialowych dyskusjach:-)
Obyś miała rację, mi też nie uśmiecha się żeby Lexie zginęła... Czy Sloan, jest przekomiczny (wujek Dobra Rada) a ten ich wątek zapewne, jeszcze by się dłużył i 2 sezony...a niech się dłuży...
Ja właśnie mam już dość tego związku Mark & Lexie. Za długo się to ciągnie i byłabym rada gdyby teraz to zakończyli. I choć, jak już nie raz pisałam, lubię Lexie to mam nadzieję, że na ekranie będę mogła oglądać Callie i Arizonę, a nie Marka i Little Grey ;)
ja juz sie doczekac czwartku nie moge, co chwile patrze na youtube, czy nie wrzucili czasem jakis sneak peekow:) niestety ani slychu ani widu;(
Jeśli był to komentarz skierowany do mnie, to obym MIAŁ rację, a nie miała;-)
Jessica ponownie twittnęła to samo, czyli
"Stop accepting rumors as truth and just wait. The finale is almost here!".
No myślę, że to jest mały podtekst, że Arizona wyjdzie z tego :D
czytalam troche zagraniczne fora i co dziwne duzo osob mowi, ze w katastrofie nikt nie umrze, ze wlasnie zabija kogos , kto nie lecial samolotem, ale powiem Wam, ze to malo mozliwe....taka katastrofe zrobic i nikogo w niej nie zabic.....
Tak, to byłoby naciągane...
A mnie właśnie zastanowiło, dlaczego to akurat Callie jest lektorem w tym ostatnim odcinku... Na pożegnanie?
Moze chodzi o pozegnanie Arizony przez Callie. Dobrze, ze to sie skonczy w piatek. Jak wroce z pracy to obejrze, a pozniej tu wroce i zobaczymy co wszyscy myslicie;))))
Jessica Capshaw @JessicaCapshaw
To all the people who have been tweeting about the finale: Don't freak out till it's time to freak out. And no, it's not time to freak out.
Jessica Capshaw @JessicaCapshaw
NOT GOING ANYWHERE ;)“@fdj87: @JessicaCapshaw some fans are freaking out that you'll leave the show with 3 kids.please tell they're wrong”
O dzięki! Arizona i Christina śmieszne :D
No na pewno zginie ktoś z samolotu bo przecież nawet w zapowiedzi jest "6 went down. One will die."
Arizona nie wygląda tak źle w porównaniu do Lexie. Ale kto tam wie co Shonda wymyśliła. Bez sensu tylko, że zostawili tak Arizonę i polecieli szukać reszty. Nawet nie sprawdzili jak się ma, co jej dolega. Nic.
Wydaje mi się, że Lexie jest zbyt oczywista, patrząc na jej obrażenia. Oni na pewno chcą nas zaskoczyć
Dokładnie wszyscy sobie poszli a Arizona ma złamanie otwarte kości udowej ja tam bym się martwiła rozciętą tętnicą przez,którą bardzo szybko się ona wykrwawi. :(
Skąd ta pewność? Widziałam jak zginał się z bólu może mieć obrażenia wewnętrzne najpóźniej wychodzące na wierzch,ale czy to będzie on.
Też mam takie przeczucie niestety...
Ale nie ma co gdybać, zostały tylko 2 dni. Wytrzymamy :D
A gdyby tak zmarł pilot i ktoś w szpitalu? Może "6 went down" a oprócz nich "one will die", trochę to naciągane, ale może...
No ale popatrz kilka postów wyżej:
NOT GOING ANYWHERE ;)“@fdj87: @JessicaCapshaw some fans are freaking out that you'll leave the show with 3 kids.please tell they're wrong”
(tłumaczenie: fan napisał: Niektórzy boją się, że odejdziesz z serialu. Proszę, powiedz, że się mylą.
Jessica(Arizona): Nigdzie się nie wybieram ;) )
Nie trzeba mi nic tłumaczyć śledzę tweetera na bieżąco rozumiem wszystko,ostatnio Jessica uspokajała fanów i kazała im przestać wierzyć w plotki. :) Shonda w wywiadzie powiedziała,że umrze ktoś kogo fani uwielbiają,zasugerowała również,że to nie koniecznie będzie ktoś z oryginalnej obsady się znaczy z naszych pierwszoplanowych bohaterów. Kto wie może to będzie Adele. ;)
Myślałam, że nie widziałaś, przepraszam :D
Wątpię, żeby to była Adele. Ona jest mało znaczącą postacią i jednak raczej mało osób ją uwielbia. Myślę, że to będzie ktoś z tej katastrofy w lesie.
(Chociaż mam też nadzieję na April, nie cierpię tej postaci.)