PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122776
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

co Wy na to???
http://www.youtube.com/watch?v=bh9c1F-Hqq0

ShAYeRa6

Może Alexowi też się coś stanie, będzie ciężko ranny, przyjedzie Izzie i to ona umrze, hahaha :D
W końcu Katherine chciała wrócić, to wróci i jej wątek się zakończy już na zawsze :D

Niezłą opcją byłby jeszcze Mark. Wtedy Lexie mogłaby być znowu z Averym :D

youhaveamessage

To też całkiem niezła opcja. ;) Ciekawa jestem czy Eric i Chyler podpisali kontrakty na dalsze sezony. Ładnie to tak zostawiać fanów w tak wielkim napięciu przez tyle czasu. Myślę i myślę kto może zginąć i nic mi do głowy nie przychodzi. Jak zakończą wątek Calzona to będę incredibly pissed of. :D

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Fajnie, tylko że ten wpis Jessicy jest ze STYCZNIA....
Do tego czasu mogła zmienić zdanie...

ocenił(a) serial na 10

dokladnie....
Ej nie wiem dlaczego,ale dzis jak siedzialam na nudnym wykladzie ni z tego ni z owego przypomniala mi sie scena z chirurgow,jak Owen z Cristina mieszkali u Callie i Arizony.Siedza i gadaja,a tu nagle wpadaja calujace sie Callie i Arizona i rzucaja dookola ciuchami.Miny Owena i Cristiny- bezbledne! pamietacie?:P

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

Pamiętam, pamiętam. Chciały wywalić Owena i Christinę a nie wiedziały jak więc wzięły ich na sposób :D To było rewelacyjne :) Podobnie Callie zrobiła z Markiem jak cały czas u nich siedział i gotował i dziewczyny nie miały czasu dla siebie :D

ocenił(a) serial na 10
aniagustlik

ale to Callie mu powiedziala wprost ''Mark kocham cie,ale teraz sie stad wynos,bo ja dzis zjem pizze i wypije piwo z moja dziewczyna. A potem bedzie duzo duzo seksu. Blagam cie zacznij znowu uprawiac sex. Ale nie dzis,bo dzis jestes niańką''
mark- ''moge dostac chociaz kawalek pizzy?''

to byla rowniez mistrzowska scena xD

A tego akurat nie wiedziałam, tylko przytoczyłam i przetłumaczyłam to, co ktoś napisał wyżej :D

użytkownik usunięty
nataliarbd

Ale się będzie działo...już się nie mogę doczekać,ale z drugiej strony aż się boję kto z nich zginie

użytkownik usunięty
PatrycjaS19915

Zapewne nie dostaniemy już żadnych sneak peeków ani nie pojawią się nowe spoilery (że też udało im się tajemnicę kto zginie zachować do finału!). Ale może to nawet dobrze, tzn. szykuje się spore napięcie w finale :D

No tak coś czuję,że ten odcinek będzie nas trzymał do ostatnich sekund w napięciu...W sumie zawsze tak bywa z "Chirurgami" nawet w trakcie sezonu :) Życzę miłego oglądania,wtedy gdy już ten najbardziej wyczekiwany odcinek się pojawi :)

PatrycjaS19915

A pamiętacie jak Lexie wpadła się umyć do Cristiny a ta na to,że Owen jest w mojej łazience i little Grey poszła sobie do łazienki i tak na luzie weszła a Callie i Ari sobie pod prysznicem kąpiel umilają. Oni zawsze mają takie śmieszne perypetie nie chciałabym żeby ktoś z nich umierał. Tak czy siak ja nadal stawiam,że to Ari umrze. Jessica jest w ciąży drugi raz może to się nie podobać producentom i dostała wypowiedzenie.

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

haha nie pamietam tego odcinka,pamietasz jaki sezon i ktory odcinek dokladnie?:P chetnie sobie obejrze :)
eh szkoda jesli Ari zginie :(

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Jestem pewny, że zginie Callie. Mam jednak nadzieję, że się mylę, bo to zakończyłoby moją przygodę z GA.
Nie sądzę, żeby ktokolwiek zginął w katastrofie, jeśli tak - stawiałbym na Lexie.

ocenił(a) serial na 8
DOBER_2

Podobno aktorka, która gra Lexie ma występować na Brodwayu. Przynajmniej wg. piszących na amerykańskich forach.

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

http://www.youtube.com/watch?v=qlknmVO_i84 - jedna z moich ulubionych scen ever :) To chyba 6. sezon. To było kiedy w życiu Marka pojawiła się jego córka, to ona zajmowała wtedy łazienkę, więc Lexie przyszła do Cristiny. :)

ocenił(a) serial na 10
kangaroo94

haha genialna scena!
''there is no more hot water''- padlam xD

Versatile_Nat

O widzę,że już wiesz,który to sezon. :) A odcinek 11. :) Mnie się też podobała scena jak Callie zerwała z Ari a Cristina z Owenem i tak sobie siedzą Callie z Cristiną i jedzą płatki i nagle Callie zaczyna płakać a Cristina jej na to "oh could you stop crying po czym sama zaczyna płakać?" a Callie jej na to "You stop crying. Po czym beczą obie. :D

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

masz na mysli odcinek 11 z 7 sezonu?:P

Versatile_Nat

Nie nie 6x11 to jest scena z prysznicem a scena z płatkami to 7x23. :)

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

Z płatkami chyba 6x23, to było zaraz przed strzelaniną:-)

ShAYeRa6

Oj sezony mi się pomieszały tak jest to jest 6x23. W siódmym na końcu nic ciekawego się nie działo. :)

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

Moim zdaniem to w całym 7 sezonie nic się nie działo:-) Ale scena z płatkami - ile razy bym nie oglądał, wybucham śmiechem.

tom_evans

Dokładnie świetne to jest. :) Ogólnie ep 23 i 24 są super. Pozdrowienia dla fana mojego pokroju. ;)

ocenił(a) serial na 9
ShAYeRa6

Bo to generalnie jest tak, że duet Callie + Bailey lub Callie + Christina to ubaw. Te 3 są naprawdę świetne w scenach komediowych. Bailey i jej wzrok, Callie i jej mimika, no i Christina i jej oziębłość. Rewelka :D Dlatego żadna z tych trzech + Arizona nie może zginąć. A wiadomo, że najbardziej zagrożona jest Calzona :/
Jutro już będzie wszystko wiadomo....

ocenił(a) serial na 10
tom_evans

dokladnie xD

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

dla mnie wszystkie sezony mialy w sobie to cos :P
btw mam wszystkie piosenki z odcinka 7x18- wypadek Callie.
I sa to pelne wersje,a nie tak krotkie jak w odcinku.
Pelna wersja Universe nad U- padlam!
a Running on sunshine haha :D

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

Taak? Mogłabym Cię prosić o podesłanie ich? Byłabym wdzięczna :) Albo wrzucenie na jakiś serwer ;)

ocenił(a) serial na 10
aniagustlik

pewnie,podaj maila,sprobuje wyslac ;)

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

aniagustlik@interia.pl Dzięki wielkie :)

ocenił(a) serial na 10
aniagustlik

ok,sprawdz czy doszzlo :)

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

Doszło! Dziękuję bardzo!!! :)))))

ocenił(a) serial na 10
aniagustlik

nie ma za co :)
jak przesluchasz daj mi koniecznie daj znac jak sie podobaly :)

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

Piosenki oczywiście świetne! Dzięki jeszcze raz :)

ocenił(a) serial na 10
aniagustlik

polecam sie na przyszlosc ;):D

Versatile_Nat

Również mam tyle że kilka kawałków.;) "Universe and U","Chasing Cars","How to Save a Life" i "The Story "to moje ulubione. ;)

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

tak i jeszcze Breathe w wykonaniu Lexie tez bardzo lubie ;)

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

chyba tak,bo w 7x20 przeciez braly slub o ile sie nie myle ;)

Versatile_Nat

Tak to było w 20. Ja lubię jeszcze ten śpiewający odcinek ładnie przeżyłam oglądając go. :) Na moje Cristina ma zawsze najlepsze teksty. ;) Ładnie a my jeszcze musimy czekać do jutra aby zobaczyć jak uśmiercają ,któregoś z naszych ulubionych bohaterów. Wrr. ;/

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

jak chcesz mam wszystkie piosenki ze spiewajacego odcinka 7x18- pelne wersje :)podaj maila to probuje wslac ;)

Versatile_Nat

Dziękuję bardzo,ale nie trzeba,mam te co bardzo lubię również pełne wersje. :) ;) Pomyśleć,że ktoś z nich już nie będzie ubarwiał serialu. Widzę,że Ty też fanka z krwi i kości. ;)

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

haha dzieki ;)jestem wierna chirurgom :).
Ty tez widze fan/fanka niesamowity/a :)

Versatile_Nat

Od 2005 śledzę ich losy. Oglądałam wszystkie sezony po kilka razy czasem aż mi się wydaje,że coś ze mną nie tak. :D :D

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

Oj tat, oj tam, zaraz nie tak:-) Mam podobnie i to nie tylko z "Chirurgami".

ocenił(a) serial na 10
tom_evans

ja równiez :D

tom_evans

Fakt,że masz tak samo jak ja napawa mnie optymizmem. :D

ocenił(a) serial na 10
ShAYeRa6

haha tez tak mam :Pkazdy sezon kilka razy :Pi to nie tylko chirurdzy xDmam tez tak z gotowe na wszystko,czarodziejki (charmed) i pretty little liars :D

ocenił(a) serial na 9
ShAYeRa6

Haha, pamiętam! Było tych scen wiele. Niektóre wzruszające, inne śmieszne. I mam nadzieję, że nadal będziemy mogli śledzić ten wątek! Nie wierzę, że zabiją Arizonę. Choć jak oglądałam ten 7minutowy fragment to przyszło mi do głowy, że ta część samolotu może eksplodować. Już pojutrze wszystkiego się dowiemy. Z jednej str nie mogę się doczekać, a z drugiej będę się bała oglądać...
A tak w ogóle to czy ktoś słyszał o tym czy Sara Ramirez przedłużyła kontrakt? Bo dla mnie Callie, Bailey, Arizona i Christina są nie do ruszenia!

ocenił(a) serial na 10
aniagustlik

co do Sary-nie mam zielonego pojecia :/
cholera boje sie o watek Callizonowy :/

aniagustlik

Kurcze "chodziłam" po tych amerykańskich stronkach,ale wszyscy nabrali wody w usta no i nic się nie dowiedziałam. Nie wiadomo nic o kontraktach serialowego Marka,Callie,Owena,Teddy,Arizony,Lexie. Moim zdaniem Lexie nie zginie to by było jak wszyscy mówią zbyt oczywiste. A Ari ma takie niby powierzchowne. Calzona jest najbardziej zagrożony. :/